תכנות actionscript בפלאש.....

lunarbat

New member
תכנות actionscript בפלאש......./images/Emo91.gif

יש לי ספר מצוין בנושא שהצלחתי להשיג והוא ebook . אני מוכנה להחליף תמורת ספר לא פחות טוב ב:actionscrip . הספר שיש ברשותי הוא ספר מלא ואתן את שמו ומחברו: {action script in FLASH} by phillip kerman בהוצאת :SAMS אז מי שרוצה להחליף ספרים אלקטרוניים בנושא שיכתוב לי ל[email protected] או ל:icq 140726092 אשמח לחלוק עם המעוניינים את הספר המצויין הזה.

philips

New member
הממ...ספר מעולה!!

מומלץ בחום לכל אנשי ה FLASH. לונרבט - אין הרבה ספרים טובים ב ACTIONSCRIPT אבל ניתן למצוא באינטרנט די חומר בשביל לעשות כמעט כל דבר גם לי יש את ה PDF ולא את הגרסה המודפסת..

voguemaster

New member
את מצחיקה בטרוף

ממתי דופקים חשבון למי לתת ולמי לא ? מה ז"א להחליף ??????????? בחיי אנשים פה לא מתבגרים ?? אלי

lunarbat

New member
אז אתה מחשיב את עצמך לבוגר...../images/Emo6.gif../images/Emo31.gif

להשגת הספר שברשותי הצטרכתי להתאמץ רבות. ולאנשים כמוך בוודאי שלא אתן דבר. אם היית כה בוגר היית תורם משהו לפורום הזה במקום לרדת על אנשים אחרים. כנראה שאתה באמת מטומטם ולא מבין את הצורך שלי לעודד אנשים לתרום ולהביא לכלל חברי הפורום הזה ספרים בתכנות. רק לידיעתך וכדי שלא תתנשא מעל אחרים רציתי לומר שכרגע אני אוספת ספרים אלקטרוניים רבים שיואגדו וינתנו לכל חברי הפורום חינם אין כסף. כפי ש:philips ציין הספר הזה במהדורת:pdf אינו קל להשגה והוא מצויין בתוכנו כל שרציתי הוא להחליף תמורתו ספרים אחרים שבסיום התהליך ינתנו כאן. אז לפני שאתה מעלה בפנינו את גבריותך ואת בגרותך מעוררת היראה תשאל ותחשוב לפני שאתה משתלח בפומבי. אימפוטנט אינפנטילי שכמוך.

voguemaster

New member
הממ, התייחסות

התאמצת רבות ? כל הכבוד, באמת. מה זה קשור ? את לא מכירה אותי, והמינוח "לאנשים כמוך בוודאי שלא אתן דבר.." באמת מעניין. את מהירה לשפוט, לא פחות ממני
אני לא יודע כמה זמן את מסתובבת כאן שאת יכולה פתאום באמצע החיים לבוא ולהגיד שאני לא תורם לפורום ואני יורד על אנשים אחרים. בעיניי לתרום זה לא לבקש תמורה בעד EBOOK שהורדתי מהאינטרנט (והורדתי לא מעט ספרים שהיה לי קשה למצוא). אם מישהו פה רוצה ספר ממני, אני מוכן לתת בלב שלם וללא תמורה, גם אם אני לא מכיר אותו בכלל. אז ? למה זה הופך אותי ? הרעיון של החלפות נגמר אצלי בערך מתישהו בביה"ס יסודי, כשהבנתי שקטנוניות זו לא הדרך. ואת יודעת, אם את אוספת ספרים שיואגדו וינתנו חינם לכל מי שרוצה, מה הסיבה שעומדת מאחורי ההחלפה ?? הרי גם ככה תחלקי את הספרים חינם לכל מי שצריך, למה לדרוש משהו בתמורה כרגע ??? אמרת שהספר מצוין. רצית להחליף. לא מבין את זה. כאילו שלא יכולת לגשת לאנשים פה ולבקש ספר. אני בטוח שאם יש פה למישהו ספר שאת צריכה, הוא לא יהסס לתת לך. מה הסיפור הגדול... לסיכום, ביחס למשפט האחרון. שום קשר לגבריות ובגרות מעוררת יראה. אני לא צריך להתנצל על דברים שכתבתי. לא באתי להעליב אף אחד. לא הבנתי מה הרעיון בהחלפות, כי הוא נראה לי ילדותי. מה שעוד יותר ילדותי בעיניי זה: "אימפוטנט אינפנטילי שכמוך" אז למען הפרוטוקול: אימפוטנט ?? לא,אני לא קרוב בכלל.. אינפנטילי ?? לא חושב. ממש לא. הייתי יכול לרדת לרמה שלך ולזרוק עלבונות בחזרה, אבל זה ממש לא הסגנון שלי. יום טוב

gilad_no

New member
אנחנו בגנון ../images/Emo35.gif

תגידי לי, מה זאת הרמה הזאת? קשה לך להתנסח בצורה מנומסת? קשה לך לקבל ביקורת? במקרה הנ"ל אני מצדד באלי וזאת מכיוון שאני מכיר אותו כאדם התורם לפורום ולכלל חבריו. מטרת הפורום וחבריו אינה להרוויח כסף. כמו שאני ואחרים עוזרים אחד לשני ולא מבקשים תמורה, כך אנו מצפים משאר האנשים. הרווח היחיד שלנו הינו שעוד אנשים ייכנסו למעגל המתכנתים וכולנו נצא נשכרים. אם אני אתנסח כמוך הייתי יכול להגיד: "להשגת הידע שברשותי הצטרכתי להתאמץ רבות, אז אני אעזור רק למי שיעזור לי בחזרה". כמו ששמת לב, זאת לא דרכי. כמו כן, לא זכור לי כי ראיתי אותך כמשתתפת פעילה התורמת לפורום. חוץ מלנצל אותו למסחר חילופין, לא תרמת דבר. אם את מוכנה לחלוק את הידע שברשותך עם אחרים, מה טוב. אם לאו, מצאי לך פורום אחר. נ.ב. אם את מתכוונת להגיב על דבריי באותו הטון שבו הגבת לדבריו של אלי, חסכי את המילים. אני לא אטרח לענות. אם את מעוניינת להגיב בצורה עניינית ובוגרת, מה טוב.

lunarbat

New member
כמה סעיפים שרציתי לציין....

א.אין לי שום בעיה לתרום בעניין הספרים,בעניין הידע הוא שואף לאפס אני לא מתיימרת להיות מתכנתת.אני רק מתחילה. ב.לא עסקתי כאן במסחר שמושתת על כספים. ג.כל שרציתי הוא להשיג ספרים טובים בנושא והחילופין בעיני הוא מעין תמרוץ לאנשים.אם לא אעשה זאת מה יגרום למישהו להתאמץ ולהשיג ספר טוב? ד.אני לא התחלתי בעלבונות.האדם שקורא לעצמו בוגר קרא לי ילדותית אם אני יודעת לקרוא.ואני חייבת לומר לכם שלמדתי היטב קרוא וכתוב בכיתה א´. ה.מעולם לא ראיתי כאן מישהו שנתן ספרים אלקטרוניים או הפנה את החברים לאתר או ftp שמהם ניתן להוריד ספרים טובים.לכן החלטתי להתחיל בנוהג החדש ואשמח אם אחרים יצטרפו לטרנד. ו.בהחלט אני אוספת ורוצה לחלוק איתכם את הספרים אבל רק כאשר המאגר יהיה מקיף וגדול. ז.בפעם הבאה שאתה או מישהו אחר בפורום מתחילים בעלבונות חישבו לפני. ח.אין בכוונתי להתנצל בפני מישהו שאינו מתנסח בצורה תרבותית והתבטאויותי היו מענה להשתלחות קודמת.אני לא נוהגת לתקוף אנשים אלא אם הם יהירים ומרגישים את עצמם לנעלים על חלשים.זה שאתה מתכנת טוב(אולי)לא מקנה לך שום יתרון מבחינת אינטרקציה חברתית עם אנשים אחרים. שים מחסום ללשונך כי: "חיים ומוות ביד הלשון" ו "המלבין פני חברו ברבים כאילו שופך דמים".ודי לחכימה ברמיזה.

אלדד26

New member
(חכימא, לא חכימה)

ובכל מקרה, היוזמה של העלאת אתרי FTP ל - eBooks היא יוזמה ברוכה. למי מכם שיש eDonkey 2000, תכתבו EBOOK ותריצו בדיקה. לי יצאו 2500 ספרים, ביניהם גם הספר שאת דיברת עליו, ועוד המון ספרים אחרים. כמדומני אין ספר אחד שקיים על מדיה דיגיטלית ואי אפשר למצוא שם. הלילה הורדתי משהו כמו 200 ספרים כאלה, והיום אני אתחיל למיין

yariv~2

New member
אלדד.

eDonkey 2000, זו תוכנה? תוכל לשלוח לי אותה באימייל?

אלדד26

New member
כן, זו תוכנה,

שנמצאת באתר הזה כאן. משקלה בערך 700K אני חושב. הממשק מאוד חובבני, אבל לטעמי לא תמצא תוכנה יותר טובה להעברת קבצים בין אנשים (במיוחד warez וסרטים באורך מלא על divx).

yariv~2

New member
../images/Emo51.gif

על אף שהיא לא מוצאת לי כלום משום מה... טוב, אני כבר יעבוד על זה...

אלדד26

New member
טיפים

א. לך לאתר שלהם ו"תוריד" את כל ה - servers. ב. אחרי שאתה עושה SUBMIT, תתחיל ללחוץ בפנטיות על "Extend search", זה מחפש ב - servers אחרים. תמשיך ללחוץ עד שתעבור על כל השרתים... אתה תמצא המון מכל דבר
הורדתי ככה כמות היסטרית של סרטים ב-DIVX, משחקים, תוכנות, מה שאתה רוצה.

yariv~2

New member
שוב תודה..

אבל זה עדיין לא מוריד כלום... זה בעצם לא מוצא כלום. ולא מצליח להתחבר.. נו, טוב. נשאר עם קאזה

gilad_no

New member
לא עוזרים???

אם תדפדפי קצת בהודעות קודמות, תראי שיש כאן הרבה הפניות למקורות מידע. מקור מידע טוב הוא לאו דווקא ספר אלא גם אתר אינטרנט ואלו רוב הקישורים כאן. זה שלא הפנינו לספרים אלקטרוניים, זה רק בגלל העובדה שיש גם הכל באתרי אינטרנט. אם את מעוניינת לתרום ספרים לאנשים כאן, אנא עשי זאת ללא תמורה (כספית או אחרת). אם את זקוקה לעזרה במשהו ספציפי (כמו שאמרת, הידע שלך מועט), שאלי שאלות וננסה לענות לך כמיטב יכולתנו. לדעתי זה גם רעיון טוב לאגד מקורות מידע ביחד אבל ללא שוב התחייבות כלשהיא מצד המשתמשים. מי שרוצה לתרום, שייתרום. מי שרוצה רק להתעלק, אני לא אמנע ממנו. אני עומד לקראת קניית מחשב חדש שישמש כשרת ואני מוכן לתרום שטח אכסון לטובת העניין. אני אודיע כאן בפורום כאשר זה ייצא לפועל.

lunarbat

New member
לאלדד תודה על התיקון.....

אכן למדתי עברית בכיתה א´ אבל לא ארמית
. אפרופו edonkey חיפשתי גם שם וגם בkazaa ולא מצאתי שום ספר רציני בנושא ובוודאי לא את הספר שציינתי. אם אתה עומד בדיבורך ומתעקש שיש שם ספרים(רציניים) בנושא אז אתן לך משימה מאתגרת.להלן רשימת ספרים שאני מחפשת זה זמן רב,בצע נא חיפוש והחזר לי תשובה: 1.ספר שחשוב לי מאוד שתמצא:ActionScript : The Definitive Guide -- by Colin Moock 2.עוד ספר שחשוב לי מאוד:Server-Side Flash: Scripts, Databases and Dynamic Development by William B. Sanders, Mark Winstanley 3.Foundation ActionScript -- by Sham Bhangal 4.Flash Deconstruction: The Process, Design, and ActionScript of Juxt Interactive -- by Todd Purgason 5.Flash Deconstruction: The Process, Design, and ActionScript of Juxt Interactive by Todd Purgason 6.Macromedia Flash 5 ActionScript for Fun and Games by Gary Rosenzweig 7.Flash 5 Magic: With ActionScript by David J. Emberton 8.Flash 5 Actionscript Studio by David Beard 9.Advanced Flash 5, ActionScript in Action by Dan Livingston 10.Flash ActionScript for Designers: Drag, Slide, Fade by Brendan Dawes 11.Dan Livingston´s Advanced Macromedia Flash Training Course, ActionScript in Action by Dan Livingston 12.Flash ActionScript f/x and Design by Bill Sanders 13.Flash Actionscript for Dummies (For Dummies) by Doug Sahlin, Rich Tennant אני מאמינה שלא תמצא את כולם אבל לפחות כמה מהם יועילו לי מאוד. תודה מראש lunarbat נ.ב-gilad_no לא ביקשתי תמורה כספית וכבר אמרתי את זה.לא התעלקתי ואני לא מתכוונת לעשות זאת בעתיד אז תפסיק עם ההשמצות. הצעתך לגבי השרת באה לידיעתי וברגע שיהיו לי מספיק חומרים אשלח אותם אליך.רק אל תתחיל לבלבל את המח בקשר לאיזושהי דרישת כסף מצידי כי לא כך הדבר.

gilad_no

New member
תיקון:

כאשר דיברתי על עלוקות, לא התכוונתי אלייך. וגם עם התמורה הכספית, כוונתי הייתה לגבי תמורה בכלל (כספית או באופן אחר). ולסיכום: ברוכה הבאה לפורום

אלדד26

New member
אז ככה,

מצאתי את Macromedia flash - actionscript dictionary. יכול להיות שבשעה אחרת אמצא יותר. בכל מקרה, את בטוחה שלספרים האלו יש צורה דיגיטלית? לא לכל ספר יש PDF או CHM או אוסף HTML-ים שקשורים אליו.... לפעמים ספר הוא רק ספר!

Lard

New member
סתם שאלה למה כול כך הרבה ספרים על

דבר כמו action script? לא מספיק הרפרנס שבא עם התוכנה?

lunarbat

New member
אלדד היקר ........./images/Emo4.gif../images/Emo52.gif

לא אני זו שיצאה בקביעה שהיא מוצאת המון ספרים :actionscript הספר שהזכרת הוא לא בדיוק מה שאני מחפשת.ואותו באמת מצאתי. אתה לא צריך לומר לי שלא לכל ספר יש pdf אני יודעת זאת היטב גם ללא ההסבר המצוין שלך. פשוט כל כך התהדרת שאתה מוריד ספרים בכמויות שחשבתי שאולי אני לא יודעת לחפש טוב. וביוק על ההתרברבות שלך יש משפט שאומר "אל יתהלל חוגר כמפתח". לפני שאתה יוצא בהצהרות בומבסטיות שיש המון ספרים בנושא ב:edonkey תבדוק היטב שאכן כך הדבר. אני מצטערת על ההתנסחות המיליטנטית אבל אני פשוט לא אוהבת אנשים שחותמים על צ´קים ללא כיסוי. סוף דבר:קח את הרשימה שמסרתי בפורום ובצע חיפוש אולי תמצא ספר אחד לרפואה. מקווה שלא נעלבת מן הביקורת.קבל את זה כביקורת בונה. באהבה וקצת אכזבה lunarbat. נ.ב- בקשר לשאלתו של lard הרפרנס הוא טוב אבל לא כמו ספר שנועד לעזור ולהוסיף דברים שלא נכללו ברפרנס.

למעלה