תכנונים לחופש:)

יעל 13

New member
אממממממממממממ

להוציא רישיון על אופנוע לטוס לקרואטיה לנסוע לאילת לנסוע לחצבני לעבוד לעשות בגרות במתמטיקה מועד ב' ועוד כמה דברים

../images/Emo39.gifאמממממ:p

טוב קודם כל שאני יעבור בשלום את 2 הבגריות ב-2.7 בגרות אחרונה השנה בעז"ה בלי עין הרע וואז....... קודם כל אני נרשמת למכון כושר עם חברה איזההה כיףףףף:p לקנות מלאא בגדים לנסוע להרצליה לנסוע לצפון מלון באוגוסט מחנה קיץ 5 ימים ניראה לי אם אני לא טועה שלישי עד מוצ"ש ללכת לים ולבריכה הרבההה ולהשתזף:p בא לי קעקוע:p אולי אני ירשם לקורס במתמטיקה ועוד כמה קורסים[לא לימודיים] לפתח סופסוף ת'תמונות להיות במחשב לישון מאוחר לעשות הליכה אם יצא חחח לבלות עם חברות וניראה לי שזייהו חחחחח

המממממ:p../images/Emo110.gif

*להסתפר.. הרבה הפעם.. לא רק קצוות:p [בפורים הסתפרתי איזה 2 סנטימטר חחחחחחח אחרי שנה
].. יש לי כבר שיער עד התחת.. וכל הלמטה שרוף.. אז אני אגזור את זה.. לפחות את הרוב.. זה צעד גדול מבחינתייי.. מחאו כף
[נראה אם אניב אמת אעשה את זה בסוף:]] *לעשות הליקס [גם את זה נראה אם אני אעשה בסוף
] *לעבוד.. באלי:p בייביסיטר או משו אחר:] *ל י ש ו ן *לחרוש תקניון [מקדונלדס שטויות ובגדים
] *וגם את היםם:p *שופינג *לעשות ספווורט:p [כן בטח רק אני אעשהP:] *הופעותת:] [ב30.6 עברי לידר:]] ונממממממ זהו נראה לי
טוב אני הולכת לישון טיפי:p מי שקרא תחפירה אני גאה בו
ויעל... שתקי:)

הוממממממ

שופינג .. ים .. הופעות <אוונסנס
+ סינרגיה> .. לעבוד .. מועד ב' במתמטיקה .. אילת .. ולצאת ולבלות עד השניה האחרונה ..

Koala Girl

New member
כן היא רציני קנתה כרטיס../images/Emo3.gif

אני אפילו ב-270 שיכולתי להשיג לא יכולה ללכת....
למה כ"כ הרבה!! (שלא נדבר על טורי איימוס שבאה
...)

Koala Girl

New member
איך בא לי "חופש גדול".....

חבל שלא יהיה לי יותר בחיים
וכרגע אני סתם מתבאסת שבחודש הנוסף שקיבלתי חופש יהיו מלא ילדים קטנים ומעצבנים בכל מקום והכל מפוצץץ אנשים בכל מקרה.... החיים מתחילים מחדש עוד חודש

צוף בו

New member
../images/Emo192.gif

עוד יומיים ארה"ב ל3 שבועות
סקי מים
עבודה אצל אבא שלי
שופינג
באוגוסט טסה לפולין עם להקת ריקוד
ים
בריכה ו .. לאכול

למעלה