תכנון שבועי

תכנון שבועי

תכננו את השבוע יום ראשון יום שני יום שלישי יום רביעי יום חמישי יום שישי יום שבת

../images/Emo191.gif שבוע מעניין יהיה לי

יום ראשון: לשחות, כנראה ולהשתעמם יום שני: לשחות ולהשתעמם ולרוץ יום שלישי: לפגוש חברים משריגים בבאר שבע=] יום רביעי: תל אביב עם חברות :)))) יום חמישי: לשחות ולהשתעמם ולרוץ יום שישי:לשחות ולהשתעמם יום שבת:לשחות ולהשתעמם ולרוץ

שבוע מלא בהופעות :)

יום ראשון- בצהרים קמי בערב כנסיית השכל D:- במקום ניצניייייים :(:(:(:( יום שני יום שלישי- אביב גפן D: יום רביעי יום חמישי- ברי סחרוף D: יום שישי יום שבת ואני ספונטנית כמובן!

נכון!!!

אחרי כמה דקות ניזכרתי ורציתי להוסיף אבל חשבתי שזה כבר הצפה

דנטל

New member
שבוע

יום ראשון - ללכת קצת למשרד, להביא כביסה אל אמא שלי, לראות החל מ- 21:00 מטאורים בשמיים. יום שני - ללכת קצת למשרד, ללכת להצגה, ללכת למסיבה. יום שלישי - ללכת קצת למשרד ואז לא יודעת מה. יום רביעי - ללכת קצת למשרד, ללכת לעירייה ואז להסתובב בעיר ואז לא יודעת מה. יום חמישי - ללכת קצת למשרד, אם יום קודם לא הלכתי לעירייה ולהסתובב, אז לעשות את זה היום ואז לא יודעת מה. יום שישי - אולי ללכת לשופינג בצהריים, ללכת לאכול צהרים-ערב אצל אמא שלי, ללכת למסיבה. יום שבת - לא יודעת.

sAp14

New member
שלי:]

יום ראשון-ב11 שיחה על קייטנת איל"ן ואז עובדים על זה יום שני-קייטנת איל"ן יום שליש-קייטנת איל"ן יום רביעי-קייטנת איל"ן-הולכים לרשפון יום חמישי-קייטנת איל"ן יום שישי-קייטנת איל"ן יום שבת-חופש ואיפשהו בכל זה נכנסים 2 שעורי רכיבה.

../images/Emo42.gif

יום ראשון- כלום יום שני-כלום יום שלישי-כלום יום רביעי-כלום יום חמישי-כלום יום שישי-כלום יום שבת-כלום בעצם אני גם ינגן כל הזמןןןןןן@#%

הומ לא בטוחה אבל ננסה

יום ראשון - לכת ללמוד עם חברה שלי לתאוריה יום שני - מתקשרת למורה נהיגה סוף סוף
יום שלישי - לא ידוע יום רביעי - לא ידוע יום חמישי - לא ידוע <אולי לעבוד> יום שישי - יוצאת עם חברים יום שבת - נחה

I L O V E MCR

New member
סו שאט יור אייז קיס מי גודביי../images/Emo129.gif

אנד סליפ. ג'סט סליפ. MCR=]
יום ראשון
סתם:] יום שני
סתם:] יום שלישי
בסחנה או משו כזה. יום רביעי
יום התארגנות יום חמישי|גולגולגת|נוסעת לקייטנה. יום שישי
קייטנה יום שבת
קייטנה. אני אהיה פה רק ביום ראשון:[

יום ראשון גמדים<^

יום ראשון |כוכב| אולי לקנות ספרים |: יום שני |כוכב| הולכת עם חברה ליומו של חברה שלה OO יום שלישי |כוכב| נראה. אולי אירנה יום רביעי
אולי ים. יום חמישי |אולי גם ים.. יום שישי |ש| כיח יום שבת כיח!! |: שבוע מעצבן.

I R i T 94

New member
השבוע שלי.

יום ראשון - מפגש זצק"פ. (ת"א ופ"ח) נראה סרט P: יום שני - המשך מפגש, בפ"ח. בריכה יום שלישי - סיום מפגש, חוזרים הביתה. יום רביעי - לא דעת. יום חמישי - פרידה מבל, יומנישואין לאמאבא. יום שישי - בל טסה }: יום שבת - אינלי שיימץ.

ממ טוב מנסה ../images/Emo3.gif

יום ראשון
שומדבר מיוחד- חוץ מלהתקשר למורה ולדואר ^^ יום שני
כלום יום שלישי
כלום? יום רביעי
כלום יום חמישי
עבודה יום שישי
עבודה יום שבת
למות

אמ...

יום ראשון-קניון עם נועה ומירב כנראה. יום שני-יום הולדת לנועה!!!
יום שלישי-אביב בחוצות היוצר. יום רביעי-אמ לא יודעת. יום חמישי-לייזר בבוקר(נועה הכריחה אותי לכתוב.
)תל אביב אני מקווה, ואז ברי סחרוף. יום שישי-לא יודעת. יום שבת-לא יודעת גם!

שום פלפל ושמן זית.

יום ראשון להתחיל לקרוא קצת בספר באנגלית, מה שלא עשיתי הרבה זמן.
יום שני ללכת לקניון לקנות את הדיסק של TRJA
יום שלישי מתמטיקה [וזה אני צריך לעשות כל השבוע, מספיק יצאתי פה חסר שכל
] יום רביעי ללכת לסחוט מסבתא שלי כסף או משהו
. סתם, לבקר את סבתא. יום חמישי לבדוק מה קורה עם המעבר חדר [ווייפדו אני עובר לחדר של אחשלי, ואני מקבל מזגן וצובע תחדר וכו']. יום שישי מחשב+ לישון. |הדגיום שבת מחשב+ לישון. ואיפשהו פה בכל השבוע הזה נראלי יש תיומולדת של רון, אז מזלטוב. זהו.

למעלה