תכנסו בבקשה.

mr nice guy

New member
תכנסו בבקשה.

אני יודע שאני שואל הרבה, והרבה גם דברים מפגרים. אבל נחשו מה? יש לי עוד שאלה. בעצם 2. אחת- אם כאשר יש פגיעה מסויימת בגוף כגון תרדמת שהאדם קם הוא בד"כ לא זוכר שום דבר? הרי הנפש\נשמה היא נפרדת, פחות או יותר מהגוף? שתיים- מכל חברי הפורום, מי מאמין בגלגול נשמות ומי שיש המשך מסויים לאו דוקא גלגול נשמות?

A lost angel

New member
למה אנשים לא הולכים לישון

בשעות כאלה? הצלחתי להתדרדר מוזיקלית הרבה מתחת ללינקין פארק הלילה. הוא זוכר את מה שהוא עבר בתור הנשמה. היה על זה סרט לפני כמה חודשים בערוץ הסרטים.. אני מאממינה בגלגולי נשמות.

I am a freak

New member
חיחי

יש לך דרך מאוד מוזרה להראות את זה

העצבנית

New member
דווקא שאלות טובות... ../images/Emo13.gif

יש כאלה שזוכרים וכאלה שלא... וחוץ מזה, יש עובדות שיש גלגול נשמות...

mr nice guy

New member
את זוכרת אולי

איזה עובדות? זאת-אומרת, איך בדיוק זה נודע שיש עובדות כאלו? ברור שאת לא יכולה לדעת בבירור, אבל בכל-זאת בערך. ולא שאלתי אם יש ספציפית דוקא גלגול נשמות, שאלתי מה האמונה של חברי הפורום של מה שמתרחש לאחר המוות, ובמקרה קראתי הודעה של אחת שאמרה שהיא מאמינה בגלגול נשמות, רציתי לראות אם יש דעות אחרות.

אני מאמינה

כי אני לא חושבת שהנשמות שלנו סתם באות לעולם יש להם תפקיד לשפר אותו בדרך כל שהיא ובכל גילגול הן נהיות מתוקנות יותר. שלך חנה גונן

העצבנית

New member
../images/Emo140.gif

אני מאוד מאמינה בגלגול נשמות וחוץ מזה, אני לא יודעת אם אתה זוכר, אבל היה מקרה לפני כמה שנים שילד ראה את הגלגול הקודם שלו, אני לא זוכרת בדיוק את הפרטים, אבל נראה לי שהוא היה נשוי לאשה, וכשהוא מת, הוא חזר בתור ילד והוא זכר הכל והוא פשוט הלך אליה וכשהוא הגיע היא פשוט ידעה שזה הוא (בעלה). הם אפילו הופיעו בחדשות וסיפרו שם על כל מה שהם עברו ביחד כשהוא עוד היה בעלה... אוף... חבל שאני לא זוכרת את כל הפרטים... טוב, אז זו אחת מהעובדות...

I am a freak

New member
זה מקרה של ילד דרוזי

הוא היה חייל בצה"ל ומת מתאונה של טנקים. והוא נולד מחדש (reborn) לגוף של ילד. בסופו של דבר הוא עבר ליד הבית שבו הוא היה חי ונזכר בכול... (דרוזים הם דת שלמה שמאמינים בגלגול נשמות. ולא סתם- אדם דרוזי שמת נולד דרוזי. זה גם משתלב טוב מאוד עוד העודה שמספרם אף פעם לא קטן או משתנה...) *לידע כללי- אי אפשר להתדרדז (להפוך להיות דרוזי
, רק מי שנולד להורים דרוזים הוא דרוזי.*

תשובותיי...

1. הזכרון הוא יכולת פיזית בין השאר, לכן נגרמות שיכחות בשל פגיעות פיזיות. 2. אני, משום מה, רואה את עניין גלגול הנשמות כברור ומובן מאליו.

mr nice guy

New member
עוד כמה שאלות... אם אני..

שואל יותר מדי תשתיקו אותי, בצורה נחמדה טוב? חח סתם כאילו, אתם חושבים שלנו, לאישיות שלנו, איך שתבחרו לכנות את זה, לא ממשיכה? אלא ישר מתגלגלת? ונשמות חדשות נוצרות? נכון שזה לא כ"כ קשור, אבל אם יש אינסוף גלגולים, אז איך נוצרות נשמות חדשות? נכון שנולדים הרבה, אבל מתים הרבה. סתם תהיות...

תשובות.

הניסוח של השאלה הראשונה ממש לא מובן, לכן אבקש ממך לנסח אותה מחדש. ותשובה לשאלה השנייה - אני, באופן אישי, מאמינה בסיום רצף גלגולי חיים של נשמה, וב"הוולדות" נשמה חדשה. כלומר, נשמה מסויימת שמגיעה לשלב מאוד גבוה מפסיקה להתגלגל ומצטרפת לכוח מסויים, או עוברת למקום אחר, ובמקומה נולדת נשמה חדשה.

למעלה