תכנ"ש!

EVE Lights

New member
שבוע חסר אטרקציות בעליל.

יום ראשון - אחמ"שית 8:30-15:00. יום שני - אחמ"שית 8:30-15:00. יום שלישי - קופה ראשית (???
) 15:30-22:00. יום רביעי - העלאת מבצע (איכס!) 9:00-18:00 לפחות. מקווה לא להישאר מעבר לזה.. יום חמישי - לאיודעת! נראה כבר. שבוע טוב

EVE Lights

New member
וברביעי עם אביב!

חח לא שמתי לב שרשמתי בתכנ"ש רק מתי אני עובדת.

באמת תהיתי לי

מה קורה עם אביב:) (לא הצלחתי לעקוב אחרי ההודעות שלך לאחרונה. אז תביני
)

DIE kvar

New member
שבוע

ראשון ערב. אני חושבת לקפוץ לתיכון להביא תתעודת בגרות סופסוף, על אף שזה עלול לבאס לי תשבוע, ואז לנסוע לדיזינגוף להביא גלולות כי נגמר בבית מרקחת שלי. שני ערב. שלישי צהריים. רביעי רעי יוצא הביתה אני מקווה שזה ישפר את השבוע, ערב חמישי בוקר ואז שמירה סאלאמת טוב נו פולק יהיה בבית השבוע אבל אני לא מתכוונת לשים אותו בתכניות שלי. שישישבת קספר יוצא הביתה. הוא אמר שנפגש, אבל להפגש שבוע אחרי שבוע זו כבר הסחפות מטורפת..חח אני לא מאמינה שזה יקרה אבל הלוואי שכן.

Shusho

New member
נמ.

ראשון: צבא שני: צבא שלישי: צבא רביעי: צבא ותחילת סגירת לוזים משמע להיות בבסיס לפחות עד 18:30 חמישי: צבא - סגירת לו"ז - אני אמות לפני שזה יגמר. במיוחד שזה לו"ז אחרי חופשה. הצילו איפושו באמצע נפגשת עם עידן.

עדיב4

New member
הממ.

ראשון: ביה"ס + טכניקה+ שיעורים בגיאומטריה
שני: ביה"ס + אימון. אין להקה
מיה מתחתנת שלישי: ביה"ס (אלא אם תהייה שביתה) + ואח"כ נראה לי אני אפגש אם חברה או משהו
רביעי: ביה"ס ויש מצב לאימון חמישי: ביה"ס + להקה סוף סוף!
שישי: ביה"ס + אולי אני אשאר ליל"י (התנדבות) + בערב או יוצאת או אצל סבא וסבתא:] שבת: לא יודעת, כבר נראה
שבוע קליל ביותר
שבוע טוב בננות!

THE ronch

New member
ריגושים!!!!!!!!!

יום א'- בי"ס, מתחילה ב9. אחרי בי"ס ללכת לעשות עוד קצת קניות של חולצות ארוכות ואם תפסתי את שלי אז גם לקחת ממנה את המגפיים. לבוא הביתה ולהתחיל לארוז. בערב לאסף, לילה אחרון ביחד לשבוע הקרוב
יום ב'- ללכת מאסף לבי"ס לשעתיים. אח"כ לנסוע לאבא לקחת פקט סיגריות וכסף ולהפרד. אח"כ הביתה, שרה באה להיות איתי. לסיים לארוז. בערך ב3 לשדה"ת יום ג'- 7:15 בבוקר המראה לפולין :) יום ד', יום ה', יום ו', יום ש'- פולין.

שגרה. יו-פאקינג-הו.

ראשון-ביתספרביתספר. אח"כ שנ"צ, ואז חינג תבוא לפה ויהיה כיף. אני מקוה לצלם אותה קצת אם היא תיתן לי. אח"כ לעשות שאלה מהעבודה בהסטוריה ולהתקדם ב"הזר". שני-ביתספרביתספר ואני אבלה קצת עם המגניבים (אם יהיה, ז"אP:) ואח"כ אני אהיה ילדה טובה ואחזור הביתה ואעשה את כללל מה שיש לי לעשות. עבודה בהטוריה ולקרוא את "הזר" ואת העבודה בתאוריה וכתיבה. ואני אקח לי סרט ואצ'פר את עצמי בסוף היום. שלישי-אחרי בי"ס אני ארביץ לשיר אם היא לא תשב איתי לקפה וסיגריה למה אני כ-כ-ה מתגעגעת. אבל נראה כבר. אולי אני אנסה להיפגש עם עומר או דאפ. ו!! אני אסדר את הארון שלי כי הוא פשוט מתפורר. רביעי-יום מגמה!^%&&* כיף. אני אחתוך כי זה יום ההולדת של רועי. וואי, איזה שבוע ריק. אני לא עושה כלום! אני אקרא מלא ואראה סרט כדי לפחות להיות תרבותית חסרת חיים. ואני אשלח לרועי את המייל הכי ארוך בחיים. ויום הולדת לשוח!
חמישי-יום הולדת לנתי ולשרול.
בבית אני אקרא בשמש ואתחרדן עד שיהיה ערב, ואז ההופעה בקולטורהההה!!! יהיה הכייי כיף. ונראה לי שבשישי שבת אני אטחן קצת עבודה, כי הכסף נגמר לי.|:

GoOni

New member
וואו, תיאוריה וכתיבה זה היה ממש קשה,

ממה שאני זוכרת. לקח לי ארבע שעות לכתוב איזה מאמר מסכן על סרט של טים ברטון.. גם אצלכם זה מקצוע של סמסטר אחד?

Summer moved on

New member
איך אפשר לכתוב תכנ"ש?:/

עם השביתה הזאת אין לי מושג איך יראה השבוע הזה..

Small talk

New member
חזרה לשיגרה [?]

ראשון- בית ספר עד 14:35, שיעור נהיגה כפול ב14:40 (הוא אוסף אותי מבית ספר). אח"כ יש לי מלא דברים לעשות לבית ספר. שני - בית ספר? שלישי - בית ספר?, שיעור נהיגה אולי. אני חושבת שמהערב אני אמורה להיכנס לצום כדי בשביל בדיקת דם ברביעי. רביעי- בדיקת דם על הבוקר, אח"כ אולי בית ספר (אם יש). חמישי- בית ספר ? עובדת מ16:00. יהיו עוד דברים באמצע.

אמאלהההה התחלת שנת הדרכה../images/Emo10.gif

א: ביצפר, הפסקה פעילה לחניכים העתידיים, פנימייה[
] ב: ביצפר, מבחן במת', יום הולדת לאמירו[: ג: ביצפר ד: ביצפר, נכנסים לשיעור חינוך אצל החניכים ה: ביצפר, פעולה ראשונה[תאחלו בהצלחה
], ומשם ישר למפקד פתיחת שנה

yaeli87

New member
איכ שיגרה...

ראשון- משמרת בוקר,בערב חדר כושר ואני בטח אלך לשתות עם אמא קפה או משהו
שני- משמרת כפולה. שלישי- אמא ואבא טסים בסביבות הבוהוריים לארה"ב,חדר כושר,פן... רביעי- משמרת כפולה. חמישי- בית ריק הל יה,בטח יבואו כמה חברים עם קצת אלכוהול,יהיה שמייח! שישבת-בבית,אחותי ובעלה והילדים באים... שבוע טוב,שיעבור מהר

שיגרה זה אחלה :]

יום ראשון- עבודה מ9:00-16:00 אם אני ארגיש יותר טוב, יומולדת לשון
יום שני- עבודה 8:00-17:00 יש ישיבת צוות בבוקר, לא בא לי. יום שלישי- עבודה 9:00-16:00 יום רביעי- עבודה 9:00-16:00 יום חמישי- עבודה 12:00-19:00 ואח"כ נשארת בת"א, לחגוג את היומולדת של שון. מקווה בין לבין להיפגש עם דודו, הילה ומוריה. שבוע טוב!!

aYaLoLy

New member
אענ

כל ה שבוע דצבא שבוע אחרון של שני איזה באסה יואואואוואווווו שופסבוהיע אכיזיבבבבבבבבבב

למעלה