תכניות שמשתבשות

perhay

New member
תכניות שמשתבשות

אתמול הגעתי לסניף של בנק הפועלים לבצע פעולה שחייבים לעשות בסניף ולא דרך הרשת. חיכיתי בסבלנות המון זמן וכשהגיע סוף סוף תורי אמרו לי (לא דאגו להודיע על כך לכולם)
שיש תקלה במחשבים בכל סניפי הבנק ולכן אי אפשר לבצע את הפעולה.
זאת הייתה הפעם השנייה שהתייצבתי בבנק עבור אותה פעולה. פעם זה היה בסניף אחר ולאחר שהתייבשתי בהמתנה פרשתי ואתמול שוב לא הצלחתי לבצע את הפעולה.
בינתיים למדתי שיש ימים שרצוי להתרחק מהבנק כמו הראשון לחודש, העשירי לחודש וה-28 לחודש. אתמול לא היה אף אחד מהתאריכים האלה.
הייתי מאד מבואסת.
איך אתם עם תכניות שמשתבשות? מתבאסים? מתרגזים או להפך לוקחים את זה בקלות ומעבירים הלאה?

מטריף אותי.

עם השנים זה פשוט מטריף אותי, יכול לשבש לי את כל היום (בעבר זה לא הזיז לי).

השבוע היינו צריכים לנסוע, אני ובעלי לאירוע. ברגע האחרון הודיע שיתחילו שעתיים מוקדם יותר ממה שחשבנו, ביקש לבטל את הבייביסיטר ושניקח את כל הילדים. מסכן מי שהיה לידי כל הערב.

ady18

Well-known member
עונה

מתחלק לשתים:
סידורים או דברים דומים לא לוקחת בעצבים...
מה שמעצבן אותי זה חברים שלפעמים ממש ממש בא ... ויחסית כמה ימים לפני אומרים שלא...
או היום הייתי צריכה לעשות משהו די מגניב בערב וכרגע בסימן שאלה גדול אז צריכה למצוא משהו חלופי....

דנה אז

New member
תלוי, מאוד תלוי

כמו שלך קרה, הייתי מתבאסת גם על הזמן שבוזבז וגם שאצטרך להגיע שוב.
אם היתה הודעה בכניסה לבנק, לפחות הייתי מנצלת לסיבוב קניות, או ישיבה בבית קפה.
אצלי בגלל שהרבה פעמים אני נפגשת עם אנשים מחוץ למקום העבודה, וקורה שמבטלים, קורה שנאלצים לדחות מעט.
למדתי להיות גמישה ולראות איך אפשר להפוך את זה למשהו טוב. יושבת ללמוד, טלפונים חשובים, קניות בגדים.
פעם בוטלה לי פגישה בראש פינה בין פגישות אחרות ניצלתי לבראנצ' עם חברה ששנתיים לא הצלחנו להפגש.
בקיצור משתדלת לזרום עם השיבוש.

סמאדי

New member
כשאני מבינה שהעולם לא סובב סביבי,

ברור לי שלפעמים הדברים לא קורים כמו שהייתי רוצה במאה אחוז של הזמן, רוב הזמן אני זוכרת את העובדה הזו. כשאני נופלת לאשליה שהכל צריך להיות כמו שאני רוצה, נכנס התסכול ומזכיר לי להתאזן...

דנה אז

New member
מעולם לא הסתכלתי על זה כך.

הולכת לנסות לאמץ את המחשבה, ברגעים של תסכול.

julia75

New member
זה מעצבן,אבל אין מה לעשות,כמו שסמדי אמרה

לא הכל תלוי רק בנו.גם אנחנו אתמול נסענו במיוחד לחיפה בשביל למסור איזה מסמך.ובסוף כל הנסיעה הלוך חזור הייתה לחינם ,כי מי שהיינו צריכים- לא הייתה בכלל.

perhay

New member
זה עוד יותר מבאס

לפחות אנחנו לא נסענו לעיר רק בשביל הבנק. היו לנו סידורים אחרים.
בכל השאר הצלחנו לבצע את התכנית.

מתבאסת אבל כשיודעת שזה לא משהו שתלוי בי

וסוג של בלת"מ-למדתי לא להתרגז מזה כשמדובר בדברים שאין לי בהם שליטה.

למעלה