תכנסו ל...

chaos12

New member
איזה מעצבן!!!!../images/Emo46.gif

תמיד אנשים מתקשרים אליי בדיוק אחרי שהיה קליפ של אלאניס בוי אייץ' 1 אובאם טי וי או ברדיו ונזכרים להתקשר אחרי. אתם קולטים שלא ראיתי או שמעתי אלאניס ברדיו או טלויזיה מגיל ארבע חוץ מפעם אחת את איירוניק ופרינסס פמיליאר. מישהו יכול לאמר לי מתיי יש יותר סיכויי לתפוס את אלאניס?

gggrrr

New member
תכנסו ל...

am.info ותשמעו חלק מהשירים החדשים בגרסה האקוסטית הם נשמעים מצויין במיוחד 8easy steps everything oit alanismorissette.info חובה!!!!

Rוית

New member
סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

איפה שמעת את פרינסס פמיליאר?! קליפ בטח שאין לזה וברדיו? שמו את השיר הזה?! ובקשר למתי יש לתפוס את אלאניס - בכל שעה עגולה בVH1..

chaos12

New member
זה בכלל הופעה

ראיתי תוכנית של כל ההופעות שהיה לאנשים באיזה מועדון מסוים שככתי איזה אז אחד השירים היה פרינסס פמלייר

Rוית

New member
../images/Emo12.gif מעניין!

בחיים לא ידעתי שהיתה כזו הופעה ששידרו בטלוזיה.... מישהו יודע על זה???

BaBa LiVe

New member
ממה ששמעתי...בהופפעה שלה ברדיו..

הופעה כזאת אקוסטית היא פשוט החריבה את 8 איזי סטפס! איכס! אפילו... שתעשה הופעות אקוסטיות...אבל למה רק עם גיטרות?! זה משגע אותי! את הג'אנקי טור היא התחילה עם הועות אקוסטיות! אבל כל הלהקה הייתה! וזה נשמע מצוין!

gal10101010

New member
הקליפ החדש

רעדתי כשהאדיוט התחיל לגזור לה ת'שיער!!! זה פשוט לא יכול ליהיות!!!

AlanisJunkie

New member
מה לא יכול להיות?

כולה פיאה. יותר מזה, כולה קליפ.

Lotzifer

New member
אבל עדין יש דחף קטן לרצוח אותו....

חברות שלי היו בטוחות שהוא באמת גוזר לה את השיער...... ומישהי אםילו אמרה לי שהיא נראית יותר צעירה ככה, עם השער הקצר.....

AlanisJunkie

New member
יש מי שיחלוק על זה שהיא נראית

צעירה יותר ככה, אבל ניחא. בקשר ללרצוח את המסכן, עד כדי כך?

gggrrr

New member
לדעתי

אלאניס היא על גבול הכוסית(מקווה של עיצבנתי את נשות הפורום.חברה שלי לא מרשה לי להשתמש במילה לידה,אבל היי היא לא פה )עם התספורת החדשה. עם כל הכבוד היא נראתה קצת כמו מכשפה עם השער הארוך

Not The Doctor

New member
מה?? כשפה??!

בשביל להיות מכשפה צריך אף ארוך עם שומה בקצה שיש עליה שערות וכובע עגול עם שפיץ בצבע שחור! אה, ומטאטא! איך הגעת למסקנה שאלאניס נראתה כמו מכשפה?????!!!!!????!!!! xox NTD.

gggrrr

New member
דונט בי הווי

זה היה בצחוק אלאניס תמיד נראית מצויין ואם אי פעם היא תהיה מעוניינת אני אקח אותה אפילו עם אפרו

gggrrr

New member
יש לי יש לי!!!

5 גרסאות אקוסטיות של: spineless this grudge sister blister רמיקס לso unsexy וגרסה כמעט שלמה של 8 easy steps

למעלה