תכנות משחקים

Redjest

New member
תכנות משחקים

אני רוצה להכין משחק מחשב. איך לדעתכם אפשר לעשות את זה בלי להצתרך ללמוד שלושה חודשים רק בשביל ההתחלה(אהםםםם אהםםם C++), בקיצור באיזה שפה כדי לכתוב משחקים? יש איזו שהיא דרך לעשות את זה בC (למה לא נראה לי....) אם אתם יכולים לעזור בהקדם האפשרי זה ממש יהיה נחמד . בתודה מראש

DadleFish

New member
משעשע

שלושה חודשים? אם תצליח לכתוב משחק ב-++C אחרי לימוד של שלושה חודשים, אני אוכל את הכובע
בכל מקרה, יש פורום מפתחי משחקים (1106), שם תוכל לשאול שאלות. בגדול, משחקים זה ממשחק איקס-עיגול טקסטואלי ועד משחק כמו HALF LIFE 2. מה אתה רוצה לעשות?

Redjest

New member
בהדרגה

דבר ראשון אני רוצה להודות בטעות אי אפשר להכין משחק בC++ אחרי שלושה חודשים אלה אחרי 3 שנים. עכשיו לעיינינו נראה לי שאני אתחיל בקטן (משהוא כמו איקס עיגול....) ואז אני אתאמן עוד ואולי בסוף אני אנסה להכין משהו רציני (מי יודע אולי 3D). אבל בשביל אפילו להתחיל אני צריך למצוא שפה מתאימה יותר מC++.....חבל על השנים......

DadleFish

New member
טוב.

(גם לא שלוש שנים אם אתה לומד לבד אבל נעזוב את זה) הייתי ממליץ לך בתור התחלה על סביבה לבניית משחקים כמו DarkBasic. יש לה שפה משלה, דומה מאוד ל-BASIC הרגילה, ובעזרתה אפשר לכתוב משחקים תלת מימדיים. זה מאוד נחמד בתור משהו קטן להתחיל איתו ולהכיר את כל המושגים. תתחיל משם, תוך זמן קצר תוכל לכתוב משחק, ואז תדע בכלל מי נגד מי ומה אתה אמור לדעת.

למעלה