תכניות לשנה הבאה

תכניות לשנה הבאה

שלום כולם....התכניות שלי לשנה הבאה: לסיים תוא רעם ממוצע טוב, טיול בדרום אמריקה ושמירה על בריאות טובה. מה התכניות/מטרות/רצונות/שאיפות שלכם לשנה זו?

בוקר טוב

שאלה לעניין. אני אוהבת לעשות את זה. אז ככה, מטרות\רעיונות\שאיפות ל-2012: 1) לסיים את התואר שלי, ואם אפשר בממוצע הנוכחי או בסביבתו אני ממש אשמח. 2) להמשיך להחזיק ולטפח את הזוגיות הקיימת, להמשיך להשקיע ולא לשקוע בשגרה. 3) ניהול אורח חיים בריא (כבר כמה חודשים שאני עושה את זה, תענוג), הקפדה על התעמלות (רק חודש וקצת, וכבר רואים שיפור!), וירידה במשקל. לא דרסטית, אלא לאט ובאופן בריא, ולא בהגזמה. 4) לימודי תעודה בתחום שמעניין אותי ושמתקשר לתואר שלי, מיד עם סיומו.ולמצוא עבודה. 5) נסיעה כלשהיא לחו"ל, עדיפות לדרא"פ. 6) שמירה על קשרים טובים, ניתוק קשרים רעים אם יופיעו כאלה בדרך. 7) אם יישאר לי זמן וכסף - להתחיל לעבוד על רישיון נהיגה.

בארבאבא

New member
התכניות שלי..

לעשות קורס איפור,לחסוך מספיק כסף מהעבודה לטיול התנדבות באפריקה ולעבור אולי לאיזה בית מלון,לעבוד שם.ולשפר גם את כישרוי הציור והפוטושופ שלי.

irreplacable

New member
גם אניי!

(קורס איפור
) איפה את מתכוונת ללמוד?

בארבאבא

New member
אצל ירין שחף

מחכה שהפיקדון הארור הזה ישתחרר,שכבר אוכל להתחיל. שירות לאומי מעצבן
איפה את?

irreplacable

New member
גם

ירין שחף.. הם נראו לי הכי מקצועיים. אהבתי את העניין שהלימודים שם פתוחים גם אחרי סיום הקורס לנצח נצחים :) אני סתם דוחה את זה..

תוכניות מאוד צנועות:

להמשיך במה שאני עושה. (בעיקר מהפכה של אהבה, שהבנתי אתמול שהיא כת, כמו מה שישו עשה לפני פחות מאלפיים שנה (נפטר בשנת 33, ולפני אלפיים שנה, היה בן 12) למצוא עבודה טובה וגדולה יותר, (עדיפות לעבודה משרדית). ואם העבודה, תבוא גם זוגיות טובה יותר (שאני ראוי לה). ככה לפחות אמא שלי אמרה, ואני מאמין גם במאסטר-פלן :) שנה טובה ! יותר טובה ויותר משמעותית.

irreplacable

New member
התוכניות שלי

ללמוד משהו (תואר שני, קורס מקצועי- כנראה איפור).
למצוא סופסוף את בעלי
לשפר את המצב החברתי (עוד חברים, ולהעמיק קשרים קיימים)
לטייל איפשהו בחו"ל (ולמצוא פרטנר לזה).

תוכניות לשנה החדשה...

מכיוון שאני רק בשנה א' של הלימודים,ובגן חדש,אני לא רואה משהו משמעותי שהולך לקרות השנה,...הדברים המשמעותיים השנה שהיתי רוצה שישתנו זה יותר בי, להיות פחות עצלנית,פחות מפונקת, יותר ביטחון עצמי, ולדאוג לבריאותי ולשמחת החיים שלי...ואולי אפילו זוגיות,כי מגיע לי :)

המטרה העיקרית שלי בחיים היא .. לסיים את היום בשלום
מעבר לזה לא עושה תוכניות גדולות מעבר לשבוע הקרוב.

למעלה