תכנסו לכתבה הזאת...

sh53

New member
עכשיו לפני הבחירות הוא איתנו

כנראה הוא רואה שאולי יש סיכוי שהוא לא יזכה בבחירות הבאות אולי הוא רואה את התסכול והמרמור של התושבים טוב שהוא נזכר בנו עכשיו, מעניין למה אני לא יודעת במי אבחר בבחירות הבאות, אבל אני בהחלטת יודעת במי אני לא אבחר

הבחירות ב2008

יצא לי לראות במה בפתח שיש אופציות כמו אהוד יתום, איציק גלעד, יעקב פלהיימר וגם איזה עו"ד אחת. אבל היריב העיקרי של איציק יהיה אורי אהד. אורי אהד הוא בולדוזר רציני והבן של השופטת נגה אהד. אבל לדעתי אין סיכוי שאוחיון לא יבחר, להרבה אנשים יש טראומה רצינית מגיורא לב וחבריו הדתיים כך שהשנים של איציק כראש עיר נראות לרובם כנפלאות מאי פעם. עם כל הכאב של קווים והפקקים העיר במצב הרבה יותר טוב מאשר לפני שמונה שנים.

sh53

New member
אין ספק שאיציק אוחיון יותר טוב

מדב תבורי מגיורא לב לא אפרט את דעתי איך העיר היתה בשנים בהן תפקדו שני ראשי הערים הקודמים ליצחק אוחיון, אבל עדיין, אני לא חושבת שאם יש משהו שהוא יותר טוב משניים קודמים אבל עדיין יש סימני שאלה שעולים לגביו, דברים שמעצבנים שעולים, ביקורות שעולות ואפילו זעם - לא צריך לנסות ולשנות. לא צריך להתקע במקום בו לא הכי טוב לך (לנו). אני מסתכלת על ערים שכנות לנו כמו הוד השרון, רעננה וכפר סבא - אחותי גרה באזור הזה. למה להם יש פעילויות נרחבות וגדושות בחגים ולנו תמיד עלובות ועניות - כאילו אנו לא משלמים ארנונה כלל, שלא לדבר על כך שהארנונה שלנו גבוהה, אם לא לומר בין הגבוהות בארץ (לא בדקתי את השאלה איפה אנו מדורגים בטבלה בארץ - אבל שאלה בהחלט מעניינת)? יש בהחלט הרבה כסף בקופה - היו כתבות אין ספור בעיתונות המקומית על גניבות מהקופה הציבורית של העיריה ועל כך שיש להחזיר את הכספים חזרה. אם יש כסף בקופה, והרי אי אפשר לגנוב את מה שאין בקופה, למה לא להשקיע ברווחת ובהנאת התושבים? (נכון היו חברי השמיניה ועוד כמה הופעות שנחשבות לעלובות ליד ערים אחרות)?

לגבי הערים שהזכרת

הוד השרון מכילה בקושי 40000 אלף איש ואני מכיר אותה מקרוב. 40000 איש זה בערך התכולה של כפר גנים בלי כפר גנים ג'. קל מאוד לנהל עיר שהיא בגודל של שכונה עם אוכלוסיה ברמה גבוהה. לגבי רעננה, גם היא עיר קטנה(70000) עם אוכלוסיה ברמה סוציואקונומית כמו השכונות המערביות והצפוניות בעיר(וגם אותו יחס דתיים חילונים). האזור מצוקה ברעננה מסתכם ברחוב וחצי ושכחתי איך קוראים לו. תסכימי איתי שקל מאוד לנהל עיר כזאת ולהקצות הרבה משאבים לתרבות. לעומת זאת פתח תקווה היא עיר של 185000 איש שיש לה במזרח העיר שתי שכונות שדורשות טיפול מיוחד והם נמצאות עכשיו גם בהליך שיקום שכונות. אני דוקא חושב שאיציק(הוא יוצא שעריה) עושה רבות לטיפוח השכונות הבעייתיות הללו. בסה"כ העיר כיום במצב מעולה יחסית לערים בגודל דומה. האבטלה בעיר היא הנמוכה מבין הערים הגדולות בזכות אזורי התעשיה וההיטק בעיר, ויש לך מערכת חינוך מעולה. ובניגוד לכל(אני מדגיש כל) הערים הגדולות לפתח תקווה יש הגירה חיובית גבוהה והיא בעיקר של זוגות צעירים ומבוססים שבאים לאם המושבות וכפר גנים(שכונות די יקרות). אם את רוצה אני יכול גם להוסיף את המסעדות ובתי הקפה שנפתחו שהיו בגדר הבלתי ייאמן למי שהכיר את העיר לפני עשר שנים. גם קופת העיר כבר לא בגרעון. אין ספק שאיציק עשה רבות לעיר. כמובן שיש עוד הרבה מה לשפר אבל אי אפשר להתכחש לעובדה שפתח תקווה כיום בתור רשות מקומית בגודל כזה היא במצב מעולה.

liorhikri1991

New member
לי נראה שצריך את אורי אוהד!

לפי איך שמדברים עליו והדברים שהוא עושה וגם הוא עו"ד(אם אני לא טועה)אז נראה לי שהוא מתאים להיות ראש העיר הבא,כי הוא עושה המון לרווחת העיר!!!

NYMets Man

New member
כן? מה הוא עשה בדיוק???

ושיהיה בנקודות, לא בדיבורים חסרי תוכן

liorhikri1991

New member
טוב אז.

הוא חבר מועצה וקראתי עליו הרבה בעיתונות העירונית-לדוגמא שבוע שעבר קראתי עליו 3 כתבות על זה שהוא עוזר לתושבי העיר בכל מיני תחומים. יש עוד משהו שהוא עושה שאסור לי לדבר עליו,וזה דבר חשוב מאוד.

liorhikri1991

New member
כי אני לא זוכר בדיוק תפרטים...אבל

תפתח מחר מלאבס,מה בפתח ואת כל עיתונות העיר השונה ואני בטוח שתמצא הרבה כתבות עליו ואם אמצא אפסם אותן כאן בפורום

nany12

New member
אתה לא מכיר אותם?

ברגע שהוא יקבל את הכיסא הוא ישכח בשביל מה הוא שם.... תודו בזה חבר'ה, צריך לבחור בתומר מדר. או באבא שלי. לא לא, בתומר.

NYMets Man

New member
אלירן... כמה עצות

כשאתה בא לנאום מול אנשים ומנסה לשכנע אותם בדעה שלך 1) תלבש משהו נורמלי 2) תסדר קצת את השיער 3) אל תנאם עם נייר, תדבר כאילו אתה אשכרה יודע על מה אתה מדבר ולא כמו... ראש העיר למשל

liorhikri1991

New member
תשמע משהו...

תאמין לי שהאנשים באולם(-חוץ מהמסובבים מקווים),השתכנעו מאלירן ואפילו נגיד "מעריצים" אותו=אם לא היית שם אתה לא יודע כמה מחיאות כפיים הוא קיבל שעלו על הבמה שם אלירן קיבל מלא מחיאות כפיים, הרבה יותר מראש העיר.

NYMets Man

New member
זה לא משנה

יש צורה לעלות לבמת דיון ואין שאלירן נראה לפי התמונות... זו לא הדרך

XDDD לקבל יותר כפיים מראש העיר

זה לא כזה הישג,אפילו אשתו של ראש העיר כבר מסרבת למחוא לו כפיים כי זה מביך XDD

למעלה