תכנון שנתי
מאוד מעניין אותי ואני תוהה מהי הדרך הנכונה כשבאים לתכנן שנה.
לי זו שנה ראשונה במערכת הציבורית ומאחר ואני רק משלימה אז אני לא מחויבת ממש
לתכנן נושאי לימוד על פי הדרישות של משרד החינוך בהתאם לכל מיני טבלאות התפתחות למינהם.
כלומר אני יכולה לשים דגש על מוכנות לחשבון ופחות על אוריינות או לפעול המון בתנועה ולחפף בהבעה ביצירה.
כמשלימה אני מכינה לגן חומרים בלי לחשוב אם אני מכסה את כל הנושאים הקוגניטייבים והמוטוריים.
כגננת אם אני מניחה שאצטרך לעשות כן ואני תוהה איך מתכננים שנה.
נגיד ואני יודעת פחות או יותר אילו נושאים אני חושבת להספיק על פי לוח השנה,איך אתן מתכננות
לפרטי פרטים כל נושא ונושא? האם בכל נושא עלי לבחון אותו בכל ההיבטים ,אני מתכוונת מלבד התוכן עצמו של הנושא.
האם כבר בתחילת שנה אתן יודעות אילו נושאים תעבדו בקבוצה קטנה?
האם גננות ותיקות עדיין מתכננות שנה מראש או שכל האופציות מוכנות ורק שולפים תיקייה
לפי הצורך?
אשמח אם תשתפו מניסיונכן
חג שמח
מאוד מעניין אותי ואני תוהה מהי הדרך הנכונה כשבאים לתכנן שנה.
לי זו שנה ראשונה במערכת הציבורית ומאחר ואני רק משלימה אז אני לא מחויבת ממש
לתכנן נושאי לימוד על פי הדרישות של משרד החינוך בהתאם לכל מיני טבלאות התפתחות למינהם.
כלומר אני יכולה לשים דגש על מוכנות לחשבון ופחות על אוריינות או לפעול המון בתנועה ולחפף בהבעה ביצירה.
כמשלימה אני מכינה לגן חומרים בלי לחשוב אם אני מכסה את כל הנושאים הקוגניטייבים והמוטוריים.
כגננת אם אני מניחה שאצטרך לעשות כן ואני תוהה איך מתכננים שנה.
נגיד ואני יודעת פחות או יותר אילו נושאים אני חושבת להספיק על פי לוח השנה,איך אתן מתכננות
לפרטי פרטים כל נושא ונושא? האם בכל נושא עלי לבחון אותו בכל ההיבטים ,אני מתכוונת מלבד התוכן עצמו של הנושא.
האם כבר בתחילת שנה אתן יודעות אילו נושאים תעבדו בקבוצה קטנה?
האם גננות ותיקות עדיין מתכננות שנה מראש או שכל האופציות מוכנות ורק שולפים תיקייה
לפי הצורך?
אשמח אם תשתפו מניסיונכן
חג שמח