תכנ"ש וזה...

מה שכבר ידוע... (ובקשה בסוף אז תקראו!../images/Emo41.gif)

ראשון- בבוקר קורס סאונד עם המגמה בבי"ס. אח"כ ישיבת שוטינג עם גילי וליהיא, משם כנראה לסיור לוקיישן. אח"כ אולי אפסיק להיות קובבה ואקנה את 'המאהב', אולי אתחיל לקרוא קצת. אח"כ סרט וטלפונים לאור ולשחקנים. שני- ממ לקום מאוחר. ארגוני הפקה וזה, אח"כ פסיכית וממ נראאה לי שכלום. איזה יום ריק. שלישי- בבוקר עומר באה לבקרני. אח"כ.. שטויות? לא יודעת נו.;[ רביעי- בי"ס בבוקר, מגמה וזה. אני מניחה שאח"ע ישיבת הפקה עם אור וזה. אח"כ סרט בבית. חמישי- ארגוני הפקה עם ליהיא כל היום ובערב חזרוווווווות. אולי אח"כ לילה אצל גילי.
שישי- כנראה שלפנות בוקר סיור לוקיישן וטסט תאורה.
בנות יקרות
מי שהגיעה עד לכאן- אני ממש מבקשת מתכון לפנקייק (אבל למוגבלות כאילו, כולל כל הפרטים.) ו/או משהו ארוחת בוקר קלאסי כזה וטעים. תודה.

Mardy Bum

New member
תודה לוואינט

עובד אלפייה, השף הראשי של מלון "דן" תל-אביב (שיואו!!!!1), מציע להתחיל את הבוקר עם פנקייק (מתכון ל-6 סועדים): החומרים: 2 כפות חמאה מומסת, 2 ביצים, כוס וחצי חלב, 2 כוסות קמח, 2 כפיות אבקת אפייה, סוכר על פי הטעם. אופן ההכנה: לערבב את כל המרכיבים עד קבלת מרקם אחיד. לחמם מחבת קטנה עם מעט חמאה (רק בטיגון הראשון) ובעזרת מצקת לשפוך את הבלילה למחבת ולדאוג שהיא תכסה את כל שטחה. לחמם קלות בכל צד במשך כדקה או עד קבלת גוון זהוב. להגיש עם סירופ מייפל או שוקולד, ריבה או דבש. ועוד משהו: פיליס גלזר ממליצה על פרנץ'-טוסט שרצוי להכין מלחם לא טרי (עדיף לחם מקמח מלא או משאריות של חלה מהשבת שעברה). לכל מנה: 1 ביצה, 1 כפית חלב או מים, קורט קינמון טחון, 1 כפית תמצית וניל טבעי (אפשר "מקורמיק"), 2 פרוסות לחם פרוס או פרוסה אחת עבה ומעט שמן או חמאה לטיגון. אופן ההכנה: בקערה שטוחה ובעזרת מזלג טורפים את הביצה, חלב, וניל וקינמון. אם משתמשים בלחם לא פרוס, פורסים פרוסות של 1 ס"מ ומורידים את הקליפה אם היא קשה מדי. טובלים כל פרוסת לחם משני הצדדים עד שהיא ספוגה בנוזלים. במחבת מחממים מעט שמן או חמאה על אש בינונית ומטגנים את הפרוסות משני הצדדים עד שהם זהובים. אממ, לדעתי אפשר לצרף לזה כמה ממרחים טובים, ריבה, חביתות, אולי כמה מאפים טובים כאלה של קונדיטוריה, סלט ירקות קצוץ דק כמובן ומיץ תפוזים סחוט, ויש לך אחלה ארוחת בוקר ישראלית שבעולםP:

יואו, שתיכן פסיכיות.../images/Emo7.gif

ממש תודה והכל, אבל אני לא יודעת מה עבר לי בראש ששקלתי להפתיע בבישול. אני רוצה את חבריי בחיים. חשבתי שזה פחות מסובך, נו. ומה, אני לא יודעת לחתוך סלטטטט435&^%*&)&*)( אוף, אין לאף אחת פה שף פרטי שהיא מוכנה להשאיל לי, ואם אפשר שגם ינקה אחריו?

Mardy Bum

New member
יא מעפנה, אני לא מאמינה לך

טוסט צרפתי זה קלי קלות, אני בטוחה שאת תצליחי להכין, הכרתי אנשים מוגבלים ממך שהצליחו. P: ואת יכולה לקנות מכונה שחותכת ירקות, זה לא נורא יקר ותוך 5 דקות יש לך סלט ענקי קצוץ דק-דק, מתובל וכל העניינים.

אהא../images/Emo71.gif

ראשון- ביצפר 9:00 עד 13:00
אחה"צ להשלים מחברת פיזיקה מטלצ' 19:00-20:00 שיעור היפהופ :) שני- ביצפר 8:00-14:30 ללמוד למורשתת שלישי- ביצפר 8:20-14:30 מבחן במורשת 14:30-15:30 פעולת משצים :) אנערף אחהצ רביעי- ביצפר עד 14:30 15:00-17:00 מחויבות אישית בשניידר 19:00-20:00 שיעור בהיפהופ חמישי- ביצפר 8:00-13:00 אנערףף שישי- ביצפר 8:00-12:00 לוייידעת מסיבה של ליאורית בכפר הס :) יהיה שווה! שבת- לישון וללמוד לפיזיקה

EVE Lights

New member
אוף לא בא לי על השבוע הזה

ראשון - אביב נוסע למילואים
אחמ"שית 8:30-15:00, אחה"צ ללכת לתופרת לקחת את הג'ינס. שני - אחמ"שית 8:30-15:00 וצריכה לקבל מחזור שלישי - אחמ"שית 15:00-22:30 רביעי - העלאת מבצע מזויינת מ- 9:00-18:00 בערך בתקווה שלא יותר. חמישי - אביב חוזר מהמילואים!
למרות שאני אראה אותו רק בסופ"ש. אם יהיה יום יפה יש סיכוי טוב שאני אסע לת"א לשינקין או משו להסתובב. נראה כבר. שבוע טוב!

LimiMimi

New member
אמאלה ../images/Emo6.gif

ראשון - עובדת בבלוק שני - עובדת בקולנוע שלישי - טפוטפוטפו נוסעת אליו! רביעי - עובדת בבלוק חמישי - עובדת בבלוק שישי - עובדת בבלוק שבת - עובדת בקולנוע מישהו אמר עבודה?

NoWords

New member
תגידי, שאלה לי אלייך

בנוגע לעבודה בבלוקבסטר- היית צריכה לעבור 'מיונים' כאלה לפני שהתקבלת לתפקיד והתחלת אשכרה לעבוד? כי שמעתי משו כזה. שצריך לעשות מעין סדנא חברתית כדי שהם יראו שאת מתאימה לתפקיד, לשרת לקוחות בלה בלה... P: (ואיך לעבוד בקולנוע? כל הזמן מחליפים לך תפקיד או שאת קבוע איפשהו? וזה קשה? {סורי על ההצפה אני פשוט גם רוצה לנסות לעבוד בקולנוע...} תודה וסליחה
)

LimiMimi

New member
עונה ביחד.

אני עובדת עכשיו בקולנוע בכפ"ס ואני בת 18, לפני גיוס. אני מניחה שבגלל זה נתנו לי לעבוד בשניהם, יש לי טונות של זמן פנוי להביא להם. דגש על שעות שאני מניחה שאם את בלימודים זה ישגע אותך... (גם שישי בוקר וכו') ברשת בלוקבסטר הקודמת אני יודעת בבירור שהיו מיונים מטורפים, ממש תחקרו אותם ומלא כאלה. ואז היה מיזוג עם ענק הוידאו ודברים שם השתנו, היום אני חושבת שלא עושים דברים כאלה בכלל, אני בכלל הגעתי בפוקס לעבודה הזאת, הם היו צריכים איזה סנג'ר למבצע של סלקום והופ צצתי משומקום. הסתדרתי שם טוב ויצא איכשהו שאני כבר חצי שנה באותו המקום. אם הייתי צריכה לעבור את המיונים האלה - סביר להניח שלא ממש הייתי עוברת... וחוצמיזה יש שם קריטריון רציני של אחרי צבא (לפחות בגיל) אז בכלל. בקולנוע - וואלה! אחלה עבודה. אני כל הזמן משווה את זה לבלוקבסטר וזה לא משתווה, בבלוקבסטר הרבה יותר טוב לי, אבל מה שאני עושה עכשיו בקולנוע זה כלום. וזה ממש טוב. יש כל מיני תפקידים, יש סדרנות ודורמן ומקרינים וקופאיות. אני עובדת בקופה (שוב פעם - ידיד שלי השיג לי) אבל הוא אמר לי שאם אני אצטרך עוד משמרות הוא יכול לשים אותי בסדרנות. בכלליות הבנתי שכל מי שעובד שם עובד בכלמיני דברים שונים.. שמעתי שגם להיות סדרן זה אחלה דבר! וקופאית, וואלה, זה באמת כלום עבודה.. אחלה דבר
חפרתי מספיק?

NoWords

New member
חח כן

תודה
אני גם לפני גיוס. מעניין אם אני אתקבל בלי פרוטקציותO:

OverSharing

New member
יופיי, יש משמרות../images/Emo103.gif

ראשון- קמתי בשמונה בצער רב. 830-1130 מתמטיקה, עכשיו אני הולכת לישון קצת, 1400 שיחת מערך בשבט.. בטח אחזור ב1440 כזה.. 1545-1645 פסנתר [לסדר לפני את החדר], 1830 משמרת עד סגירה [00:15-00:30 כזה] שני-900-1030 אימון, בצהריים נסציונה עד הערב [אני נוהגת!:) איזה כייייייף], חובה- לראות את עמרי. שלישי-מתמטיקה ב1000 אז אני מפסידה אימון):, יומפעילות אחה"צ. רביעי- יש משחק של הט'ניקיות, ויש לי משהו בצופים של הראשגדיות. חמישי-אימון 930-1100 אבל יש מתמטיקה אם אני לא טועה אז אני אפסיד]: ומשמרת מ1630 עד סגירה בנוסף- *מקווה שרופא עיניים? למרות שבטח העדשות יגיעו רק שבוע הבא. *מישהי רוצה שאני אתחיל לעשות לה בייביסיטר אז אני צריכה להגיע ולראות את הילדים. *אני בתקופת שבלול והפסקתי לצאת מהבית אז אני צריכה להתחיל להיות חמודה ולראות את חברות שלי או שהן לא יהיה חברות שלי יותר *אומרים אם עברתי את המיונים או לא- במידה שלא, להמשיך לתפקד כרגילP:

למעלה