תכנו לכאן...

תכנו לכאן...

למרות ההתקפה על ג´אננה וכל מה שאמרו לא לפרסם כלום כאן כדי לא לקבל בראש אני בכל זאת מפרסם כאן קטע חדש שכתבתי זה די סקיצה אבל אני רוצה לקבל ביקורת כדי לדעת אם להמשיך ולעבוד על השיר הזה אני לא מפחד מבקורת רעה כל ביקורת גם קטלנית תתקבל בברכה יו התעוררתי בבוקר פתחתי ת´חלון בחוץ ראיתי רק טירוף רק שיגעון ילדים שמשחקים משחקי אגו מבוגרים שמשחקים בלגו הלמעלה למטה ומי שצודק נחשב בטטטה המלך הוא הטירוף אנשים בשמים וציפורים שלא ידעות לעוף אין יותר גיבורים כולם עכשיו מתים הגואל זה מי שלא שואל מה הדרך וכמה זה עולה בערך מסחר באדם יש הבדלים בין דם לדם בין גזע לגזע ובין מין למין מה קורה מה קרה אני מנסה להבין אבל זה שנות אלפיים אף אחד כבר לא זמין אותך לסיבוב אף אחד לא מזמין כל אחד בתוך עצמו חרד לקיומו במרדף אחרי הלא נודע מי סוג חדש של עבודה אבל לא זרה כי כולם מכירים את השיטה בוקר בוקר כולם נדחפים מהמיטה לתוך מערבולת של חוסר יכולת להגיע לסיפוק שבכלל לא קיים בין כל היקום עד חזרה לעולם אולי אי שם בין הג´ונגל מבטון נוכל לראות קצת הגיון פזמון: השנים חולפות המנגינה נשארת והאנשות רק אחורה צועדת השנים חולפות אולי לטירוף יש שם שונה אבל הוא תמיד דומה הנביאים הקדמונים הזהירו אותנו מצרה אבל אנחנו העדפנו להתעלם סדום ועמורה עכשיו יש כאוס אפוקליפסה בפתח אנשים שאננים אף אחד לא מרגיש במתח כי לרגשות אין ערך אם הם לא שוות ירוקים פראנקים מארקים שקלים באלפים צד אחד חוגג הצצד השני בקושי שורד חיים על חשבון השני מצדי אתה יכול להיות אימי יש אינטרס והכל הוא דורס עקרונות הסכמים הכל נשכח ונשבר העיקר לצעוד קדימה להתעלם מהעבר אבל כאן הטעות וכאן חוסר ההבנה כי תיפול שוב ושבו אם לא תלמד מה היה אבל בנתיים רק מתחמשים בעוד נשק הרסני ורק רוצחים וכובשים אחד את השני האו"ם שותק ורק צוחק ומתאפק אבל אם יקבל מכות הוא ישר יתחיל לבכות הנה קח דולר ילד ותלך לישון ככה מתנהל העולם העליון פזמון:השנים חולפות המנגינה נשארת והאנשות רק אחורה צועדת השנים חולפות אולי לטירוף יש שם שונה אבל הוא תמיד דומה אין כלכלה ולאף אחד זה לא מזיז אין שלום ואת אף אחד זה לא מרעיד יש רעב ואנשים הולכים לישון יש מחלות אבל למי אכפת היום העיקר שאני חי הכי חשוב שאתה מת אני יבא להלוויה אבל בלב באמת מה קרה אז עוד אחד שם דבר לא חבל רע רע רע בכל פינה אני לא בטוח שיש בסיס למדינה וזה לא רק כאן אלא גם מעבר לים רואה מרחוק ת´אופק שם? לאנשים יש כסף אבל אין דרך אז הולכים ומבזבזים על דברים בלי ערך בגדים זונות תענוגות לא מובנות ואחר כך מתלוננים שהמצב על הפנים שבק דיברו על כנען אלפיים אבל זה יותר עבדות מצריים בנתיים העיוור הוא זה שרואה ת´אמת החרש שומע על מה באמת מדובר וכל השאר תועים במדבר מצד אחד כסף מצד שני רפש ובמרכז כולם איפה משה שינהיג את העם שנגיע כבר לארץ הבחירה חלב ודבש ולא ארץ של רמיסת החלש אבל למה לי לבכות ולמה להתלוננן את אף אחד זה כבר לא מעניין כי השילטון כלום המשטרה כלום נצעק נבכה זה סתם קיר אטום והכעס גואה והדיכאון הופך לעצבים שבסופו של דבר לכל כיוון מתפוצצים ואחר כך ישאלו איפה כולם היו? ואחד את התחת של השני יכסו וההסטוריה ת´ספר על מרד של העם שקם ולא נדם עד אחרונת טיפת הדם אבל כמו תמיד בסוף הכל יחזור למקומו והאנרכיה שוב תשלוט פה פזמון:השנים חולפות המנגינה נשארת והאנשות רק אחורה צועדת השנים חולפות אולי לטירוף יש שם שונה אבל הוא תמיד דומה מקווה שאהבתם ואם אל תתנו ביקורת וגם אם כן תנו בקורת זה חשוב לי גב שבור

mc-yan

New member
ביקורת קטלנית !

ליריקס יפה אחי לא חרוזים מושקעים אבל אחלה ליריקס !

*בובה*

New member
כבוד! אבל....

תשמע זה לא משו אישי ואני גם לא אומרת כבוד סתם אלה כי מגיע כבוד לכל מי שכותב ומנסה אבל כמה אפשר לשמוע על הפאקינד מצב?!!?!?! כמו שלירון פעם אמר:"טי אן שר על המצב סאב שר על המצב באיין שר על המצב...." וכך הלאה...והוא צודק! זה ניהיה נושא מייובש לגמריי! תמשיך לכתוב כי יש פוטנציאל אבל בבקשה על נושא אחר! בהצלחה!

תודה על הביקורת ו...

א. אני יודע שהנושא די נדוש אבל כבר כמעט ואין נושא שלא נהיה נדוש (וזה אחד החסרונות של הראפ בארץ והשפה העיברית) אבל קיבלתי בסדר אני עובד על עוד דברים חדשים יש למה לצפות אני מקווה ב.תודה על הכבוד :)

ריף ריף אחי שמע...

רציתי באמת רציתי לשמע את הקטעים שלך אבל המחשב המעפן שלי לא נותן לי לשמע את השירים שלך (אבל אני מבקש ממך אולי אתה יכול לתת ביקורת על השיר שכתבתי כאן) גב שבןר

הנה ביקורת

אמיתית, המסר כבר נמאס ממנו, תשירו על משהו אחר, לא על המצב ואם כן אז לעשות את זה כבר בסגנון של סאב, משהו יפה ומתוחכם ולמה אין כמעט חרוזים??? את זה אני לא מבין אחי אם תקליט את זה זה לא ישמע טוב ככה בלי חרוזים

דבר קטן...

א. בקשר למסר אני יודע שזה קצת נדוש אבל גם צריך לכתוב על כאלה דברים ואם יצא לך לעקוב אחרי השירים שאני פירסמתי יש שירי מחאה כמו זה ויש שירים אחרים וקללים צריך לגוון ב.אני לא יודע מה קרה אבל אצלי נראה שהחרוזים בסדר גמור חוץ משורה שניים אבל בסדר קיבלתי נשתדל לשפר בעתיד :) גב שבור- תודה לכל מי שמבקר לטוב ולרע

תיקון לביקורת

הליריקס יפים אבל בשפה גבוהה ויפה מידי זה נחמד כשזה בשפה גבוהה אבל אחי לא להגזים, בחיאת קצת נסחפנו אבל כמו שאומרים datz deep brova, keep workin on dat shit לא רע בכלל

ken kaniff

New member
או! לזה אני קורא שיר

בין הדברים היותר רציניים שנכתבו כאן. ובקשר לשירים על המצב - מה לעשות שהמצב הוא המצב, ובמצב הנוכחי יש לנו עוד הרבה זמן עם המצב הזה. אי אפשר לחיות בארץ ולדמיין אווירה שוויצרית או משהו כזה. ליאור

השאלה הייתה אלי? אם כן אז...

כרגע בשם מקום כי אני לא מכיר שם בעל אולפן וכדומה (חוץ מצ´ולו) אולי בבית באיכות של אל ג´זירה (אפילו יותר גרוע) זה מה יש לי כרגע

kalipto

New member
מצטער על...

התגובה המאוחרת אבל לשיר שכתבת (לדעתי האישית) יש פוטנציאל, לך תקליט אותו ! (גם אם זה בבית כ " סקיצה " ) יהיה נחמד לשמוע את זה בפלוו ! בהצלחה שחר ! KALIPTO

^קוואמי^

New member
איך אתה מתכנן להקליט בבית?

יש לך אולפן הקלטות בבית אחי? או תוכנה במחשב ליצירת מוסיקה.

kalipto

New member
שחר אחי..

אם תצתרך עזרה בהפקת המוזיקה, אני מוכן לעזור לך בכיף אבל רק אחרי שאסיים את ההפקה של STORY TELLAZ שוב בהצלחה, אל תפחד להראות לעולם ת´כישרון שלך ! KALIPTO

למעלה