תכנסו תכנסו

תכנסו תכנסו ../images/Emo8.gif

אז היינו במירוץ, ומיס מור טרחה והכינה עידודים הולמים לאלון
והשקיעה בנסיונות איתור ראש מרובע - אבל אין... איפה אתה יא ביז´ו
אבל חוץ מאנא RF ששמר על גאוות הפורום והגיע לבוש מלוא מחלצות העפר החדשות, ורכוב על XRו, כל השאר הסתפקו בפחיות...
וכל ההוכחות כאן וחוצמזה, יש גם כל מיני מהענין עצמו...

Easy_Rider

New member
עליתם עלינו ...

וכל מי שלא בא הפסיד !!! ולאלון יקיר הפורום, אוהבים אותך הרבה. קרה, לא נורא, שלא יקרה במרוץ הבא. עוד לא נגמרה העונה !!!

אנא RF

New member
היי, סחתיין על התמונות....אבל....

מה עם התמונה שצילמת אותי? לפחות שתהיה לי אחת כשהכל עוד חדש ונקי...

zataomm

New member
אין מה לדבר ../images/Emo24.gif

ישר כח על התמונות, גם צילומים יפים וגם התמונות עולות כמעט בשידור חי, תוספת מבורכת ומרשימה לפורום, ברוכה הבאה. תסלחי לי אבל תמונה אחת חייבת לעלות כאן (בשביל העצלנים שבינינו), היא תמונתו של האורך בפוזה מחמיאה. נ.ב. האייקון בכותרת הוא רגע לפני מחיאות הכפיים (פשוט אין אייקון מתאים, אוליי קולי יצור לנו אחד?).

barakhalla

New member
היה אחלה!

וכל מי שלא בא הפסיד והייתי בדיוק באיזור בו רוב התמונות צולמו

stilgar

New member
תמונות מדהימות ../images/Emo45.gif ../images/Emo24.gif

ואכן, בשעה מוקדמת של הבוקר ישבנו והכנו את השלט
ואני לא אקח לעצמי את כל הקרדיט, הרעיון של איזי. היה כייף, חזרנו הביתה מלאי אבק אך מרוצים, למרות שאלון לא סיים את המסלול - שלא באשמתו, היית תותח ואין דבר, אנחנו בכל זאת אוהבים אותך (כל האגודה א.א.)
חבל שלא באתם לעודד, היינו די מצומצמים היו: אנאXR, סטילגר, גילי עם הדיוורז´ן, איזי, גישן, אנבל, טל שביט, אקסטזית ואנוכי
וביזו´, איה אתה??? אפילו התקשורת הצליחה לתפוס את השלט היפה שלנו (אנחנו כוכבים)
ואיפה COM.ביז´ו...
Miss Mor

TShavit

New member
ככה? ../images/Emo5.gif

היית חייב לבחור תמונה שבה אני בקושי משכיב? הסוד האמיתי שלי הוא: המון כולסטרול, לאכול ארוחות שחיתות כמה שיותר מאוחר בלילה, להרבות בשומן מן החי (של כבש, הכי טעים), לאסור כניסת מרגרינה לבית, ולהשתמש בשמן רגיל רק אם נגמר בטעות השמן-זית. רצוי גם הרבה סקס, אבל רובנו נשואים אז זה לא בא בחשבון מבחינתם.

אנא RF

New member
בקושי משכיב???

אני דוקא שמתי לב שהנבטים שבדרכם ללעיסה נמצאים בזווית מכובדת מאוד ביחס לרצפת האורחן...חוצמזה, אין כמו מרווח הטיה של נבטים.... ...או שאולי התכוונת לתמונה השניה??? בוקא טוב!

Miss Mor

New member
אופס... ../images/Emo9.gif

אני צריכה להתרגל שעוד משהו משתמש לי במחשב

kizer

New member
דווקא מאוד מאוד רציתי

והייתי מוכן לקום בכל שעה שלא תיהיה אבל לא היה לי איך... ושאני רואה תתמונות אני די מתבעס אבל אולי בפעם הבאה שאז כבר אולי יהיה לי כזה דבר עם שני גלגלים... אולי...

Ryan

New member
וואללה

סחטיק.קום. באמת נראיתם שם כמו משפחה יפה מורחבת ואוהבת. אולי יום יבוא ואימנה על חבריה. תעשו חיים! :) Ryan

השכן

New member
ומה איתי ?

לא רכבתי כל הדרך ? לא הזעתי ? לא הייתי חצי מרוץ? לא ישבתי בסככה ? ככה ? גיישן, אתה ההוכחה שלי.

Miss Mor

New member
צודק, מה שנכון נכון ../images/Emo9.gif

ולביז´ו, אין בעד מה... כולנו מסוקרנים לראות את ראשך המרובע
Miss Mor

דמי אחותי היקרה........

להזכירך כי חווית הפגישה עימי הינה חוויה טוטאלית שמערבת את כלל החושים, וכדי שכרובי לא יסלקני מכאן אצנזר את הפירוט..... רק אזכיר שמדובר בחוש הריח....... חוש השמיעה........ וזאת לצד חוש הראייה...... ואף אחד מהן לא בלבב..... מרנין. מישהו קיבל\ה תיאבון ????..... com.ביז´ו ברבארי מתמיד

למעלה