תכנות ב-VISUAL C++.NET

liat1231

New member
תכנות ב-VISUAL C++.NET

שלום, ברצוני לשאול לגבי הרצת תוכניות ב-VISUAL C++.NET. עד כה עבדתי ב-VISUAL C++6 וכאשר רציתי לדוג' להריץ תוכנית פשוטה כמו הדפסת:"HELLO" למשתמש, בעת ההרצה נפתח חלון (MS-DOS) שהציג לי את ההודעה. ניסיתי לעשות בתור התחלה את אותו דבר ב-NET. אך גיליתי שזה יותר מסובך.. (לא הצלחתי להריץ את התוכנית בגלל הערה כי לא הצליח לפתוח את ה-DEBUGGER). האם מישהו יכול אולי לכוון אותי לספרות כתובה/מאמרים בה ניתן להתחיל מהתחלה את לימוד שיטות העבודה עם הסביבה NET. כדי שאדע להתמצא באופן כללי איך מתנהלת סביבת העבודה? יש לי ספר של הוד עמי אבל הוא מתמקד בעיקר בבנית יישומים ספציפיים ל-VISUAL C++ .NET -דבר אשר אני לא זקוקה לו כלל. האם אפשרי לעבוד עם סביבת עבודה כשל VISUAL C++ 6 ב-.NET?? אשמח מאד לקבלת עזרה, תודה- ליאת.

gmorphus

New member
לא הבנתי מה בדיוק את שואלת

אני בטוח ש VS.NET מגיע עם הסברים כיצד להשתמש בו, וחות מזה כשאת מתחילה פרוייקט חדש, בד"כ יש לך אפשרות להתחיל מאיזשהו פרוייקט בסיסי. בכל מקרה, הVS.NET כולל בתוכו את ה VS7 שהוא הרחבה ל VS6 ומה שמתקמפל ב6 צריך להתקמפל ב7. הIDE יודע אפילו להמיר מ6 ל7.

VoodooKid

New member
מעבר ל .net

כשאת מנסה לכתוב פרוייקט חדש יש לך לבחור באיזה שפה את רוצה לכתוב את הפרוייקט ו+ קטן ליד C++ תפתחי את התת קטגוריה ושמה יהיה לך win32 MFC .net ועוד כאלו ואחרים... תבחרי ב win32 במידה ואת לא משתמשת ב mfc. אם את פותחת פרוייקט שכתבת ב studio 6 הוא שואל אותך אם את רוצה להמיר את הפרוייקט כדי שיתאים לגירסא החדשה של.... תגידי לו כן וזה יעבוד...

למעלה