תכנות בארץ

פונציק

New member
תכנות בארץ

שלום. אני לומד כרגע לתכנת על מנת למצוא עבודה או לכתוב אפליקציות בעצמי. אני התחלתי בפייתון וגם ניסיתי PHP וג'אווה. יש לי גם רקע בC ואסמבלר. בינתיים פייתון הוא העדיף עליי בהרבה. הבעיה היא שאני לא בטוח שאני אוכל לתרגם את הידע בפייתון לתעסוקה.
מכיוון שזה פורום של PHP אני לא יודע עד כמה תוכלו לעזור לי בשאלות שמעבר, אבל אני אנסה בכל מקרה.
קודם כל: מבחינת משרות שדורשות שפת סקריפטים, PHP זו הדרך היחידה? יש לי מה לחפש עם פייתון?
אני גם חושב לכתוב לאנדרויד, וראיתי שיש דרך לתכנת איכשהו באמצעות פייתון. מישהו יודע משהו על זה?
באותו נושא גם חשבתי לכתוב לאייפון וללמוד אובג'קטיב סי. למישהו יש ניסיון עם השפה ועם הפלטפורמה?
התחלתי לכתוב בג'אווה בשביל אנדרויד אבל אחרי פייתון, השפה נראית לי כל הזמן יותר ויותר מוגבלת ומתסכלת. דברים שפשוטים לגמרי בפייתון דורשים כל מיני פתרונות יצירתיים. ללמוד ג'אווה שווה את הטרחה?

koler

New member
תמקד את עצמך

בעיניני משרות אני לא ראיתי לפחות בפורומים בארץ מחפשי משרות פייתון (אבל אולי יש אני לא יודע)
אתה יכול לפתח כל מיני אתרים ולעשות מהם כסף (דורש המון השקעה גם כספית גם נפשית וגם מבחינת זמן ומאמץ)
אם אתה מחפש יותר לכיוון הסלולארי אני דווקא גם שוקל להתחיל ללמוד html5 דווקא , ניראה לי מבטיח ראיתי כמה משחקים שפיתחו עם הטכנולוגיה , מגניב.

ואגב , גם אני לא מתחבר לג'אווה אבל אין ברירה לפעמים.

בהצלחה

פונציק

New member
הסתכלתי קצת באינטרנט

בהתחשב בזה שזו פעם ראשונה שאני שומע על HTML כסביבת תכנות.
אני רואה שיש כל מיני פריימוורקים בשביל פיתוח למכשירים ניידים. לזה הכוונה? משהו ספציפי?

ללמוד לפתח דרך HTML באמת יחסוך לי עבודה?

המעבר לPHP בשביל משרה שווה את זה? אני לא ממש מתלהב מהשפה, אבל אם זה מה יש, מי אני שאתווכח.

למעלה