תכנו לכאן...

סליחה שאני שואל אבל איך תוכל.....

להפיק לו את המוסיקה יש לך אולפן הקלטות בבית?

A&A

New member
מה עשית אותו דר.דרה

מורידים אינסטרומנטל ומרפרפים למיקרופון (רק לא לשכוח לסגור דלתות וחלונות) The-A

kalipto

New member
שחר - עיצה קטנה !!!

נכון שאני לא DR.DRE ולא מתיימר ליהיות אבל - אל תוריד איזה אינסטרומטל מהאינטרנט !!! השיר שלך מקורי - אז למה שלא תיהיה לך גם מוזיקה מקורית ? אני לא מדבר רק על ביאים (זה ילד בגן חובה יכול לעשות) אני מדבר על כל המוזיקה אם זה ביטים ואם זה הפסנתרים, כינורות חלילים באס, וכו" ..קונצרט שלם להכיל דרמתיות בשיר שלך ! רק אם אתה מעוניין.. אני רק רוצה לעזור אז אם אתה מעוניין אני פה. KALIPTO

שמע אחי....

אני ישמח לקבל עזרה מכל אחד ובטח שאני מעוניין כי לי אין את היכולת לעשות בי בעצמי ולמרות שאני מסתדר מצויין אם הביט מהנט´ יש בזה משהו שאם ככל צריך להיות מקורי אני יותר מאשמח לקבל עזרה ממך ומכל מי שיציא לי עזרה ואני ככמוון מוכן לעזור לאחרים אם אני יכול בצורה כל שהיא גב שבור -שלמי שעוד לא הבין זה הכינוי שלי בתור "ראפר"

kalipto

New member
אתה יודע מה ?

בקרוב מאוד אני יסיים את כל הקטע של STORY TELLAZ ששם המוזיקה באמת משובחת וטעימה, לאחר שאסיים אותו אתה תוריד ותגיד לי מה אתה חושב על ההפקה בכלל (אם זה המוזיקה ואם זה ההרמוניה..) בקרוב.. ותסכים איתי שלהקליט בטייפ.. זה ההיפך מאיכותי ! אז אל תבזבז את הכישרון שלך אל טייפ, זוהי בקשה אישית ! אני מאוד רוצה לשמוע את השיר שלך שהוא באיכות ומקוריות גמורה ! (אני יעזור !) KALIPTO

אם אתה מבקש ככה :) אני מחכה כרגע

אני מקווה רק שהמחשב המפגר שלי יתן לי להוריד את מה שאתה עושה כמו שצריך כי כרגע הוא לא נותן לי להוריד כלום! ושמע שוב פעם תודה רבה אחי!!!! נ.ב סתם לידע כללי: א. זה לא פעם ראשונה שפירסמתי כאן שיר אבל פעם ראשונה שממש מתייחסים אליו (הכוונה יותר מ2 תגובות של יופי נחמד) ב.יש לי עוד שירים אם אתה רוצה אני מוכן ללוח לך באיימיל? גב שבור

kalipto

New member
יפה מאוד

אז אתה אכן כישרוני ! אז ככה אני אישית לא כתבתי עוד משהו בעברית (בינתיים אני מתחיל אם האנגלית) אז קודם כל מאיפה אתה ? אחרי שאסיים פה מס דברים (שירים) אני אפיק לך את המוזיקה ואם כבר יש לך מוזיקה (מקורית) בראש אני אוכל לעבד אותה, סך הכל אני חושב שאתה צריך מוזיקה מקורית אם זה לא אני (הבחירה שלך) אז כל אחד אחר שיוכל לעזור לך בקטע של מוזיקה יהיה מגניב, לפי המילים של השיר שלך .. אם יהיה לשיר מוזיקה של ביטים רגילים.. לדעתי זה יהיה פסססססה וחבל לבזבז שיר טוב על מוזיקה חרא ! בכל מקרה, רק תצתרך להמתין קצת ואז אהיה לשירותך. KALIPTO ..שרק מתכוון לטוב ורוצה לעזור ל " גב שבור "

יאאלה יצא לי מזה גרוע המשפט...

"אני מפ"ת ואתה הבחירה שלי"- אוף איזה משפט מסריח זה נשמע כמו פוקימון נא למחוק את השורה ההיא אני לא סובל אותה

kalipto

New member
אני..

בקרוב מאוד 21 (חייל משוחרר) מחולון, שומע ראפ מגיל 14 מלחין מוזיקה מגיל ..אפס ? בערך.. ואני מאמין שאחרי שתשמע את STORY TELLAZ אתה תבין לאיזה רמה של הפקה דיברתי... רק נחכה עוד קצת בסבלנות (דרך אגב, אולי אני יוכל לעזור לך גם בהקלטה עצמה אם אתה מעוניין אבל כרגע אין לי אפשרות כי ה " אולפן הביתי " שכרגע בתהליכי בנייה ושיפוצים, (בתוך חדר קטן שהולך לעבור טראומה ולהפוך למיני אולפן.. יקח קצת זמן עד שיהיה גמור ! אבל אז זה כבר יהיה מקצועי באיכות של אולפן אמיתי ! (פשוט זה יהיה לי בבית.. יותר נוח להקליט גם באמצע הלילה לפעמים שבאה המוזה לשיר..) מה שאני אישית מציע זה.. שאם יש לך איזה חבר בסביבה שתוכל להקליט אצלו את השיר, יהיה הרבה יותר קל להכין את המוזיקה בשבילך או מה שתחליט בעצמך.. בכל מקרה להקליט על מחשב עם קרטיס קול טוב (ומיקרופון איכותי) יהיה הרבה הרבה יותר טוב מלהקליט בטייפ ! מסכים ? KALIPTO

ת´אמת אין לי אצל מי ממש להקליט

ככה אני לא יודע אם חושב לציין אבל אני דתי ובגלל זה תא רוב החברים שלי מפ"ת אם לא כולם זה לא מעניין ואין לי אצל מי להקליט בצורה טובה (חוץ מאחד שאני עובד איתו על שיר שגר רחוק ואני בכלל לא יודע אם יהיה אפשר להקליט אצלו) יענו משהו עם קצת יותר איכות מטייפ וכשאתה אומר להקליט יענו להקליט בלי מוזיקה?

אחי תקשיב שנייה......

הכי טוב תבא ביום חמישי למפגש של הפורום גם אני יבא ונדבר על כל העסק הזה בראש שלך???

kalipto

New member
אבל...

אני לא בטוח שאני אוכל להגיע למפגש.. כי יש לי פגישה אם אדם שאני מאוד מכבד (שאני אישית מכבד) טוני ריי שמעוניין מאוד להרים את ההרכב שלי למעלה.. אבל אני ת´אמת התחלתי את THUG RIDERS כתחביב.. ולא כקריירה.. אבל הוא מאוד רוצה שאני אפגש איתו (כי עבדתי אצלו פעם, כדי.ג´יי במועדון שלו) בכל מקרה.. ולאחר מכן אני הולך להמשיך את STORY TELLAZ אז יום דיי עמוס אני ממש לא בטוח אם אוכל להגיע.. בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה אחי ! ותמשיך לכתוב שירים ! כ-ב-ו-ד KALIPTO

תודה גבר.... אבללא הבנתי

מה סגרנו אנחנו נעשה משהו ביחד לא נעשה מה בדיוק יהיה או לא יהיה?

kalipto

New member
מה שסגרנו..

מבחינתי, עדיף שתחכה בסבלנות לשמוע את STORY TELLAZ ואז תחליט בעצמך, אם אתה מעוניין שאפיק לך את המוזיקה, אם תחליט שכן, יהיה לי הכבוד לעבוד איתך ! KALIPTO

kalipto

New member
ואני מחכה..

לעבוד איתך, יהיה לי הכבוד ! בכל מקרה אני חושב שזו הייתה שיחה ארוכה.. מעכשיו על דברים כאלו מוטב שנדבר באי-מייל אז הנה: [email protected] TALK TO ME מתי שתרצה. KALIPTO

שוב פעם אני חוזר....

אין לי אולפן הייתי מת לאולפן ואם למשהו יש אחד מיותר אני ישמח לקבל אבל כרגע מה שיש לי זה הכי פשוט והכי גורע זה טייפ (האמת זה גם אין ממש אני קונה השבוע) וביטים במחשב אני ישמיע את הביט במחשב וישיר לטייפ מקווה שיצא טוב אם לא ננסה דרך אחרת אולי אולי רק אולי אני מצליח להשיג אולפן דרך חבר שלי שאני עובד איתו על שיר אולי אבל כרגע הכל מהבית דרך הטייפ אם יש לאנשים רעיון יותר טוב אני ישמח לשמע

A&A

New member
אם יש לך סאונד בלסטר לייב 128 ומעלה

אתה יכול גם לשמוע את המוסיקה באוזניות, וגם להקליט למחשב על המוסיקה בתוכנה שקיבלת עם הכרטיס קול אם אין לך את זה זה יותר קשה The-A

למעלה