תכנסו

דבר ראשון .....

אמרתי כבר אין קשר בין גיל לכמות ידע אני אמרתי שאני בתחילת בניית האישיות שלי לא מאגר הידע שלי ואני מתפאר בידע שלי כי מה לעשות חננו אותי בזיכרון צילומי ........ (אני עוד פעם יהיר)

Wolverchenus

New member
זיכרון צילומי לא עוזר לך להסיק

וכאמור, אתה קראת "קצת" והחלטת "הרבה" וזה על סמך "אני זוכר" בלבד, אז אתה זוכר הרבה מה"קצת" ומזה מסיק וכאמור, הסקה היא כן תלוית גיל.

חוץ מזה שאני לא דתי.........

אם אני יקבל כל דעה ישירות אז אני יהיה כמו טמבל שלא מבין כלום ורק עושה מה שאומרים לו

T r i v i n

New member
תראה...

אתה צודק לגבי כך שאין לקחת את התיאוריות המדעיות כמובן מעליו אבל להכריז שתורה שפותחה על ידע מדענים גדולים ממך וממני גם יחד שהיא שטויות ככה בהינף יד זה קצת מוגזם. במיוחד לאור העובדה שאתה רק בן 14 (והגיל כן קובע אלה אם כן אתה גאון יחיד מסוגו) ושאין לך שום תיאוריה חילופית. אם אתה באמת מתעניין בנושא ורוצה להגיע לאמת אז כדאי שקודם תקרא ספרות בנושא (מאמרים, ספרים וכו') ואז אם עדין לא תשתכנע תמציא תיאוריה משלך ותאיר את עינינו.

אני לא אומר שזה לא נכון...

רק רציתי לראות איך אתם מתמודדים עם הבעיה בתאוריה שנתתי לכם לא באתי לתת לך תאוריה חלופית אם היית קורא את מה שכתבתי קודם אז היית מבין שאני כן מסכים עם תאורית האבולוציה אלה לא עם מה שאמרו המדענים על תחילת

T r i v i n

New member
קודם כל...

ההודעה הראשונה שלך לא ממש ברורה. למשל, מה זאת אומרת לא היתה אטמוספרה? היתה אטמוספרה אבל אטמוספרה אחרת ממה שיש לנו היום. ומדענים אף הצליחו ליצור חומצות אמינו בתוך מיכל בו יצרו תנאים שלהערכתם דומים לתנאים ששררו בכדור הארץ ערב היווצרות החיים.

אז אם המדענים לא הצליחו.........

ליצור בתנאים האילו אוגניזם אז איך הם בכלל אומרים שתחילת העולם על פי האבולציה יכול להיות ?

T r i v i n

New member
הם משערים...

שנוצרו חומצות אמינו ושומנים ואז נוצרו בועות של שומנים בתוך הים ובתוך הבועות התפתחו אברונים וכך הלאה(אם אני טועה אנא תקנו אותי)... עד היום למיטב ידיעתי המדענים לא הצליחו ליצור תא חי מחומר דומם. אבל הם הצליחו ליצור וירוס זאת אומרת DNA טפילי שחודר לתאים חיים ואונס אותם.

T r i v i n

New member
נכון...

ולכן כל עסק הזה על המרק הקדמון והבועות הוא רק תיאוריה.

הא ולידיעתך

אם האורגניזם נמצא בתוך נוזל שקוף העוצמה שקרינת הגמה פוגעת בו משולשת

T r i v i n

New member
גם עכשיו יש...

וזה לא מפריע למיליארדי אורגניזמים לחיות בים.

כן לפי הספר שקראתי

קוראים לזה אבולציה מאת אברהם קורמן זה בערך לפני שלושים שנה ההוצאה של זה

תכנסו דחוף.......

אני מקווה שתבינו אותי , כמו שאתמם יודעים שפעם אמרתי שאני מאמין בתאורית האבולוציה אני חוזר בי, יש לי גם הסבר לכך : כמו שאתם יודעים יש באטום 3 מרכיבים פרוטון ניורון ואלקטרון אני יקרא לשלושתם פורטון = פ , ניורון = נ ואלקטרון = א. כמו שאתם בטח יודעים האטום מתפרק תוך בערך 5000 שנה בממוצע , ובנוסף לכך יודע לכם בטח שככול שלאטום יש יותר פ א נ הוא מתפרק יותר מהר כלומר תרות האבולוציה טוענת שהעולם היה קיים לפני 4 מליארד שנה אם כך לפי חישוב העולם היה אמור להפוך להליום מזמן (בהליום יש הכי מעט פ נ א ) אם כך זה גם אומר שבתחילת העולם היה אטום עם פ נ א של 10000 (לפי חישוב ) ורק אז באמת הינו אמורים להיות קיימים היום , וגם עכשיו היה אמור להית בעולם וביקום עוצמת קרינה רדיואקטיות עצומה כל כך שלא היינו אמורים להשאר מאז שנוצרנו כאורגניזם ראשוני ולא היינו אמורים להיות קיימים בכלל . אם היה בעולם באמת לפני 4 המליארד אטום עם פ נ א של 10000 אז הוא היה מתפרק משהוא כמו שעה עד חצי שעה בקיצר מתישהו מישהו היה אמור לברוא את העולם אם לא הבנתם אז תשלחו תגובות (זה גם תשובה למשתמש בצללים (מצטער שלא חזרתי אילך ) אני מקווא שלא תגידו לי עוד פעם על זה שאני בן 14 בי

למעלה