תכנסו בבקשה..

פרטים

בעיקרון זה סרט דוקומנטרי של 10-15 דקות, וזה יוצג רק בפני הבוחנים. אם מישהו מעוניין אז תודה רבה!!

MeWithoutU

New member
בית הספר כדורי - יש לי הצעה בשבילכם../images/Emo13.gif

למה שלא תעשו על נושא שמעניין אתכן?או לפחות משהו שקשור אליכן? משהו שאפשר לילמוד עליו גם כן?גם אתם תלמדו וגם אחרים שיראו את הסרט ילמדו ממנו... אני למדתי צילום 3 שנים (צילום סטיילס וגם וידיאו ועריכה) - עשינו מלא פרוייקטים...ביניהם גם קליפ נחמד(= אבל בכיתה י"ב התבקשנו לעשות סרט דוקומנטרי על נושא כלשהו. חלק בחרו על אוכל (כן...באמת...חחח) אבל אנחנו רצינו לעשות משהו יותר רציני - ולבחור מהקבוצה שלי יש אח נכה...שמשחק בקבוצת כדורסל לנכים. אמרו שעל זה נעשה את הסרט! - שלא יהיה כבד מדי...וגם לא ארוך מדי... הרבה אנשים מרחמים על אנשים נכים...ודווקא בגלל זה רצינו לעשות את הסרט על זה... שאנשים יבינו...איך אנשים נכים חיים, מתפקדים ובנוסף גם יש להם תחביבים בעיקר בתחום הספורט. דיברנו איתם - הם מאוד שמחו לשתף אותנו...נתנו לנו לראיין אותם...לבוא לאימונים שלהם לצלם...ואפילו נתנו לנו לבוא למקומות העבודה שלהם...ומאוד שמחו לתת לנו תמונות שלהם מהחיים האישיים שלהם עם חברים ומשפחה. לדעתי תעשו משהו בכיוון הזה... משהו שמלמד ומראה צד אחר של החיים... לפני שבכלל התחלנו לעשות את הסרט...בכלל לא ידעתי שיש לי בעיר קבוצת כדורסל לנכים... והכרתי אנשים מדהימים ונפלאים שלמרות שיש להם נכות מסויימת - זה לא מונע מהם להמשיך בחיים ולעשות מה שכל בנאדם אחר עושה!ולמדתי מהם המון!...(והסרט יצא ממש טוב!) בהצלחה לכם

yaeli20

New member
בית ספר כדורי

כשאמרנו קצת יותר פירוט לא התכוונו באמת קצת... מה אתן מחפשות? איזה סוג של סיפור? איך זה יעבוד (אתם מגיעים אלינו אנחנו אליכן) ? להכנס לפורום של יתומים ולהגיד שאתן רוצות לעשות סרט זה נהדר אבל בפורום יש אנשים שאיבדו את ההורים שלהם בגלל כל מיני סיבות... מה מעניין אתכן? ואני מצטרפת למה שMeWithoutU אמרה, האם זה באמת מה שמעניין אתכן? האם חשבתן לחפש משהו בסביבה שלכן (אנשים במשפחה או חברים שעברו חוויות מיוחדות)...

תגגובה

אנחנו מבינות שזה נושא קשה, וכן זה מעניין אותנו.לא היינו משאירות את ההודעה הזאת אם זה היה סתם.אנחנו מספיק בוגרות כדי להבין במה אנחנו מתעסקות. אנחנו רוצות להראות צד אחר של החיים.אנחנו רוצות להראות איך זה השפיע על הבנאדם ועל החיים,מה הוא עבר ומה הוא ממשיך לעבור ודרכי ההתמודדות.אנחנו לא מחפשות סיפור מסויים,לכל אחד יש את הסיפור שלו אנחנו נשמח להקשיב לכל. אם זה ייצא לפועל אנחנו נגיע אליכם לתחקיר ראשוני ולאחר מכם כבר נתאם כמה פגישות שיכללו בתוכן ימי צילום וראיון. יעל,זה באמת לא סתם.באמת שאנחנו מתעניינות. מחכות לתגובה ממך..

למעלה