תכנסו.

AGENT SHESH

New member
הממ...|רישיון|../images/Emo73.gif

אתה משעשע אותי. בייחוד בשורה האחרונה...
זהו.

De-Panther

New member
שמן?? ארג... אני...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ממש ממש אבל ממש אשנא את עצמי אחרי שאני אשלח את ההודעה הזו אבל לא נורא... גם ככה שום דבר לא יכול להשתבש יותר היום

AGENT SHESH

New member
יהיה קשה מאוד...|רישיון|../images/Emo73.gif

כי אין מצב שאתה עובר אותי בזה, חרף כל הדיאטות שלי...

De-Panther

New member
אה??../images/Emo12.gif אני אמרתי..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שאתה שמן מה לא מובן בזה??

AGENT SHESH

New member
הו..|רישיון|../images/Emo73.gif

אז סתם התבלבלתי.. אני לא מרוכז בימים האחרונים...

De-Panther

New member
ידעתי שיהיה חכמולוג|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אני לא אמרתי שאני לא אגיב על ההודעה אני אמרתי שאני לא אגיב על זה המילה זה יכולה להתכוון או להודעה או למשהו בתוך ההודעה אני כיוונתי את המילה זה למשהו ספציפי בהודעה

Kouryuu

New member
לפעמים מושכים לנצח בזנב?

נאמ, שלוק זה השטן. זה תמיד משפריץ עליי (לא, אל תתייחסו לקונוטציות המיניות!), וגורם לידי המסכנה להיות דביקה שכזו. לי יש בערך 35 שעות. אכן אחי (איק!), אתה סובל (למרות שלתלמידי ביוטכנולוגייה יש בערך 50 שעות. אבוי).
סביר להניח שאם הייתי רואה אותך מתחיל להקיא לתוך עציץ, הייתי (בחר אחת מהאפשרויות הבאות)- א. מצווחת בקול גבוה ובורחת מהרמהר. ב. בוהה. קולטת מה קורה. בורחת. ג. מצחקקת (בקול גבוה!). בורחת (?!). תרגיש טוב, נדימון.

Silver Fox

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo82.gif

אף פעם לא הצלחתי לאכול שלוק כמו שצריך. הגוש קרח תמיד נתקע עמוק בתחתית השקית ואף פעם אי אפשר להוציא אותו, למרות ששואבים כמו משוגעים, והחלק התחתון זה בכלל סיפור.

thebaby

New member
תלמידי ביו שאיתי בכיתה לומדים../images/Emo101.gif

פחות ממני...
חפיף... שלוק זה קל לשתיה. בשבילי... רק זהירות לא להחנק. חיחי. ואם אני רוצה להתייחס לקונטציות המיניות
אם זה עושה לי את זה
אה
אה

Silver Fox

New member
אווו... תרגיש טוב../images/Emo140.gif|בית

סיפורי הקאות? הממ, גם לי יש כמה: -בכיתה ב' היתה לי דלקת במעי (ועברתי כל מיני בדיקות מעצבנות
) והקאתי בשיעור אמנות על הציור שלי. שמחתי, כי זה היה ציור מכוער, אבל חברה שלי כעסה עלי כי הקאתי גם על הציור שלה. >< -לפני חודש כשנסעתי לתל אביב, היה חם, והיינו תקועים בפקק. אז הקאתי על המושב של האוטו. נחמד.

הרגש טוב יותר../images/Emo13.gif

אתה מצחיק
... יפה שאתה יודע היסטוריה^^, זה היה באמת קורעXD... אי פעם הקאתי על המדריכה שלי בנוע"K. היינוב אוטובוס בדרך לחרמון והיא ישנה במעבר, וכשעצרנו אני כזה עושה לה: "נטלי אני צריך להקיא זוזי, נטלי זוזי
" ואז די צעקתי והיא לא התעוררה והקראתי לה על המכנס... אבל היא המשיכה לדבר איתי אח"כ
... חברין שלי אומרים כל הזמן שאם מישהו מקיא על מישהו הוא לא יכול יותר לדבר איתו בחיים
, מוזרים אלה Oo

למעלה