תכנסו דחוף !!

Asaf S

New member
תכנסו דחוף !!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1876188,00.html

צביקה ו

New member
דברים כאלה גורמים לי להקיא, מוזר

שאף אחד לא רצה להחרים את היוגוסלביות באירוויזיון 99 (מתי שהייתה המלחמה בקוסובו), או שאף אחד לא אמר להחרים את צרפת השנה בגלל לה פן. האנטישמיות הזאת גורמת לי בחילה ואני מרגיש כל כך רע בשביל שרית, שהיא תצטרך לעבור את זה. תארו לכם אם יצעקו לה בוז באולם???

בוז זה באמת יהיה מכת מצרים...

אבל לא נראה לי שזה יקרה, אני מקווה שאנחנו סתם קצת אובר-היסטריים פה. הדברים האלה באמת מציקים מצד אחד, אך מצד שני- אז עשו עצומה, סו וואט? אתה גם יכול לפתוח עצומה משלך בכל נושא כאן. כמה מאות חתמו? OK, ידענו שיש איזה כמה מאות שלא ממש מתים עלינו. הרי לא חסר ברשת ניאו-נאצים, פדופילים ועוד כל מיני גודיז- באמת יש הכל, לטוב , לרע ולרע מאוד. אני מעדיפה לקחת את זה בפרופורציות. וחוץ מזה- ממתי רואים באפגניסטאן את האירוויזיון שהם חותמים על העצומה
? =>העצומה לא רלוונטית.

אלי פלס

New member
במקרה הלוחמה הנוכחי

הנאצים לא נלחמים בישראל... הנאצים והפאשיסטים בעד ישראל כי את הערבים הם שונאים יותר מאשר את היהודים... עיינו ערך, ז´אן מרי לה פן, יורג היידר, המנהיג הימני הקיצוני של אנגליה, איווט ליברמן ושות´...

טליה ג

New member
גם בשנה שעברה חששנו מ"בוז!"

ובסוף אף אחד לא צעק וההופעה של השיר הישראלי עברה בשלום. נראה לי שהשנה בטאלין תהיה פחות אווירה אנטי-ישראלית מאשר שנה שעברה בדנמרק, מפני שבטאלין, בניגוד לקופנהגן, בכלל לא מתגוררים ערבים שעלולים להפגין ולעשות מהומות, ולא נראה לי שהרבה ערבים יטריחו את עצמם לנסוע לטאלין רק בשביל לעשות קצת רעש. אחרי הכל האירוויזיון הוא לא האירוע הכי חשוב בעולם עבור רוב הציבור. חוץ מזה מי שיפליג במעבורת אקספרס מהלסינקי לטאלין מובטח לו כמעט 100% שיקיא את נשמתו, ואחרי זה כבר לא יהיה כוח להפגין
ובקשר לעצומה- זה מרגיז, זה פוגע, זה בלתי נתפס, אבל בשורה התחתונה הרי לא ייצא מזה כלום. ה-EBU לא יושפע מזה.

למעלה