תכנסו! עזרה דחופה!

tamar brandy

New member
תכנסו! עזרה דחופה!

היי כולם, אני חדשה בפורום הזה ואני ממש צריכה עזרה... בזמן האחרון אני ממש רוצה לרכוב על סוסים ואני מחפשת חווה שהיא ידידותית לסוסים (שהתאים שם גדולים ולא מתעללים בהם). אתם מכירים חוות ליד בית שמש או ירושלים בדוק כמו שאני מחפשת? אשמח אם תעזרו לי...

Shai Felton

New member
ברוכה הבאה!!!!../images/Emo170.gif

אממ... חוות באיזור! דווקא נראה לי שיש! אני לא ממש יודעת על האיזור הזה אבל אני יודעת שיש בירושלים ו...... אנשים פה יודעים יותר ממני

tamar brandy

New member
את רוכבת על סוסים?

אהה ואת מכירה חוות שמתנהגות יפה לסוסים והם נמצאות לי ירושלים ובית שמש?

כן אני רוכבת (8 שנים) ויש חווה בירו

שלים..! תדברי עם עדי (הכינוי שלה בפורום זה פיצפיצון)

˜Me˜

New member
זה המומחיות של פיצי... ../images/Emo167.gif../images/Emo104.gif

פיצפיצון... היא תעזור לך. אני אלונה.

טוי בוי

New member
שלום שלום....../images/Emo60.gif

אני אלה רוכבת 6 שנים אינגלי דרסאג' וקפיצות בג'וקי קלאב רשפון גרה בתל אביב בת 12 וחצי+ מי את? היי הסמל שלי!!! שלי!!! ברור?!

tamar brandy

New member
היי...

אני תמר בת 13 עוד 14 ימים, התחלתי להתעניין ברכיבת סוסים (הגיע לי בחלום!!!!!) אין לי מושג על כל הדברים האלה שאמרת (לימדו אותך את זה בשיעורים? את המושגים והכל?) והשאלה שלי היא:פוגעים בסוסים שמאלפים אותם? איך הם חיים? הם כל היום בשמש\בגשם? תענוווו

תמר תיכנסי..! ../images/Emo110.gif

תשובות לשאלות שלך: *לא,לא פוגעים בסוסים כשמאלפים אותם כמובן בקרקסים ובמקומות שונים כן פוגעים בהם אבל כעיקרון מאלפים שמכבדים את עצמם לא פוגעים בסוסים בזמן אילוף..! *לא הבנתי את השאלה איך הם חיים? מבחינת מה איך הם חיים? *בכל חווה זה שונה..! בגשם לא מוציאים כמובן את הסוסים למרעה (הכוונה בחוצה) ובשמש מוציאים חלק אבל כמובן חובה שתהיה סככה במרעה אחרת מסכנים הסוסים..!

אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת../images/Emo110.gif

לשאול הרי זאת אחת הסיבות שקיים פורום סוסים: לשאול שאלות ולקבל תשובות כמובן..!

tamar brandy

New member
תודה....

ענית לי על שאלות ועכשיו אני רק צריכה לחפש חווה שקרובה לבית שמש....

niko girl

New member
הייייייייי שלום וברוכה הבאה לפורום!

אני צאלה אני בת 12 וחצי ואני רוכבת בחוות איתן שבקיבוץ אילות. אני לא מכירה כל כך את האזור של ירושליים אז אני לא יודעת איזה חוות יש שמה. סליחה על זה שאני לא יכולה לעזור לך!

ברוכה הבאה תמר!

קודם כל, תודה לכל עורכי הדין והדוברים שלי...
כמה אני אמורה לשלם לכם? כסף של מונופול מקובל? קודם כל- יש שיטות רבות של אילוף ומאלפים רבים. חוות בארץ (אלה שהסוסים אצלהם לא ניראים כמו שלדים עם פרווה
) לא קונות ולא נותנות מ\למאלפים כאלה סוסים. שנית כל- יש מספר חוות בירושלים, אשמח לעזור לך לבחור את החווה שניראת לך הכי מתאימה לך.
פיצי.

animals lover

New member
ברוכה הבאה תמר!!! כנסי!!!

אני גרה באזור י-ם ואני רוכבת אצל ראובן זמורה-זה במוצא עלית,אין שם מוגדר לחווה אבל היא נורא נחמד!.... אני מכירה הרבה חוות ליד ירושלים-אבל מה את רוצה לרכב,אינגליש או ווסטרן? אם את רוצה לרכב ווסטרן אני ממליצה על החווה שאני רוכבת בה ויש גם את חוות הרי יהודה ואם החלטת לרכב אינגליש יש חווה טובה שקוראים לה חוות אמיר,פיצפיצון (פיצי) רוכבת שם. בכל מקרה-הנה טלפונים וכתובות של החוות הנ"ל. ראובן זמורה-052282987 כתובת:הארזים 50 מוצא עלית. חוות הרי יהודה-אוהד חדש-050291349 כתובת:צור הדסה,לא יודעת כתובת מדוייקת... חוות אמיר-אמיר ממרם-050-353531-כתובת:תשאלי את פיצפיצון...זה בי-ם... מקווה שעזרתי!!!!

זה לא הטלפון של החווה שלנו... ../images/Emo4.gif

החווה שלנו- חוות אמיר, ירושלים, שדרות גולדה מאיר 025824769.

למעלה