תכנסו לכאן!!!

Jam Head

New member
למה כתבת את המילים?

אני מתחיל לחשוב שאתה מתרומם רציני? מי שומע Wu Tang caln ו Pearl Jam ד"א אתה יודע את המשמעות של השירים של פרל ג´ם או שאתה מהאלה שלא מתעמקים?

חולוני

New member
לא מגיעה לך אפילו תגובה.

כשתתבגר, תחזור אליי. ולא, אני לא יודע שהשיר "ג´רמי" נכתב על הילד ג´רמי ז"ל מסיאטל. ולא, אני לא יודע שהוא ירה בעצמו בגיל 16 באמצע שיעור אנגלית לעיני המורה והתלמידים. ולא, אני לא יודע שכאדי וודר קרא את הסיפור בעיתון המקומי, אז הסיפור נגע בו והוא החליט לכתוב על זה שיר (AKA ג´רמי). לא, אני לא יודע את זה, בחיים לא שמעתי על זה. טיפש. והעתקתי לפה את הליריקס כי כשנתנו לי את התוצאה שאני Jeremy, אז פירסמו גם את הליריקס של השיר באותו עמוד עם התוצאה, והתחשק לי להעתיק אותם גם לכאן, סתם כי אני אוהב את השיר. יש לך בעיה עם זה?

star lili

New member
גם אני

indifference. שיר יפהפה, אין ספק, אבל אני לא בטוחה שאני אוהבת את המשמעות של התוצאה הזאת...

Layne

New member
שלי

present tense האמת היא שאני מת על השיר הזה , בין הטובים של פרל ג´ם. זה בהחלט הטעם שלי , אבל אני לא יכול להגיד שהם פגעו בול , הם פשוט לא יכולים בגלל שאני לא יכול. איך לעזלזל אפשר לבחור בין רליז ובין present tense לדוגמא? אי אפשר...

Vsilver NJ

New member
אני black

ות´אמת זה לא מפתיע אותי...!

e-shfiyut

New member
לא, אתה לא.

למי שכתב את ההודעה הראשית של הרשור הזה יצא גם.

gonishia

New member
יצא לי wishlist

אני לא יודעת אם התיאור מתאים לי או לךא אבל השיר מדהים..i wish i was a neutron bomb, for once i could go off i wish i was a sacrifice, but somehow still lived on i wish i was a sentimental ornament that you hung on the christmas tree, i wish i was the star that went on top i wish i was the evidence, i wish i was the grounds for fifty million hands upraised and open toward the sky i wish i was a sailor with someone who waited for me i wish i was as fortunate as fortunate as me i wish i was a messenger and all the news was good i wish i was the full moon shining off of a camaro´s hood i wish i was an alien at home behind the sun i wish i was the souviener you kept your house key on i wish i was the pedal brake that you depended upon i wish i was the verb to trust that never let you down i wish i was a radio song the one that you turned up i wish i wish... (guess it never stops) אולי כן קצת מתאר אותי אחרי הכל..

למעלה