תכנסו דחוף.......
אני מקווה שתבינו אותי , כמו שאתמם יודעים שפעם אמרתי שאני מאמין בתאורית האבולוציה אני חוזר בי, יש לי גם הסבר לכך : כמו שאתם יודעים יש באטום 3 מרכיבים פרוטון ניורון ואלקטרון אני יקרא לשלושתם פורטון = פ , ניורון = נ ואלקטרון = א. כמו שאתם בטח יודעים האטום מתפרק תוך בערך 5000 שנה בממוצע , ובנוסף לכך יודע לכם בטח שככול שלאטום יש יותר פ א נ הוא מתפרק יותר מהר כלומר תרות האבולוציה טוענת שהעולם היה קיים לפני 4 מליארד שנה אם כך לפי חישוב העולם היה אמור להפוך להליום מזמן (בהליום יש הכי מעט פ נ א ) אם כך זה גם אומר שבתחילת העולם היה אטום עם פ נ א של 10000 (לפי חישוב ) ורק אז באמת הינו אמורים להיות קיימים היום , וגם עכשיו היה אמור להית בעולם וביקום עוצמת קרינה רדיואקטיות עצומה כל כך שלא היינו אמורים להשאר מאז שנוצרנו כאורגניזם ראשוני ולא היינו אמורים להיות קיימים בכלל . אם היה בעולם באמת לפני 4 המליארד אטום עם פ נ א של 10000 אז הוא היה מתפרק משהוא כמו שעה עד חצי שעה בקיצר מתישהו מישהו היה אמור לברוא את העולם אם לא הבנתם אז תשלחו תגובות (זה גם תשובה למשתמש בצללים (מצטער שלא חזרתי אילך ) אני מקווא שלא תגידו לי עוד פעם על זה שאני בן 14 בי