תכנת רווחית

ריטה1

New member
תכנת רווחית

מצטערת על ההתפרצות לפורום שלכם אך ברצוני להיועץ בכם בקשר לתכנת ריוחית שאנו שוקלים לרכוש בחברתנו. אם מי מכם מכיר/עובד עם התכנה הנ"ל, ויכול להמליץ או שלא עליה. להלן כמה פרטים חשובים- החברה הנה בית מלאכה (אין ניהול מלאי למרות שכן קיימים קודים למוצרים). אנו זקוקים להנה"ח בסיסית שתפיק: חשב', קבלות וכיוצ' התאמות בנקים- כולל כ. אשראי אין צורך בהדפסת שיקים הנה"ח כפולה מקווה שכיסיתי את כל הפרטים הרלוונטיים מודה מראש למי שיענה.

אילוניק

New member
לא מכיר את התוכנה

אבל בחוברת של ויזה האחרונה יא מוצעת למכירה ב 624 ש"ח כולל מעמ בארבעה תשלומים לפי הפרסום היא עולה בהמון על הצרכים שאת מציינת והכי חשוב ניתן להזמינה ל 60 יום ללא התחייבות אני הזמנתי אותה לניסיון על מנת לבדוק אותה בצורה רצינית בהצלחה

mstern

New member
אומנם לא עבדתי איתה בעצמי

אבל שמעתי מרו"ח אחר שלהנה"ח חד צידית היא מצויינת. לעניין כפולה, כדאי באמת לבדוק לעומק.

תמירי

New member
רווחית

שלום ריטה, אני עובד עם התוכנה הזו לצורך ניהול לקוחות , חשבוניות וקבלות וכן עובדים איתה אצלנו על כמה תיקים בחד צידי. לעניין הזה היא טובה. לכפולה? לא נתקלתי בתיק כזה אבל תבקשי את התוכנה לנסיון ותראי! אלא מה הבעיה? התוכנה זו אך באם זה לא יסתדר לך בעבודה השוטפת תהיה בעיה. בעיה נוספת היא שאני לא בטוח שיש מנהלי חשבונות רבים המכירים את התוכנה וזו כבר התמודדות שונה.

ריטה1

New member
תודה לכולם על התשובות

אע"פי שאני רואה שניסיתם, אבל אני חיפשתי המלצות מכאלו שכן מכירים ועובדים עם התכנה תודה בכ"א

mmliat

New member
לריטה

הי , אני רו"ח ואני עובדת עם התוכנה כשנה , גם הנה"ח כפולה של חברות בסדר גודל שאת צריכה לנהל וגם הנה"ח חד צידית לעצמאיים . אני מאוד מרוצה מהתוכנה ומהדוחות שהיא מפיקה , התוכנה מאוד מובנת וקלה לשימוש , אני מאוד ממליצה , אם תצטרכי עזרה , אשמח לעזור לך לגבי כל שאלה טכנית בשימוש התוכנה או כל מיני טיפים שצברתי במהלך העבודה עם ריווחית , אני מכירה כבר כמה רו"ח שעובדים עם התוכנה והם מרוצים כמוני . אז שיהיה בהצלחה ואם את צריכה עזרה - ליאת : 053-312852

למעלה