תכנות ב-c++

מיכאל1111

New member
תכנות ב-c++

שךום אנשים רציתי לשאול אם עשיתי קורס תכנות ב-java באוניברסיטה עד כמה יהיה לי קשה לעבור עכשיו לתכנת ב-c++ ???? ומאיפה אתה ממליצים ללמוד ?ספרים? אתרים? ועוד תודה

ברנדל

New member
תשובה

עד כמה קשה (כאשר: 1. מאוד מאוד קל, 2. קל מאוד , 3. קל, 4. קל בינוני,5 קל בעיתי, 6. טיפה קשה, 7. קשה קשה, 8. קשה מאוד, 9.מאוד מאוד קשה) בסולם הזה הייתי נותן בערך 4 לשאלה מה מידת הקושי ללמוד c++ אם יודעים java . לגבי ספרים או אינטרנט: אם תלמד מספרים , זה יהיה לך בערך 3. לעומת זאת אם תלמד מהאינטרנט זה יכול לנוע בין 5 ל 7. תלוי מאיזה אתר למדת.

ברנדל

New member
וכשאני חושב על זה..

נראה לי שביזבזתי סתם מילים, למעשה הייתי יכול לכתוב את הכל ללא הגדרת סולם ראשוני. לדוגמא: זה יהיה קשה בינוני ללמוד c++ אם יודעים java. זה יהיה קל ללמוד מספרים. זה יהיה בין קל בעיתי לבין קשה קשה ללמוד מאינטרנט.

scalla

New member
כמה קשה JAVA היתה לך???

באופן כללי, לא יהיה קשה יותר מידי. זה יותר עיניין של הסתגלות.

vinney

Well-known member
אתה תסבול בC++

רקורסיות בJAVA זה כלום לעומת פויינטר לא מאותחל...

gilad_no

New member
תגובה:

1. יהיה קשה 2. תלמד מאתרים כשתפרט את השאלה, נפרט גם את התשובה (ואם לא הבנת - מה הרקע הקודם שלך? איך אתה בג'אווה? איך אתה לומד לבד וכו'...)

מיכאל1111

New member
תגובה לתגובה

הרקע הקודם שלי הוא רק קורס תכנות ב-java באוניברסיטה. הייתי דיי טוב ב=java ולרוב אני לומד יחסית טוב לבד. אז מה הדעות פה חלוקות מה עדיף ללמוד מאינטרנט או מספרים??? עוד דבר שאני צריך לציין זה שאני צריך ללמוד את זה דיי מהר ככה באיזה שבועיים שלוש גג. תודה

הצלוי

New member
שבוע יספיק ללמוד C++???

למה אף אחד לא אמר לי קודם?!? ואני כל הזמן אומר לעצמי: "עזוב... אתה לקחת 4 קורסים הסמסטר... אתה לא יכול להוסיף C++ לכל הלחץ... בטח ייקחו לך חודשים ללמוד את כל השפה... חכה לקיץ..."

ברנדל

New member
תחלק את הזמן נכון:

ביום הראשון עד השלישי תלמד מספרים, זה יהיה קל בינוני עד קשה קשה בערבים תשתדל לשתות מיץ עגבניות. ביום הרביעי תלמד מאינטרנט. ביום החמישי גם. בשישי תעשה חזרה גנרלית. וביום שבת תנוח.

הצלוי

New member
תראה...

בקשר למה עדיף הדעות לא חלוקות: יהיה לך יותר קל ללמוד מספרים. יותר זול ללמוד מהאינטרנט
אני חושב שהכי טוב זה ללמוד מאיזה ספר, ולבדוק את האינטרנט בשביל להשלים חומר שהספר לא נותן לך. בכל מקרה, זה יהיה בעייתי ללמוד את כל השפה תוך שבועיים שלושה.. הייתי אומר שזה יגיע לבינוני קשה עד קשה קשה... רגע, קשה קשה זה מספר 8 או 9 בטבלה?..

DadleFish

New member
אה -

תלמד מספרים באינטרנט, כמובן
וברצינות, חפש את ++Thinking in C של Bruce Eckel בגוגל. אפשר להוריד אותו בחינם. לגבי קושי, זה אינדיבידואלי מאוד. ++C היא לא שפה קלה. עם ה-construct-ים הרגילים (for, if וכו') לא תהיה לך בעיה, אבל עם קונספטים מסויימים אתה בטח תיתקע קצת יותר.

למעלה