תכניות גיוסים

talbebchuk

New member
תכניות גיוסים

טוב, אז החלטתי שלא מספיק לי המספר חניכות שלי, ואני רוצה גיוסים. בשביל זה אני צריכה תכנית גיוסים מטורפתתתתתתתתתתתתת שתתאים לחניכים בד', שחלקם היו בצופים, גם בקבוצות אחרות, ולא נשארו. אני מחפשת תכנית כ"כ טובה שתחזיר את כל הישנים, ותביא מלא מלא מלא חדשים! יש לכם רעיונות? (אני בטוחה שכן!)

talbebchuk

New member
אממ שכחתי להוסיף

אני לא יודעת עד כמה יסדרו לי כניסה מהירה לבתי"ס, זה תלוי בכמה מהר אני אגיש את התכנית גיוסים. אבל יום שבת הבא, יש לנו טיול משפחות! שפתוח גם לקהילה (פשוט ב10 שקל יותר מלחניכים).. אז אפשר להלהיב אותם עם זה.. והתכנית גיוסים צריכה להיות משהו כמו 10 דקות.. תודה!!!

עקב החורף המפנק..

הכנו להם מרק מהמם וחמים עם שקדי מרק ואטריות.. ממש הלך.. אני יותר מעדיפה להיות איתם בהפסקות ולהיות איתם באותו ראש כזה.. הבוקר הייתי בגיוסיים ושיחקתי איתם קלפים ולימדתי אותם משחקים.. ותמיד תמיד להיות בשוונג! ביטחון!(אבל לא יותר מדי.. להשתדל להיות אנושי) משהו לכיתה.. 4 בנים, 4 בנות. יש את המשחק הזה שזה 4 כיסאות כל קבוצה והם נשענים אחד על השני בצורה מגניבה כזו ואז מוציאים להם את הכיסאות.. ואוכל זה תמיד תמיד תמיד עובד! באחריות!

talbebchuk

New member
וואי הכיסאות זה בדיוק מה שחשבתי..

זו מסורת שלנו בפעולות שכבה.. אנחנו עושים את זה כל השכבה בתחילת כל פעולה ושוברים שיאים :) ואוכל זה קצת בעיתי.. כי יש לנו 14 בתי"ס בעיר..

למעלה