תכנ"ש!

little shorty

New member
מה הסיפור שלך? שלי בשקית.

ראשון - בדיקת אולטראסאונד על הבוקר {אל דאגה אני לא בהריון זה לכליות שלי}, אחר כך הולכת עם אחי לאופטיקה לבחור משקפיים, עובדת כפול באולם. שני - שיעור נהיגה, עבודה בערב. שלישי - בבוקר במסעדה, מקווה שבערב באולם. רביעי - שיעור נהיגה, עבודה בערב. חמישי - שיעור נהיגה, עבודה במסעדה, באולם בערב.

tink 16

New member
../images/Emo203.gifעם השביתות אני רק יכולה להגיד ש...

המוןהמוןהמון חזרות לבגרויות של י"בניקיות
פרזנטציה של אחת מהן ביום רביעי..התרגשות!!!
טחינה בסטודיו כרגיל
10חודשים עם החבר
הולכת לישון אצל חברה עם עוד חברה..יהיה מצחיק זה בטוח
והרבה דברים לא ברורים.. שבוע טוב בנות

OverSharing

New member
טרילילי שבוע מעצבן.../images/Emo103.gif

אלא ם תהיה שביתההההההההה:) ראשון- בי"ס עד 1345, בגדול 1500-1600 פסנתר אבל השאיפה היא להקדים את זה בשעה, אחה"צ פיקניק לעמרי ליומולדת ואז נבוא אליי ויהיה חמודי [אני מקווה] שני- אימון בוקר,בי"ס עד.. 1540]: 1600-1900 יום עבודה, 1900-2000 ישיבת ראשגדיות להכין דברים אבל 1920-2000 שיעור נהיגה.. אח"כ עמרי או סתם כזה שלישי- אימון בוקר, בי"ס עד 1345, 1600-1900 יומפעילות, 2000 אסיפת הורים, אח"כ לישוווווווווון רביעי- יום הולדת שמח לי!:) בי"ס עד 1520, מקווה ש1520-1600 שיעור נהיגה, אח"כ הבנות עושות לי משהו סודי בהחלט אבל מה שבטוח זה שאנחנו פותחות את החזיר שלי וסופרות את הכסףףףףףףף! איזה כיף:) בטח גם עמרי והצוות גם אמר שהוא מתכנן משהו. בקיצור- יום הולדת! חמישי-יום עבודה 1600-1900, אולי גם שיעור נהיגה? אם לגו יהיה חמוד.

N o o s h y

New member
איזו שגרה? עוד פאקינג 5 ימים אני בלונדון!!!

ראשון: לקחת ת'ישרכארט בינלאומי מהבנק, לקפוץ לג'סיקה ולשיננית. אחרכך ללכת לאיסתא לקחת ת'כרטיס ליורוסטאר, לראות סרט בדיוידי, לשבת על פריז, לתקן ת'מצלמה בפלאפון? אההההההההה לתכנן ת'ישיבת סיכום ולקנות מתנות!! שכחתייייי שני: אהההההההה. איזה מזל שיש ת'תכנ"ש שיזכיר לי ת'ישיבת סיכום בחמש! והיא חייבת להיות מפוצצת! אה, יש גם יומולדת לרותם. שלישי: אנא עארף?! לוודא שאבא עשה לי ביטוח רפואי לטיסה. רביעי: לארוז! וגם לקנות מתנות לדודים בפריז. חמישי: לעשות גבות אצל הקוסמטיקאית, באחת בצהריים אני מגיעה לנתב"ג, בארבע וחצי אני כבר אצפה בכן מהמטוס :]

SNoopY 26

New member
מה שווה כזאת אהבהההההההההה

בני בני מקיקבנייי (נדבק לי איזה שיר ערסי לראש) באקיצור בעיקרון יש שביתה, שזה משבש את עניין התיכנונים... אבל דברים שאני צריכה לעשות ולהספיק: לשנות קצת תחדר ואולי אף לגמור אותו ללכת לת"א אם יהיה לי זמן ככה בסוף שבוע ללמוד למבחן בסציולוגיה במידה ויהיה להכין עבודה באזרחות שיעורים לשיעור הפרטי באנגלית שיעורים פרטיים באנגלית בייביסיטר יש לי באחד הימים אלה התיכנונים בעיקרון. דברים יתווספו :)

ketty the sheep

New member
מיאו! ../images/Emo13.gif

יום ראשון - חופש!
אלך לקנות נעלי ספורט נורמליות, סוף סוף, ולהציק לאוניברסיטה בקשר למעונות. יום שני - משמרת ערב יום שלישי - משמרת בוקר, ובערב שיעור קוריאנית בירושלים (יש בוחן! D: ) יום רביעי - משמרת ערב יום חמישי - תקעו לי משמרת ערב במחלקת קוסמטיקה, אבל איאלץ להיחלץ מזה כי קבעתי ללכת להחליק על הקרח עם חברה. ^-^ שישי - אין לי מושג אם אני עובדת, שכחתי להסתכל! נראה כבר. שבת - משמרת ערב.

Bitch47Percents

New member
טמט מטמט

ראשון- קמתי מוקדם מידי, תכף למשטרה להגיש את הערעור, נסיעה לי-ם- משרד, חוזרת הביתה ואז לארגן דברים של חורף ואבא לוקח אותי לדירה או לארגן דברים וללכת לישון [בבית] שני- אם בבית- לקום מוקדם מידי, לנסוע למשרד, אחה"צ אבא יבוא להביא לי את הדברים לדירה. אם בדירה- לקום ב7 בערך, להתארגן ולנסוע למשרד שלישי- משרד, אולי נוסעת לתלאביב לפגוש את ענבלי רביעי- משרד, אם לא נסעתי אתמול אז תלאביב לפגוש את ענבלי חמישי- משרד, חוזרים הביתה מתישהו במהלך השבוע- לפגוש את ידיד שלי שבגל החופשים לא ראיתי המון זמן [הוא ירושלמי, בגלל זה
]

Oo The Gush Oo

New member
בסיס.

חזרנו לחמשו"שים אחרי שבועיים של יומיים ושלושה בבסיס. באסה!

יאללה נו

היום
לנסות לישון עוד, ובערב יוצאת עם הבנות לשתות משו בארומה. שני
בבוקר אני אצל טל לנסות להשלים את השיעור שפספסתי, הרבה פסיכו. אולי נלך על הדרך לביטוח לאומי, חייבת לסדר שם כמה דברים. שלישי
פסיכו, ושומדבר מעבר. רביעי
פסיכו. חמישי
הקטן שלי משתחרר אז אני נוסעת לפריסה. צחוקים, נבקר בבסיס
בערב ברביקיו אצל טל אחרת. כיף כיף כיף.

GoOni

New member
שכחתי את היומן אצל בן.

וזה רע מאוד, כי הוא כנראה סוגר עכשיו 28. (כוסאמא של חיל הים) ראשון- יום חסר פואנטה לחלוטין בבי"ס: שעתיים אנגלית, שעה ספורט, שלוש שעות חלון, שעה מחשבת. חזרתי לא מזמן הביתה ועכשיו אני עובדת על להשיג שחקנים וחסויות לסרט של רון. ב-18:00 פסיכית (וזה גמכן די חסר פואנטה, כי אני כבר לא פסיכית.) אולי אחרי זה אני אקפוץ עם אמא לקניון לעשות עדשות (כי אני לא רואה כלום ומסרבת לחלוטין ללכת עם משקפיים) וב-22:00 אני מקווה ללכת לצעידה עם גלבץ. פה ושם אולי אני גם אגע קצת בתסריט. שני- אין לי מושג מה יהיה עם השביתה והכל, אבל עובדת מ-15:30 עד 22:00. צריך להגיש את הדראפט הראשון של התסריט, עדיף עם תיקונים.. ואני צריכה ללכת לבן ולקחת את היומן שלי. שלישי- שוב אין לי מושג אם יהיה בית ספר, לא יהיה בית ספר. בכל מקרה צריך להמשיך לעבוד על חסויות, אודישנים ולוקיישנים, ואולי אני גם אלך להצגה של תאטרון. אולי אפילו לשתיים. רביעי- בית ספר (?) ובערב הולכת להצגות של תאטרון. חמישי- בית ספר (?) ומשמרת שוב מ-15:30 עד 22:00.

LimiMimi

New member
יום מעפעפן.

היום - קמתי בגלל צפצופים של אזעקה, עד שהצלחתי להרדם שוב קמתי ב12:30 במסע חיפושים אחר טכנאי מספיק נחמד שיבוא לעזור לנו. אך לשווא. ב13:30 עפתי לאפרת כי לא יכלתי לסבול את זה יותר, סתם נמרחנו מול הטלויזיה ועכשיו חזרתי הביתה כי אמא השיגה טכנאי ואני צריכה לחכות שהוא יגיע. כל היום שלי סובב סביב פאקינג אזעקה! מחר - עבודה בסקרים מארבע עד עשר. אולי אממש ת'הטבה שקיבלתי בסינמה סיטי. שלישי - עבודה בסקרים מארבע עד עשר. רביעי יום חופשי, אני אבקש להזיז את המשמרת של הסקרים לרביעי... אם לא אז התמרחות בכיף שלי. חמישי - עובדת בבלוק, יש לי גם משמרת בסקרים
ואני צריכה להמציא להם תירוץ טוב. שישי בלוק, שבת בלוק. ואו. שבוע ממש חסר עבודה.

שתהיה כבר שביתההה

ראשון ביה"ס כדורעף אורטודנטית ג'אז שני ביה"ס אולי להיפגש עם חברה מודרני שלישי ביה"ס צופים - אני מניחה שעד 8 ככה שלא נשאר עוד הרבה מה לעשות רביעי כנראה ששביתה, אז לשבת ולהשתעמם בבית.. אולי לצאת לאנשהו
/

שתהיה כבר שביתההה, שתהיה כבר שביתההה

, ראשון ביה"ס כדורעף אורטודנטית ג'אז שני ביה"ס אולי להיפגש עם חברה מודרני שלישי ביה"ס צופים - אני מניחה שעד 8 ככה שלא נשאר עוד הרבה מה לעשות רביעי כנראה ששביתה, אז לשבת ולהשתעמם בבית.. אולי לצאת לאנשהו
אם אין שביתה אז ביה"ס קלאסי חמישי ביה"ס (אם אין שביתה) ואין לי מושג

the mush

New member
עכשיו השביתה רשמית-

היום- הברזתי משעתיים אחרונות ואכלתי סנדוויץ' חלומי של ארומה בדשא עם חברה. אחרכך הלכנו לפגוש חברה אחרת. ואז הייתי עם אמא בסופר+סופרפארם. שני- להיות בקן ב5, מתחילים [ומסיימים?] עם הכנת צ'ופרים לטיול. שלישי- פעווווווווווולההה... ואם צריך אז לסיים להכין צ'ופרים. רביעי- שביתה!
לקנות את כל האוכל לטיול + לארוז אותו טובטוב בארגזים. אמןאמןאמן לנסוע לכרמיאל לפגוש את האהובים
חמישי- אמןאמן לחזור מכרמיאל, סבב טלפונים אחרון לחניכים לגבי הטיול שישבת- טיול פתיחת שנה + סוכותתתתתתת

moruush

New member
../images/Emo90.gifאני היפררררררררר

ראשון ביה"ס, סטודיו מ19:00 - 20:30 שני ביה"ס, סטודיו מ17:15 עד 20:15 (קלאסי וג'אז) שלישי ביה"ס, פעולה יומלדת לחברה
רביעי ביה"ס, סטודיו מ17:00 עד 19:30 (קלאסי ורפרטואר) חמישי ביה"ס, סטודיו מ17:30 - 20:45 (קלאסי ומודרני) קולולולולו חוזרים לרקוד

Lost Lullaby

New member
תרגיל מסכם!!!!11

היום- היינו בבסיס עד 12, נסענו לבסיס של מרחב צפון [שעתיים וחצי!!1] בשביל כולה שיחת פתיחה... עכשיו בבית וכואב לי הראש שני- דירת נחלאווים, לשכת גיוס, בטח עבודה על מערכי שיעור שלישי- אני מעבירה שיעור
אחד אמור להיות במסגרת פורמילת ואחד במסגרת בלתי פורמלית
רביעי- דוכנ"צ וישיבת סגל חמישי משובים וחזרה לבסיס אמג תיכף נגמר ;[

Lost Lullaby

New member
עוד לא ידוע

היו לנו ראיונות שיבוץ לפני שבוע+-, ביקשתי או מרכז או צפון, ואמרתי שלא יותר מדי אכפת לי אם השירות שלי יהיה בבית או בדירה... כי אני בעצמי עוד לא החלטתי מה אני רוצה;[ רק שלא ישימו אותי בדרום... ממש חסרים שם מד"נים ואמורים לשלוח לשם הרבה מהקורס שלי התרגיל המסכם הוא סתם איך שנוח להם לדחוף אותנו בשבוע הזה

למעלה