תכנ"ש!

Bitch47Percents

New member
אעע

האמת שמרחב דרום נחשב לא רע צפון הוא הרעה הגדולה [לפחות מבחינת מורות חיילות.. הופכים אותן למד"ניות, בגלל שיש מחסור] מרכז הכי שווה למרות שהחליפו שם עכשיו את מפקד הבסיס, ויש איזה בוצ'ה מוזרה כזאת, אבל יש לי אמונה שיהיה שם טוב

Lost Lullaby

New member
אני לא רוצה להיות בדרום בלי קשר לאיך שהמרחב מ

מתפקד, פשוט לא רוצה להיות שם:$ תכלס בכל מרחב אמורים להעביר את המורות חיילות וחיילי הנחל במסגרת השתלמות של הכנה לצה"ל... פשוט הצפון מובילים על כולם
תעזרו לנו בשנת הלימודים, בקיץ אנחנו אמורים להגיע לקיטנות שלכם ודברים כאלו

EROTOMANIA

New member
הבוס שלי אידיוט.

יום ראשון: עבדתי היום. סחטתי כסף למשכורת שלי בכוח. יום שני: עבודה מ1300 עד 2100 [כן בא לי שעון צבאי] יום שלישי: קולג'! יום רביעי: עבודה מ700 עד 1330 [מזה השעות הדפוקות האלה?! אם אני עובדת אני רוצה 8 שעות לפחות] יום חמישי: קולג'! הבוס שלי לא נתן לי יום חופש ביום שבת כי הוא בנננננננננזונה מזדיין. מתה להתפטר. הלוואי שאני אקבל את העבודה בבנק. הלוואי!! שונאת את העבודה שלי. הבוס שלי מתייחס אליי כמו חרא. חושב שאני לא יודעת מה הוא מנסה לעשות. כדאי לו מאוד לתת לי העלאה שמנה במשכורת כי אם כל הבולשיט הזה ימשיך אני פאקינג אתפטר ולא אכפת לי אם מצאתי עבודה חדשה או לא. גאדדמאט.

AnGeL DoLlY

New member
טוב אז עכשיו קצת יותר מתוכנן

אתמול- סיימתי מוקדם ממש ב12:45, באתי הביתה ופשוט לא היה מה לעשווות. ראיתי איזה 3 סרטים בדיוידי בוקס, ישנתי והשתעממתי בטירוף.|: היום-שני מסיימת ב15:30 בערך, אח"כ להיפגש עם חברות לתקן ביוטופ אולי שיעור נהיגה בתקווה שאצליח לקבוע [ואם לא אז לקבוע לרביעי] שלישי הפלאפון שלי חוזר אליי ברוך השם:)) לא מסתדרת בלעדיו כבר. יש מעבדות ככה שאני מסיימת ת'בצפר בסביבות 17:00. גאדדד אחרכך כנראה פגישת הפקה עם הצוות לעשיית תסריט. רביעי שביתה חמישי שביתה+ חזרה עם הלהקה מ17:00-20:30

אוקיי אז ככה

נתחיל ממחר כי אין לי זין שלישי לומדת עד 15:00 - בוחן במתמטיקה,שיהיה בהצלחה. יומולדת לחברה אז להתקשרר! ללמוד קצת ללשון..לא משו רציני. אנחנו שבוע אז להתקשר אליו..
רביעי לומדת עד 15:00 ללמוד ללשון!!1 סטודיו,שיעור עם אתי-18:30-20:30 חמישי לומדת עד 13:00-בוחן בלשון,שיהיה בהצלחה. לחרושששששש לערבית!!! שישי לומדת עד 12:00 - בוחן בערבית,בהצלחה. להשלים שעות שינה וזה לצאת? ללמוד לפיזיקה
איפשהו בשבוע המעפן הזה: -לדבר איתו לגבי הסרט?! -חזרות לכדורגל? -גבות?O: -כסףףף -להשלים פערים במתמטיקה בעעע

SuGaRBabe1

New member
שבוע עמוס

ראשון - כל היום ישנתי. בלילה משמרת לילה. לא מעניין שני - יום סידורים כזה.. אפסנאות, מרפאה וכאלה. המרפאה המטומטמת אצלנו איבדה לי שני טפסי 119 שהגשתי!! צבא מפגר, אין דברים כאלה !@%!^$# ישנתי איזה... 4 שעות אחה"צ, ואז היתה שיחת חפירות וצרחנו על הקצינה שלנו וזה. ברגיל... שלישי - קמתי אחרי לילה זוועתי משהו, ואז גילינו שההרצאה שנשארנו בשבילה היא לבנים בלבד. אז חתכנו הביתה מוקדם, והגעתי לפני איזה.... שעה וחצי כזה... תכף אני אקפוץ לקניון, אחר כך בית ואז בערב הולכים לקלרה כנראה לחגוג יומולדת לחברה. רביעי - קבעתי עם חברה לעשות משהו בבוקר, נראה לי ניסע לתל אביב או משו. אחה"צ קוסמטיקאית ובערב לא יודעת, בטח עם הבנות חמישי - בבוקר לא יודעת, בערב מסיבת שחרור לידיד מהבסיס ואח"כ הבנות מהבסיס רוצות שנעשה משהו ביחד אבל לא יודעת אם בא לי. נראה איך זה יסתדר שישי - בבוקר הולכת להסתפר!! וויהי :) בערב ארוחה אצל סבתא, אחר כך לא יודעת. בטח מסיבה שבת - בבוקר עליה לתורה... בצהריים חוזרת לישון.... בערב בר מצווה לבן דוד שלי ויהיה כיף :) וכשאני חוזרת הולכת ליומולדת של חברה איפשהו. איזה שבועעעעעעעע

איזה שבוע מעייף

ראשון עבדתי ערב שני הייתי בירושלים בראיון לשחם שלישי עשיתי כפולה... 13 פאקינג שעות רביעי בוקר בעבודה ואז יום כייף עם אנה חמישי ערב ברוטשילד... ושישבת ליפול ולישון עמוקקקקק

TiKi PooH

New member
אני כל פעם יוצאת מעפנה בטיימינג ]];

ראשון- ונצייייה. היה לנו הרבה זמן לשוטט מהצ'אק אאווט עד הטיסה, אז לקחנו את הרגליים והחלטנו שיהיה טוב. המון יונים, הרבה חנויות ( אלוהי כמה יקרה העיר הזו.. בגדים נמחקו עוד פניי שהתחלנו מפאת ריבוי פראדה, דולצ'ה גבאנה, גוצ'י וחברים).. היה דווקא יום נחמד לאללה. 6 טיסה למילאנו, ושם 4 שעות נצחיות בשדה תעופה שהכל בו סגור חוץ מקיוסק. הגעתי הביתה בארבע וחצי בערך. שני- הלכתי לישון סביב 5 וחצי, התעוררתי בשמונה וחצי תוך יריית שטפי מלל גידופי על השעון הביולוגי המחמיר שלי. קראתי, ציירתי, סידרתי קצת את החדר והייתי עם אוחת גדול. צהריים נסענו לארוחה אצל סבתא, אח"כ הקפיצו אותי לזיו בכפ"ס במטרה לפנק כהוגן ולמזער את נזקי השבוע שעבר. המצב אמנם לא מזהיר אבל הוא יהיה בסדר :) שלישי-פתחנו בוהריים בקופי בין עם מליבו דרים ( ויי זמיר, לגמור מהתות הזה! בתור מכורה לוניל טהור הבחירה נעשתה קשה עד כדי רעייה בשדות זרים. מה אתן יודעות) . המשכתי ברכבת הביתה. ליקטתי 15 תמונות שלי על דיסק, וסביב 6 וחצי יצאתי לפגישה ראשונה בקורס של בי"ס פוקוס לצילום- היה נהדר. מקצועי, מעשיר ומעניין כל כך, ואני מאוהבת בתחום הזה ברמה שקש לקמבן לה מילים מהלקסיקון העברי. כמה כייייף. זה היה עד 22:20, אחר כך קפצתי לסנטר לאכול גלידה ומשם הביתה. רביעי- אחריי חודש חופש שנפל לי ככה פתום, הגיע הזמן לרענן ימי בבי"ס. אני לא בטוחה לגביי שעת הסיום, אבל אח"כ קיימת אופצייה מפתה של אילאיל, ואם לא אז חדר כושר. בערב זיו יבוא לישון איתי חמישי- יש איזה סיור מהבי"ס לרמת הגולן. נראה לי מיותר כהוגן, ואם רמת הגולן לא הייתה יפה כזו ולא הייתה קורצת לי בחינניות יתרה שאבוא לצלם אותה בעונת אור קלאסי- הייתי מבליגה על זה הלאה. ניחא, יהיה פסדדדר.

למעלה