תכנסו

תכנסו../images/Emo70.gif

היי אנשושים
ממצב
אנחנו קצת התרחוונו... אז בואו נכיר אחד את השני סוף סוף
שם:
כינוי:
למה בחרתי דווקא בכינוי הזה:
במה חופשית:..

שששאנל

New member
אוקי אני אתחיל....:)

שם: שירן/שאנל צור כינוי:שששאנל למה בחרתי בכינוי הזה: שאנל זה השם,וה ש' הנוספים זה הכינוי היה תפוס חחח גיל:20 תחביבים:אני עובדת הרבה שעות ככה שהתחביב העיקרי הוא לישון. במה פתוחה:אני אנצל את הבמה למצב הבטחוני הקיים. ואמסור את כוחותיי וברכותיי ,יישרו כוח לכל חיילי צה"ל והמון חיבוקים לתושבי הצפון והדרום. חיילים שלנו תחזרו הביתה בשלום,אמן אמן ואמן!!! אנחנו איתכם ויש מי שתומך וחושב עלייכם כל הזמן. לזכרם של חללי צה"ל במלחמה הזו לאלו שקרובים לנו וגם לרחוקים,תנחומיינו למשפחות האבלות. טום דקל ז"ל כמעט שנתיים והכאב לא עובר...לזכרך :)

:):)

שם:ירדן כינוי:קוקי למה בחרתי דווקא בכינוי הזה:סתם אני אוהבת אותו כי כול פעם באלופה סער קורא לליאן קוקי :) אז אהבתי את זה.. גיל:13 ושלושה חודשים ממחר :) תחביבים:לשמוע מוזיקה,לגלוש באינטרנט,לישון,לרקוד,לשיר במה חופשית:..כמו ששירן אמרה לנצל את הבמה הפתוחה למצב הבטחוני שהכול יסתדר שכולם יהיו בסדר שהאנשים יצאו מהחרדות לצה"ל הרבה תקווה חוזק ואמונה תתחזקו!בקרוב זה יסתיים זהוו =][=

עונה :)

שם:הגר כינוי:הגר חולה על מאיה למה בחרתי דווקא בכינוי הזה: כי אני אוהבת את מאיה בוסקילה חחח גיל:13 וחצי תחביבים:אממ לראות TV, טלפון, מחשב במה חופשית: עידן יא כוסוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!

חנווושש

New member
עונה =]

שם: חן כינוי: חנצ'י \ חנו'ש למה בחרתי דווקא בכינוי הזה: כי ככה כולם קוראים לי XD גיל: 13 תחביבים: לרקוד ,להיות עם חברות , לעצב בפוטו , לצאת לבלות :p במה חופשית: מ..אין לי מה להגיד :p חוץ מזה שאני אשמח להכיר את כולן.

עונה../images/Emo68.gif

שם:רעות כינוי:רקדנית מאלפת למה בחרתי דווקא בכינוי הזה: כי אני רוקדת ומופיעה במקומות חשובים גיל:13 תחביבים:לרקוד
| לגלוש במחשב ולבלות עם חברות במה חופשית:

עונה..

שם: ליטל כינוי: ליטלושש למה בחרתי דווקא בכינוי הזה: אני אוהבת שקוראים לי ככה..
גיל: 17 תחביבים: אממ הרבה.. מחשב.. טלוויזיהה.. חברים.. לצאת לבלות.. ועודדדדד.. במה חופשית:.. כמה זמן עוד נסבול את המצב הזה? שייגמר כמה שיותר מהר ושבעזרת השם המצב יהפוך להרבה יותר טוב.. אנשים צריך רק להודות ולהודות לכול החיילים שנמצאים עכשיו במלחמה הזאת.. אין לכם מושג כמה הם צריכים את זה.. אין לי מושג מה היינו עושים בלעדיהם..!!

עונהה נה נה ה

הכל טוב מה איתך? חחח שםרחלי כינויחלי למה בחרתי דווקא בכינוי הזה:כי אני חולה על עידנושש גיל18 וחצי תחביביםלשיר, לנגן,מחשב במה חופשית שיהיה שלוםם כברררררררררר

QUEEN5

New member
עונה=]

שם:רננה,רני כינוי:QUEEN5 למה בחרתי דווקא בכינוי הזה:זה ישן.. ונשאר ככה ! גיל:17 תחביבים:לשחק,לרקוד לשיר,ללכת להופעות,לצאת עם החבר'יה,חולת מוזיקה.. במה חופשית אמממממ...

חדשה:]]

שם:אלכס\צופית כינוי:נשבעת אני משוגעת 9 למה בחרתי דווקא בכינוי הזה:אני גם בכינוי אלכס השקסע אבל אצלנו בקומונה יש 9 נשבעות.. אני ה9 :]] גיל:13 וחצי תחביבים:נמנמ חברים..יציאות..הגיטרה שלי... מוזיקה.. עידני
במה חופשית:.. אני רוצה לכתוב פה בבמה החופשי הזאת... לאחי היפה:] אני מתגעגעת אליך בטירוף! כבר חודש וחצי בלי לראותך... ס>ב>ל עכשיו אתה בצפון שומר עליי שמך כמו מאור עיניך מאור אוהבת אותך אח מדהים שלי תודה לך אחי המדהים! אני התעופפתי לי:]

למעלה