תכנון שבועי

mafakit

New member
מזל שהזכרתם לי!!!!יש לי מתמטיקה!!|אלפקה|../images/Emo218.gif

ראשון לקום בערך ב3 בצהריים.. להשתעמם קצת מול המחשב.. לנגן לנגן לנגן לנגן לנגן לנגן [להתאמן על הסולמות..><' ] בשעה 6 ללכת לשיעור מתמטיקה ראשון..^_^ לחזור ולהמשיך להשתעמם.. שני לקום בערך ב3 בצהריים.. להשתעמם.. בטח ליאן תבוא אליי..XD נשתעמם ביחד.. אולי בריכה.. לנגן לנגן לנגן לנגן לנגן.. שלישי לקום בערך ב3 בצהריים.. מחשב..טלויזיה.. לנגן לנגן לנגן לנגן לנגן.. אולי בריכה.. ובטח גם היום ליאן תבוא אליי.. ><' רביעי כמו אתמול..
חמישי כנ"ל
שישי לקום מוקדם מאוד!!!
8 בבוקר!!!! XDDD להתארגן לשיעור גיטרה שיהיה ב9 וחצי!!!
לחזור.. מחשב טלויזיה וכו'.. שבת לקום ב3 בצהריים.. מחשב.. טלויזיה.. ליאן.. אולי בריכה אם יבוא לי..

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifהוו השבוע../images/Emo178.gif

יום ראשון קייצת-7 וחצי בבוקר. בצהריים- אני וידיד בבן&ג'ריס אחרי הצהריים- אני בכפר המוזיקה!!!!! יום שני- קייצת-7 וחצי בבוקר נחה מצהריים מכפר המוזיקה
יום שלישי קייצת-7 וחצי בבוקר -.- בערב[?] כפר המוזיקהההה! ישנה אצל דורע
יום רביעי קייצת 7 וחצי בבוקר מפגש פורום בת"א! 33> יום חמישי קייצת 7 וחצי בבוקר. ואז..... בערב- אני ודורע נוסעות ל.......אילת!! יום שישי עדיין אילת
יום שבת עדיין אילת! D: ודברים לעשות: *לסיים עבודת קיץ במתמטיקה :S

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifבמקום ישר להתנפל ולהסיק מסקנות

את יכולה לברר. זה משהו לגמרי ספונטני ש-אמא- [בלי שום קשר לזה עם אבא.] הציעה שהיינו בים ודורין הייתה, ובגלל שדורין לוקחת אותי איתה לאילת בראש השנה ובגלל שהיא חברה שלי והיא הייתה איתנו אמא שלי הציעה לה לבוא.

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifאה כן?

תמיד אצלך זה ישר- אבל את לא רצית שאני אבוא? תמיד אפשר לברר קודם, דרך מועדפת לדעתי

שבוע בטבריה

יום ראשון טבריה יום שני טבריה יום שלישי טבריה יום רביעי חוזרת מטבריה יום חמישי בטח יפגש עם חברות או ים יום שישי ים אולי יום שבת לנוח קצת :)

אספיר85

New member
מתכננת../images/Emo54.gif

יום ראשון - נפגשת עם ידיד, שיעור פרטי במתמטיקה יום שני- שיעור פרטי במתמטיקה יום שלישי- נשארת לבד בבית/נוסעת לצפון יום רביעי- נשארת לבד בבית/נוסעת לצפון יום חמישי- נשארת לבד בבית/נוסעת לצפון יום שישי- נשארת לבד בבית/נוסעת לצפון יום שבת- חוזרת

נייס.

יום ראשון: 1) להבריז מהצבא [טוב,נו. לקחת חופש], כי אין לי זין לזה יותר :} 2) ללכת לקניון וליהנות קצת לשם שינוי. 3) לשקוע במחשבות טורדניות 4) להשלים עם אמא. 5) להשלים עם חבר שלי. 6) לחפוף את השיער [שזה טקס שלם בפני עצמו] יום שני: 1) ללכת למוזיאון מטעם הצבא כי זה מגניב. 2) לקבל בראש מהמפקדת שלי, לחזור הביתה ולנוח. יום שלישי: 1) צבא. יום רביעי: 1) צבא. [יום נקיונות ארור.] 2) סדנאת משחק / חזרות לקראת המחזה שאני משחקת בו. יום חמישי: 1) שוב, צבא... 2) לנוח והמוווווון בבית. אחריי פאקינ' שבוע מפגר. יום שישי: 1) ללכת לסדנאת משחק / חזרות. יום שבת: 1) ללכת לסדנאת משחק / חזרות.

cohenet91

New member
מקווה שיהיה מעניין :(

יום ראשון- צבענו ת'בית. יום שני- נפגשת עם בןבן :) יום שלישי- הממ.. אה יומולדת לנעמה, לא יודעת מה נעשה. אה ויעל חוזרת. יום רביעי- חזרה מקורסים תנועתיים (אני לא יוצאת, חברים שלי כן). יום חמישי- סימפסונז? יום שישי- סופ"ש. יום שבת- סופ"ש. אני באמת לא כ"כ משועממת בדר"כ, אבל החצי השני של החופש הזה פשוט גומר אותי

KitiKiti

New member
מתכננת חח:[עמוס,עמוס]

ראשון-[היה היום]לנסוע עם חברה הכי טובה שלי לתחנה מרכזית ת"א ולעשות שופינג ענק! שני-לנסוע עם חבר שלי לירושלים לקניות[שלו,לא שלי] שלישי-שיעור פרטי במטמטיקה,ואח"כ חדר כושר רביעי-קניות לשנת הלימודים החדשה וחדר כושר חמישי-לנקות את כל הבית,וחדר כושר שישי-עוד אין תוכניות,אבל מקווה שיהיה משהו מעניין.וגם אני כנראה אשן אצל חבר שלי... שבת-לנוח לנוח לנוח,לצאת קצת בערב וללכת לישון. =)

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif

יום ראשון-עבדתי יום שני-שני רופאים וקונה דברים לבצפר
יום שלישי-יומולדת לירושלמית הכי חמודיצה
יום רביעי-| >>>אינלי מושג יום חמישי| יום שישי-יוצאת. יום שבת-בריכה

../images/Emo222.gif קצת בדיליי ...

יום ראשון- הייתי במפגש ישראבלוג, הכרתי אנשים חדשים והיה נחמד. יום שני- היום, הלכתי לביאליק (ר"ג) לקנות את הספרי לימוד לשנה הקרובה. אח"כ הייתי בסנטר עם חברים וחזרתי עם פאטצ'ים
יום שלישי- מחר יש לי טיול משפחות לירושליים ><" יום רביעי- מחפשת מקומות ליומולדת. כנראה שאני אעשה בפארק הירקון בסוף.. (רעיונות ? מישו ?) יום חמישי- כלום, בינתיים. יום שישי- כנ"ל יום שבת- כנ"ל שבוע טוב !

למעלה