תכנית ריאליטי חדשה!!!

Mister Pinto

New member
תכנית ריאליטי חדשה!!!

ראיתם? בבריזה (כן כן, הערוץ הנואש של יס) יצאה תכנית ריאליטי חדשה: "שוברי גלים" איזה יפה!!! יש 3 קבוצות בכל קבוצה 5 אנשים בתוך בית שאסור להם לצאת ממנו, מול הבית יש חוף ים שרק אליו מותר להם ללכת, כולם מקבלים משימות שעושים רק במים: לשחות עם דולפינים, לגלוש, לצלול וכו'... התכנית ממכרת!!! האחרון שישאר יזכה במליון דולר!!! זה פשוט ממכר!!! ראיתם את ג'סטין??? יווווו הוא חיבל לריקי במשאבה כדי להפסיל אותה וואיייייייייייייייייייייייייייי

יה גמתה רואה???

חשבתי שרק אני.. וואלה סדרה יפה..למרות שזה נשמע טיפשי אבל זה עוקף את המירוץ למיליון... האנשים דווקא פסדר חוץ מג'ואנה שמנסה להרוס הכל..אבל חפיף..יעיפו אותה כשיגלו.. מי עוד רואה???

Mister Pinto

New member
יווו!!!

כןןןן ראיתייי!!! ג'סטין מנסה כל הזמן לחבל בדברים של ריקי כי היא בין הטובות הוא מת להעיף אותה!! עכשיו הוא רוצה שריקי תעוף- הם צריכים לאסוף צדפות ומי שאוסף הכי הרבה צדפות זוכה בחסינות- כאילו שלא יהיה אפשר להעיף אותו!!!!!!

Boran

New member
ברוך השם

סוף סוף למישהו יש שכל לפתח קצת את יבוא הריאליטי לארץ, ואפילו אם המישהו הזה זה יס. סוף סוף אנשים יכולים לדבר על סדרות ריאליטי אחרות שכן משודרות בארץ. על זה נאמר- נהניתם? ספרו לחבריכם, שיבואו ויפרו וירבו וימלאו את הפורום כל טוב ומיני דעות ושמחות חים; לא נהניתם? אתה, כן אתה- זה שלא נהנה- שלח לי מסר, שאני אדע למה
בכל מקרה ספרו לחבריכם שיבואו ויפיחו קצת חיים חדשים בפורום (שיהיה פה גם משהו חוץ מהישרדות 7 למי שרואה ומשחק הלפידים) ואם כבר אנחנו בנושא אני ושאר חברי הפורום מאוד, מאוד, מאוד נשמח לדיונים על פרקי השבוע של הישרדות 6. אחלה עונה, אגב. תביאו לפה אנשים מכל הבא ליד שיהיו פה דיונים לשם שינוי.

למעלה