תכנסו!!! זה חשובבבב

Angelina12

New member
תכנסו!!! זה חשובבבב

אולי ישמע לאנשים פה מוזר שילדה בת 13 וחצי מתעניינת במיסטיקה... אבל אני משתגעת. מגיל צעיר אני רואה דברים... ואני רוצה לדעת מה זה. בעבר ראיתי בדמיון שלי טירה ואחרי שנתיים חברה שלי הראתה לי את הטירה הזאת בתמונה כלשהי. אני כמעט בטוחה שיש בינינו איזו תקשורת אבל אני לא יודעת מה זה בכלל? עוד מקרה שקרה לי... פעם הלכתי ברחוב וראיתי ילדה קטנה עם אמא שלה הולכות הילדה הזאת לא הפסיקה להסתכל עלי וכך גם אני ופתאום הכל עצר אותי וראיתי את הבית שלה... לא יודעת למה... כאילו כל החיים שלה עברו מולי. פעם חלמתי על בעלה של חברה של אמא שלי. בחלום הוא אמר לי להתקרב אליו ואז כשישבתי על בירכיו הוא אמר לי: "עכשיו תרגישי את הכאב שאני הרגשתי..." וכל הגוף כאב לי באותו הרגע... אחרי כמה זמן אישתו מתה - חברתה של אימי. היא הייתה חולה בסרטן שנתיים ואחרי שחלמתי את החלום הזה היא מתה... פעם נכנסתי לחדר שלי וראיתי צללית... בהתחלה חשבתי שזו אחותי לפני שנכנסתי לחדר והתחלתי לדבר אליה כשנכנסתי לחדר ראיתי שזו הייתה צללית מוזרה. אחרי כמה זמן באחת הלילות ישנתי וכשפתחתי את העיניים בשעות הלילה המאוחרות ראיתי את אותה צללית שוב... מאז התחלתי לפחד... הייתי חולמת על אותה צללית ואז נזכרתי שכשהייתי ילדה ממש קטנה ראיתי עם אבי סרט והיה שם מין יצור/אדם עם אותה צורה של הצללית... עד שלא נזכרתי באותו הסרט שראיתי שחכתי לגמרי מאותו הסרט. כאילו הצורה של אותו היצור בסרט היתה חרוטה בזכרוני. כלח הדברים האלה התחילו מאחותי... גם לה קרו כל הדברים האלה... היא הייתה חולמת דברים שאח"כ כשהייתה קמה גילתה שקרו לחברה בדיוק באותות תיאור, היא חלמה על בת דודתי [ז"ל] הרבה פעמים ואחרי כל פעם שהיא חלמה עליה מישהו מהמשפחה נפטר עד שגם אותה בת דודה שהיא חלמה עליה נפטר... אני רואה כל מיני דברים, שומעת קולות, מוטרדת נורא... לא יודעת מה יש לי. אולי אני משתגעת. אני פשוט חייבת שמישהו יביא לי תשובות לכל המקרים האלה או שיגיד לי מה יש לי... היו עוד הרבה מקרים ואני כבר התבלבלתי כ"כ... אני קוראת ספרים בנושאים האלה אבל לא מצאתי תשובות... כאילו מנסים להסתיר את זה ממני. כל הדברים האלה שקורים לי מטרידים אותי... אני מקווה שפה אני אקבל תשובה ושיתייחסו לזה ברצינות ולא כאל סתם עוד הזיות חסרות משמעות של ילדה קטנה... תודה.

למעלה