תכנון שבועי

תכנון שבועי

טוב קצת באיחור אבל חשבתי על פינה שובעית של תכנון השבוע. כל יום כותבים מה תכנון וזה. ויאלה שתפו למה ממש יבש פה.. מוזמנים להוסיף איך הלך היום לימודים הראשון האמיתי. _________________________________________ טוב אז: ראשון-היה בית ספר בכאילו כזה,כי היה מלא בלאגן.המנהלת שלי התפטרה ביום חמישי בסוף היום בגלל כתבה בעיתון שכתבו עליה וכל מיני כאלה אז היה מלא בלאגן של שאלות וכאלה ובאו מהעיריה לדבר עם המורים וזה.אהה וסיימתי ב1 בגלל העינין אז בכלל כייף שני-בידקת דם בבוקר ובית ספר שלישי-בית ספר ולימוד להפטרה שלי לעשות חחזרה וזה כי אני קוראת אותה עוד פעם בשביל אבא רביעי-בית ספר ובתקווה ללמוד לתאוריה חמישי-לימודים כל היום מ8 עד 10 בלילה שישי-בתקווה רבה לעשות תאוריה ומשמרת שבת-משפחה וזה ולישון בקיצור עכשיו שהחופש נגמר בעיקר יש לי בית ספר בתוכניות מה שדי מבאס אבל יעבור

asaf105

New member
אוי איזה שבוע

התכנון שלי לשבוע הזה: ראשון- אין כמו להתחיל שבוע ב10 בבוקר במקום ב8
ועשיתי שיעור נהיגה בבוקר, ושרדתי את היום כמו שתכננתי, למדתי ושרדתי עד רבע ל5! שני- לשרוד את היום, ולשרוד את שיעור ספורט הראשון שלישי- לשרוד את היום רביעי- לשרוד את היום עד 5 וחצי חמישי- לשרוד את היום עד רבע ל5
שישי- גם לשרוד את היום שבת- לישון ולישון ולישון!

asaf105

New member
../images/Emo6.gif

אבל זה רציני! באמת אני רק רוצה כבר לעבור ולשרוד את הימים האלה המערכת כל כך קשה ועמוסה היום היה לי מתמטיקה שיעור ראשון 007 וכבר התחלתי את השיעורים שקיבלנו, ואני רואה שהרמה ממש גבוהה, אפילו בשיעורים הראשונים בנושא הראשון שלמדנו התרגילים בספר ממש ברמה

בגלל זה ירדתי ל4

הרבה יותר פשוט,ב5 היה לי מורה ששניה אחת לא הייתה מקשיב לא הייתה מבין וגם אם הייתה מקשיב לא בטוח שהבנת עכשיו אני יושבת לי בנחת בשיעורים ומקבל ציונים מעולים

noam270

New member
אז ככה: ../images/Emo9.gif

ראשון - היינו ביד ושם מהבית ספר, לקראת הנסיעה לפולין בחודש הבא. מקום שבהחלט שווה להיות בו (פעם ראשונה שלי שם), אבל עם כל הכבוד למוזיאון, הכי התרשמתי מאשת העדות שדיברה. פשוט אישה מדהימה! היא כל כך ריגשה אותי גם בגלל שהיא ניצולת שואה מיוון (הקשר המשפחתי היחיד שלי לשואה הוא מהמשפחה ביוון) ובדרך כלל לא שומעים עליהם, וגם בגלל שהיא אמרה לנו: "תזכרו אותי כשאתם הולכים באושוויץ. אני הלכתי שם בהשפלה ובפחד ואתם תלכו שם תחת הדגל של מדינת ישראל" שני - יום ארוווווווווווווווך עד שש בביצפר. שלישי - ביצפר - עבודה - בית. רביעי - ביצפר ואח"כ לא ידוע חמישי - כנ"ל אוווווח חזרנו לשגרה XD

יד ושם זה מקום מדהים

המוזיאון החדש (שהוא כבר לא כל כך חדש) בנוי בצורה ממש טובה ומענינת. איזה מוזר שזה פעם ראשונה שלך לא לקחו אותכם אף פעם?

Xx Reut xX

New member
../images/Emo199.gif

יום ראשון שזה היה..אתמול? בי"ס עד 4 ואחר כך חזרתי הביתה ועשיתי מתמטיקה עד איזה 12 בלילה... המורה החוצפנית הזו! היא הביאה "עבודה" לחופש, ולא כזה ייחסתי לזה חשיבות. ועכשיו היא מאיימת עליי עם ה-7 נק' שלה.. מעצבנת
מחר שוב, בי"ס עד איזה 3 נראלי ואחר כך יש מפגש פולין עד 7. יום רביעי יש סיור לבית העדות צריכה לסיים את העבודה בנוגע לניצולת השואה, דחוף לקנות נעליים ועוד כמה דברים. נורא מעניין

larisa125

New member
תכנ"ש לשבוע עמוס...

שלישי-בית ספר, מנוחה בבית ונמנום קצר ואז עבודה, אחרי העבודה לחזור קצת על החומר ליום המחרת רביעי -בית ספר, עבודה... חמישי+ שישי-אותו דבר :S צריכה למצוא זמן לתקן את המשקפיים שלי, להסתפר, לקנות כמה בגדים ולעשות חולצות בית ספר, וכמובן, לקנות מתנת יום הולדת לאמא, ואין לי מושג מתי אמצע זמן לעשות את כל זה :S לפחות המערכת שלי הסתדרה קצת, ואני לא מסיימת כל יום בארבע ויש לי כמות סבירה של שעות חופשיות

asaf105

New member
חולצות בצפר בשביל 4-5 חודשים אחרונים?../images/Emo6.gif

למה?????

larisa125

New member
קניתי רק שתיים XD

כי החולצות שלי כבר קצרות מדיי (הייתכן שגבהתי?
) ושל אחותי שסיימה י"ב שנה שעברה, רחבות ומגעילות כאלה אחרי מלאאאאא כביסות :S

אהה. באיחור קצת חחח

בינתיים היה פנאן פחות או יותר. השבוע עובר לי לאט בטירוף.
יש לנו מורה חדשה לערבית ומורה חדש לביולוגיה (שניהם אחלה נראה לי), המורה שלנו לאזרחות חפרן ברמות, ויש לנו מערכת די דפוקה.
אבל לפי מה שהבנתי זה לא כזה מיוחד... התחלנו ללמוד חומר חדש במתמטיקה. בינתיים די מוזר, אבל לא קשה במיוחד. נקווה שישאר ככה חח. המורה שלי טענה עוד שנה שעברה ש807 "חמוד", אבל... כן. אני לא בטוחה שההגדרה שלה לחמוד תואמת לשלי. ;) אז תכנון לימים שנשארו חח מחר - מסיימת ב12:30 יההה. לשון וחינוך על הבוקר, שעתיים ערבית, שעה ספרות ויאללה סיימנו :) בערב הופעה של שממל האגדיים והולכת לישון אצל ידיד שלי כנראה (אני גרה בחור, אבוי). שישי - אבא אוסף אותי בבוקר, נוסעים לעשות קניות בסופר (מרגש, אני יודעת
) ובערב יום הולדת של אותו ידיד מקודם. שבת - בטטה טיים + ש"ב + לסדר ת'חדר אולי? נראה. די, החיים שלי כאלה מרגשים. :| סעמק אני צריכה להתחיל ללמוד לתאוריה כבר. בע בע בע.

noam270

New member
אומייגאד הלוואי עליי לסיים בשעה כזו ../images/Emo6.gif

הכי מוקדם שאני מסיימת זה ב-14:30, פעם בשבוע. כל השאר... 15:00...15:30..... ועם הסעות זה עוד חצי שעה לפחות XD עכשיו, בזכותך, אני יודעת מה זה שממל!!!!!!!

טוב את! ../images/Emo45.gif

הייתה הופעה מדהימה, לא ירד לי החיוך מהפנים לשניה :)) וקניתי חולצה ודיסק! יאאא.

../images/Emo6.gif

אני מסיימת 3 פעמים ב15:15 (מה שאומר שאני בבית ב4) ופעמיים בשבוע ב12:30 (אבל בגלל שאני גרה בחור, אני צריכה לחכות עד 13:20 בשביל ההסעה חח. אז אני בבית ב2 בערך). שממלללל 3> מה זאת אומרת שאת יודעת מה זה בזכותי?
שמעת עליהם ולא ידעת על מה מדובר כאילו?

noam270

New member
כןןן פעם מישהו דיבר עליהם לידי

ולא היה לי מושג מה זה
עכשיו יש

למעלה