תכנית כמעט סופית

ITCHAKG

New member
פיטנגו חברתי- ברור וסליחה על האי הבנה../images/Emo140.gif

נחלולית

New member
ל itchakg ופיטנגו

ראו הערתו של azaria: " אגב, את עניין חלון השירותים ליד הכניסה קיבלתי מכאן מהפורום. למרות שלמעשה לא נתקלתי מעולם בריחות או קולות בלתי נעימים בכניסה לאף בית בו ביקרתי. האם יתכן שזו מין אמת גדולה כזו שנשמעת הגיונית מעל גבי הפורום או כשחושבים על זה במנותק מן המציאות - אבל שבחיים האמיתיים המפגע התיאורתי לא בא לידי ביטוי?" אני לא לבד.... חלון השירותים צריך לצאת לאן שהוא, לגינה יותר טוב? כניסה היא כניסה, נכנסו האורחים כולם יושבים בסלון או בגינה - לא נשארים ליד הכניסה. אתם מוזמנים להכנס לתכנית שהעלתי - אם יש פתרונות טובים יותר - אני שמחה לשמוע...

פיטנגו4

New member
מניסיון אישי - מציאות

פשוט לא נעים לי להסביר כאן... אני מעדיפה שמי שעומד ליד הכניסה שלי יריח את היסמין והורדים, וישמע את ציוץ הציפורים, המפל בבירכה ורחש הבמבוק... תנועת האנשים ליד דלת הכניסה שלך יותר גדולה מהתנועה בגינה. למשל: הורים שבאו לאסוף את הילדים שלהם מהילדים שלך, משלוחים... הם לא יכנסו לגינה. נוכחות בגינה ידועה, ואז אפשר לבחור שירותים אחרים מרוחקים יותר. אבל, לא צפוי שבדיוק שכאשר את בשירותים שליד הדלת, מישהו בדיוק יגיע...

godana1

New member
חדר ההורים

אני הייתי משנה בין מיקום הארון למיקום המיטה מכמה סיבות: 1. בידוד נוסף מרעש שמגיע מהסלון ומהגינה 2. כל מי שיהיה בגינה יוכל לצפות על חדר השינה 3. שתהיה אפשרות להשאיר חלונות פתוחים גם כשנמצאים בחדר אם מחליטים לשנות אז גם ניתן לשנות את מיקום דלת חדר המקלחת כך שלא תפנה ישירות לחדר השינה, אלא לכיוון הכניסה.

למעלה