אני כל פעם יוצאת מעפנה בטיימינג ]];
ראשון- ונצייייה. היה לנו הרבה זמן לשוטט מהצ'אק אאווט עד הטיסה, אז לקחנו את הרגליים והחלטנו שיהיה טוב. המון יונים, הרבה חנויות ( אלוהי כמה יקרה העיר הזו.. בגדים נמחקו עוד פניי שהתחלנו מפאת ריבוי פראדה, דולצ'ה גבאנה, גוצ'י וחברים).. היה דווקא יום נחמד לאללה. 6 טיסה למילאנו, ושם 4 שעות נצחיות בשדה תעופה שהכל בו סגור חוץ מקיוסק. הגעתי הביתה בארבע וחצי בערך. שני- הלכתי לישון סביב 5 וחצי, התעוררתי בשמונה וחצי תוך יריית שטפי מלל גידופי על השעון הביולוגי המחמיר שלי. קראתי, ציירתי, סידרתי קצת את החדר והייתי עם אוחת גדול. צהריים נסענו לארוחה אצל סבתא, אח"כ הקפיצו אותי לזיו בכפ"ס במטרה לפנק כהוגן ולמזער את נזקי השבוע שעבר. המצב אמנם לא מזהיר אבל הוא יהיה בסדר

שלישי-פתחנו בוהריים בקופי בין עם מליבו דרים ( ויי זמיר, לגמור מהתות הזה! בתור מכורה לוניל טהור הבחירה נעשתה קשה עד כדי רעייה בשדות זרים. מה אתן יודעות) . המשכתי ברכבת הביתה. ליקטתי 15 תמונות שלי על דיסק, וסביב 6 וחצי יצאתי לפגישה ראשונה בקורס של בי"ס פוקוס לצילום- היה נהדר. מקצועי, מעשיר ומעניין כל כך, ואני מאוהבת בתחום הזה ברמה שקש לקמבן לה מילים מהלקסיקון העברי. כמה כייייף. זה היה עד 22:20, אחר כך קפצתי לסנטר לאכול גלידה ומשם הביתה. רביעי- אחריי חודש חופש שנפל לי ככה פתום, הגיע הזמן לרענן ימי בבי"ס. אני לא בטוחה לגביי שעת הסיום, אבל אח"כ קיימת אופצייה מפתה של אילאיל, ואם לא אז חדר כושר. בערב זיו יבוא לישון איתי חמישי- יש איזה סיור מהבי"ס לרמת הגולן. נראה לי מיותר כהוגן, ואם רמת הגולן לא הייתה יפה כזו ולא הייתה קורצת לי בחינניות יתרה שאבוא לצלם אותה בעונת אור קלאסי- הייתי מבליגה על זה הלאה. ניחא, יהיה פסדדדר.