תכנסו דחוף!!!!

חחח מרקד. ומה אתה יש לך עצירות כי אתה מקבל בת

בתחת! כן כן, זה מה שאתה, מקבל בתחת. חתיכת הומו קופיף ומכוער. תתחיל לדבר יפה. כי הדבר היחיד שבקרוב ייחרב זה אתה! מובן?

tazos120

New member
אתם לא כיפיים!!!!

תקללו אותי תכתבו לי כל מיני מילות נאצה!!!! תאמינו לי שאני מקלל את כל חברי הלהקה הסרוחה שלכם וגם אתכם המעריצים שלה!!!! באהבה סמיון!!!

N o y 1 6

New member
אוווו ואתה עדיין אוהב אותנו..

כמה חמוד מצידך

חחחח עוד לא הבנת שהדבר הסרוח היחיד פה זה אתה?

ואף אחד פה לא מעריץ. דרך אגב. לך תתקלח, ואני ממליץ במים חמים, שמעתי שזה מחטא מזוהמה. במקרה שלך אני הייתי קונה גם סבון, כדי ממש לנקות בפעם בשנה שאתה מתקלח. פוץ.

tazos120

New member
אה כן בלי המרכאות

יש לי משהו על מחראות בשבילך!!! לשם צריך לזרוק את הלהקה שלך!!! וגם את המעריצים שלה!!!! למחראות!!!! ולסיום: שיר. "תראי זה אני בתול ביישני, כי לא נשאר, אשךך!" תמיר גל לשלטון. סיגל גל לשלטון, זה שדומה לעמרי גל לשלטון! לזכרה של סיגל גל (הידועה כאמא) אולי יום יבוא ותמיר ימצא אותך, תני סימן חיים!

Ofiraaaa

New member
אוי.. אתה פשוט כישרון מבוזבז! אולי תוציא כמה

שירים? אני פשוט בטוחה שבלבנון ממש ישמחו לראות את הכישרון שלך

tazos120

New member
אז קבלי עוד..

1."תראי זה אני, מונגול רציני, כי לא נשאר, אשך!!" 2."עכשיו גיליתי שאני בתול, אני חושב על זה ו.. חתלתול" 3."את מה שאני מכיר מזה, אני מחדיר, דוחפים לישבנים.. 2 חזרזיר. קבלי שיר מקורי: מביט אל תוך תוכי, כן אחי כן אחי. חושך מבפנים ודממה עולה רק החפץ אותו אני מחדיר, עובר לי בנשמה. שנים של דכאון בארון יצאו בזעקה! תמיר גל תמיר גל, אני עוד אמצא אותך!. סמיון.

למעלה