תכנון שבועי!!

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif אריאלי תהני באילת! ../images/Emo23.gif

יום ראשון - חזרות, שיעור מתמטיקה. יום שני - בייבי סיטר, ליהי באה לישון אצלי. יום שלישי - יוצאים. יום רביעי - סרט. יום חמישי - נוסעת לאחותי. יום שישי - אצל אחותי. יום שבת - אצל אחותי.

הוממ לא בטוח אבל../images/Emo3.gif

יום ראשון - שיעור נהיגה שנייי ^_______________^ יום שני - עובדת יום שלישי - עם דודים יום רביעי - אולי קניות
יום חמישי - עובדת אולי יום שישי - יוצאת עם חברים
יום שבת - כלום אולי לים ..

כבר מתוכנן..חח

תכננו את השבוע D: יום ראשון - לקום ב7, להתארגן ולבשעה 8 וחצי לנסוע עם כל המושב למצדה יום שני - טיול גמלים בממשית יום שלישי - ניסעה לירושלים...סיור בהר הרצל ועוד כל מיני יום רביעי - חפש את המטמון בעיר העתיקה(בירשולים..סטייל "סוף הדרך"..) יום חמישי - נסיעה לצפון לקיבוץ שלומי...נראה לי שהקייאקים זה ביום זה יום שישי - סיור בדגניה (א' או ב') ועוד כל מיני ואז חוזרים הביתה סופסוף!!! יום שבת - לישון..לראות חברים..לקבל את המתנות מאחותי ומההורים (אחותי חוזרת מגרמינה וההורים מצרפת)...וזהו! שבוע טוב! גם לך! ובאמת יהיה לי שבוע טוב הפעם..חחח

שכחתי לכתוב כמה דברים-

ביום ראשון, בנוסף לכל מה שאני עושה, אני גם אפסיד את הפרק האחרון של עקרות בית נואשות... ביום רביעי אני מקווה לראות את המשחק של נבחרת ישראל בכדורסל נגד נבחרת אוקראינה-משחק חוץ וביום שבת אני אראה את המשחק ש נבחרת ישראל בכדורסל נגד נבחרת בלגיה-משחק חוץ. וזהו!

דנטל

New member
הו, תכנון!

יום ראשון - ללכת קצת לעבודה, אולי לנסוע לטייל לי בעיר, לחזור הביתה, לגלוש קצת, ללכת לישון אצל אמא שלי. יום שני - ללכת לעבודה, לחזור הביתה, לגלוש קצת, ללכת לישון אצל אמא שלי. יום שלישי - ללכת לעבודה, לחזור הביתה, לגלוש קצת, ללכת לישון אצל אמא שלי. יום רביעי - ללכת לעבודה, לחזור הביתה, לגלוש קצת, ללכת לישון אצל אמא שלי. יום חמישי - ללכת לעבודה, לחזור הביתה, לגלוש קצת, ללכת לישון אצל אמא שלי. יום שישי - ללכת לעבודה, לחזור הביתה, לגלוש קצת, לישון קצת, לגלוש קצת, ללכת לישון אצל אמא שלי. יום שבת - לחזור הביתה, לגלוש, ללכת לישון אצל אמא שלי. נו, מה לעשות, אני מרותקת השבוע ובשבוע הבא לבית של אמא שלי, כי היא בחו"ל.

I R i T 94

New member
הממ. ../images/Emo217.gif

יום ראשון - בית.. להתחיל שיעורים, לשפץ חדר ^^ יום שני - קניות לביצכלא, לפגוש את תמר שחזרה מחו"ל. יום שלישי - ריצה עם שירה ביער, אולי נכין משהו לאלה, אני יודעת;; יום רביעי - בטח כל היום עם שירה יום חמישי - כלום.. יום שישי - בר מצווה למישהו יום שבת - הלוואי הלוואי הלוואי הופעה של ג'טרו טול

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifאביבאהובתי באילת?!

תהני כפרע!
יום ראשון - ממ. כלום. נכון לעכשיו... |: יום שני - כלום בריבוע. אף אחד לא ביבנה! יום שלישי - נמ, כלום? יום רביעי - כנ"ל.
יום חמישי - יום שישי - יום שבת - אוף, כל השבוע כלום |: שבוע טוב!

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gifמוסקו אלקלעי כזה חתיך!!../images/Emo23.gif

יום ראשון - היום. אהמ...סרט עם חברות בע"ה יום שני - אולי אני אראה את טלטלונת(?) יום שלישי - קונה ספרים וכל מיני דברים מסריחים לבצפר|פרצוף-בוכה-בטירוף| יום רביעי - יש מצב לים יום חמישי - נגה הקרציה
(לא נגה מהפורום...!!) יום שישי - יוצאים D:+יומולדת לטלטלון יום שבת - בריכה שבוע טוב! גם לך מתוקיצה!!!!

ממ

יום ראשון - לישון אצל שירי יום שני - ללכת לסימפסונס עם שירי ומאי [כן, עדיין לא הלכתי :|] יום שלישי - אין עוד יום רביעי - כנראה- מפגש קבוצה עם שינה יום חמישי - כנראה- נוסעת עד שבת, לא ברור עוד לאן. יום שישי - נוסעת יום שבת - נוסעת

למעלה