תכנית נחמדה...

T LaDy ²°°²

New member
תכנית נחמדה...

למרות שלא חשבתי שאני אגיד את זה אי פעם, (אני, ששונאת קטנטנות מכל בדם!), זאת דווקא סדרה נחמדה, הסיפורים והמשחק סבירים בהחלט.. רק יש משהו אחד שמפריע לי מאוד, מה זה בדיוק הקטע הזה שמראים את ה"שחקנים", שהם בעצם ילדים בני 15+, מופיעים חצי ערומים!!! זה לא שאני איזה נזירה שמרנית או משו´ אבל באמת זה ממש מוגזם כבר... ולפי מה ששמעתי יש חוקים שאוסרים להראות קטינים ככה לא?! בכלל, לדעתי עשו את הסדרה הזאת יותר מדי זנותית.. וזהו, סתם רציתי לשמוע דעות
סך הכל סדרה חמודה

Azar Azar

New member
רק מריצה הייתה חצי ערומה והיא לא

בת 15 ומשהו היא בת 18 ומותר מהגיל הזה לעשות דברים כאלה

וחוץ מיזה...

גם לואיסנה מצטלמת בבגדים חשופים וחוץ מיזה זו הייתה סצינה אחת מסכנה שקמילה הייתה בלי חזייה וציירו על החזה שלה פרחים ורודים זה לא כזה נורא גם מכיוון שכמעט לא ראו כלום כי היא שטוחה אבל זה לא משנה כי היא פצצה וגם היא בת 18 ולא בת 15 והיא גם אמרה שהיה לה קשה לעשות את הסצנה הזו בראיון שהיה בפנאי פלוס אבל זה חלק מהתפקיד זה לא שהיא מופיעה ערומה לגמרי ועושה סקס עם מישהו (חס וחלילה) זה סתם!!! ולא צריך לעשות מיזה ביג דיל...

ניצול....

אני לא מוצאת את השירשור של הפרק בארגנטינה אז אני אכתוב פה: ראיתם את הנשיקה של לוחאן ומרקוס????????? איזה חמודים!!!!!! אבל הנשיקה לא הייתה כזאת שווה...

למעלה