תכנון "תוכנה שיתופית"

Eyal ST

New member
תכנון "תוכנה שיתופית"

לכל חברי הפורום שיודעים דבר או שניים בענייני תיכנות.. כמה מחבריי לבית הספר השקיעו מזמנם ופשוט מאוד עברו דרך פורומים בעולם שעוסקים בנושא שנגע לליבם, ורק אותם האנשים נכנסו לרשת "קאזה פרטית" משלהם. כלומר פחות אנשים, יותר מידע שמעניין אותך והכי חשוב, הרבה יותר מהירות ומתחרים על כל הורדה!!! אז אם יש כאן מישהו שמרגיש שלא דיברתי אליו, שיצא כי זה די אולטימטיבי לכל חברי הפורום. אז אם יש כאן איזה טרקר שחושב שהוא יכול להפיק תועלת שכזאתי בלאגן!

P0P

New member
על מה מדובר בדיוק ?

תוכנה שיתופית רק לחברי הפורום ? למה שלא תיקחו את קוד המקור של אימולה ותוציאו גירסא רק לחברי הפורום וככה נשתף כל מיני קבצים של מסע בין כוכבים שירים, סרטים, סדרות, מסמכים ספרים וכל זה, הקאזה הורס את הקבצים וממש חבל כל סרט שאני מוריד מקאזה נהרס אני מוריד מקאזה רק שירים.

TOMPARIS

New member
אפשר לסדר טוררנט פרטי

או יותר נכון להגיד מישהו פה יוצר קובץ טוררנט ומשתף אותו רק עם חברי פורום זה

TOMPARIS

New member
עם אני יהיה טרקר אז אני יכול לעלות

רק עד 13 קייבייט לשניה כי זה המקסימום בחיבור שלי.

Eyal ST

New member
אחי אני לא חזק בשמות

אני מכיר כל מיני קצ'ים ופצ'ים מהבית, אבל לא שמות של קבצים מהנ"ל... אתה מתכוון שמישהו יהיה התת-שרת יענו לכולם וככה כולם יהנו? |אני יכול לנסות!| תותחי! אני יכול לספק תשתית טובה מחשב |חזק|("") יש לך פרטים או ש..?

P0P

New member
אני בעסק, אני מוכן לשתף הכל

תגידו לי מתי יש לכם תוכנה, לא משנה איזו רק שלא תדפוק קבצים, את קובץ המקור של אימולה אפשר להשיג באתר הבית אני חושב, שאני אחפש ?

TOMPARIS

New member
בנוגע לשיתוף קבצים

יהיה משיהו בעוד שבוע או שניים שיהיה ממש שווה לשתף המשחק "אליט פורס 2"

Eyal ST

New member
במטרות שלנו: להשיג את השיתוף קבצים

טוב לכולנו יש מה לחלוק, הלא כן?? והלא לכולנו יש אינטרנט כזה ואחר?? אז הבעיה היא יצירת הרשת הפרטית. אני לא העליתי רעיון בר יישום ולכן שאלתי אתכם כאן בפורום אם יש מי שיודע כיצד. פפינו, אתה יכול להוריד את הקובץ הנ"ל? סבבה. אני אברר איך משנים ומקנפגים כך שתצא לנו רשת "פרטית" עזרה נחוצה! בסוף אנחנו עוד עלולים להיפגש באיציק ולהחליף בפרימיטיביות קבצים!!

Eyal ST

New member
אתה רוצה חלוקת קבצים משלנו?

אז אם צריך, נשחט חמור אלקטרוני. רק שנכון לעכשיו, אני נשאר לי בצד, עקב עומס, וחוסר יכולת להשקיע בעוד אחרים עומדים מהצד. אנחנו מדברים בפורום. מי שמעוניין בכך, שיקפוץ על העגלה..

Chakotay

New member
רעיון מצוין לפי דעתי אבל יש לי

רעיון יותר טוב ופשוט יותר אולי פשוט נפתח שרת דונקי/אימיול זה כל כך פשוט!!!! ואני לא מאמין שמישהו ידע על השרת הזה וכנראה הפינג שלו יהיה גבוה שאפילו לא ירצו להיכנס.

Eyal ST

New member
אתה גאון!

אם הייתי יודע שזה אפשרי הייתי מציע את זה מיד טוב חברים תשמעו בואו נקבע לפתוח שרת שכזה. איך לעזאזל עושים את זה. אגב, נוכל לקרוא לעצמנו בשמות בעלי סיומת יחודית שנוכל לזהות את עצמנו ואחרים לא יבינו את ההקשר. נדבר בדואר הפנימי. איך פותחים שרת שכזה?

Chakotay

New member
יש מוד של אימיול שאני לא מצליח ל

היזכר בו
ארררררררררר אבל אני יברר ויחזור אליכם.

P0P

New member
העיקר שזהו שרת סודי ..

וכל מי שמתחבר אליו יוכל לשתף קבצים במהירות נכון ?

Chakotay

New member
אם לא יהיה הרבה אנשים התורות יהיו

קצרים והמהירות גבוהה יותר

Eyal ST

New member
עידן 'חדש' לכל חברי הפורום!

כל מי שיעזור לנו לשרת הסודי, יאיץ את תהליך קבלת וחלוקת הקבצים בתוך הפורום. יש לי רעיון נחמד לצופן בתוך הכינוי (עבדתי בהמצאת צפנים, די כיף) שאף אחד לא יגלה מהר את המשותף. אז תפנו אליי בדואר הפנימי, מי שרוצה.

TUVIX

New member
מה הבעיה תשנו פשוט את השמו

של הקבצים נגיד DS9 2X03 יהיה 999.222.333 או שמהו כזה וכולם שינו לפי זה ככ נוכל להוריד הכי מהר והלי ליצ'רים

P0P

New member
זה לא יעבוד

התוכנה לא טיפשה, היא מזהה לפי משקל הקובץ והחתימה הדיגיטלית של הקובץ, אני חושב שהכי טוב זה לקמפרס כל קובץ ב-זיפ וככה יש לנו חתימה שונה, משקל שונה, ואף אחד לא יחפש סרטים בתור זיפ
.

למעלה