תכנון שבועי

צ ש ט ש

New member
תכנון שבועי

תכננו את השבוע D: יום ראשון- יום שני- יום שלישי- יום רביעי- יום חמישי- יום שישי- יום שבת- שבוע טוב!

צ ש ט ש

New member
שבוע טוב לכולם

יום ראשון- צפון יום שני- צפון יום שלישי- צפון יום רביעי- צפון יום חמישי- אולי סרט יום שישי- לא יודעת יום שבת- לא יודעת

נוגעע

New member
../images/Emo222.gif

אני יוצאת למחנה מיום ראשון עד חמישי, אז..... יום ראשון- הגעה לבית ספר שדה והכרת הילדים שאיתי במחנה. יום שני- טיול בנחל מסוים. ופעילות 'אתגרית' (יה, רייט). ושחייה לילית בבריכה מסויימת. יום שלישי- טיול במקורות הירדן. שייט קיאקים, והצגות של המדריכים XD יום רביעי- צפייה בזריחה, שיחרור ציפורים לחופשי, וטיול סביב הכנרת. יום חמישי- אבובים, קייאקים וכל מיני דברים אחרים בכנרת. וחזרה הבייתה. יום שישי- לישון יום שבת- לישון זה בקצרה מהדף של המחנה.

אספיר85

New member
וכל האהבות, הן במבוי סתווווםםם../images/Emo54.gif

יום ראשון- כנראה נפגשת עם מייקי יום שני- יום האהבה? לא יודעת אני בטח אעשה משהו. יום שלישי- בר מצווה למישהו יום רביעי- כלום יום חמישי- כלום יום שישי- כלום יום שבת- כלום

I R i T 94

New member
מנסה D: ../images/Emo217.gif

ראשון: היום ישנים אצל הדר, אז מחר חוזרים XD שני:לא דעת._. שלישי: באלי משהו עם מים. בריכה/מלחמת מים XD רביעי:אין תוכניות.. חמישי:גם אין. שישי:אין. שבת: D:::::::::::::::::::::::::::: סיום שימוש האנטיביוטיקה#%@#^# מסיבה XP [ממשיכה עם הכדורים._.]

../images/Emo203.gifשבוע עמוס ממש

יום שבת- עיר עם מירב ואנשים שפגשנו. יום ראשון- תל אביב עם תמר(י)? יום שני- לונה פארק אולי. יום שלישי- שיר ישנה אצלי! יום רביעי- בטח היא תהיה עד מתי שהוא חחח. יום חמישי- אביב בבית הכחול! אלוהים! ואז אנמנמם אצל שיר. יום שישי- סבתא וסבא ודודים שלי שלא ראיתי שנה שלמה, הם חזרו משליחות של 5 שנים. יום שבת- גם. :) שבוע טוב... תהיו חופשיים !

דנטל

New member
בתכנון

יום ראשון- הופעה של תאקט ואייקון יום שני- מסיבת היפ הופ יום שלישי- לא יודעת יום רביעי- לא יודעת יום חמישי- לא יודעת יום שישי- מסיבה יום שבת- לא יודעת

../images/Emo42.gifעונה

יום ראשון- לישון יום שני- לישון יום שלישי- לישון יום רביעי- לישון יום חמישי- לישון יום שישי- לנסוע לסבתא וסבא D: יום שבת- לחזור הבייתהההההההה!# יופידווווו

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif להלה.

יום ראשון- חברה שלי חוזרת מאילת ובאה לישון אצלי, שיעור פסנתר, שיעור מתמטיקה.. אולי אני אצא יום שני- בייביסיטר וג'ס באה לישון אצלי. יום שלישי- לצאת ולהתנחל אצל מישהו. יום רביעי- ^ יום חמישי- ^ יום שישי- סרט עם כולם ומישהי באה לישון אצלי. יום שבת- נראה.. כיכר נראה לי.

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gif^.^'

יום ראשון- ממ אני נוסעת לרחובות/אשדוד לתקן את הפלאפון . איזה סלקומ דפוקים ;; יום שני- לא יודעת.. בעצם יש לי משהו אולי XD יום שלישי- הולכת לפעולה בשמוצ
ובערב לראשלצ לקניון הזהב לראות הארי פוטר ולמקס ברנר
יום רביעי- מארגנת דברים לנסיעה לצפון.. אולי אני אקנה כמה דברים יום חמישי- נוסעת לצפוןןןןן DD: והו יום שישי- בצפון
יום שבת- בצפון
זהווו =]

עונה../images/Emo3.gif

יום ראשון- אירוסים של קרובת משפחה
יום שני- פגישה אצל *חסוי* יום שלישי- כנ"ל יום רביעי- אולי נפגשת עם ידיד יום חמישי- עובדת יום שישי- נחה .. או עושה שופינג
יום שבת- הולכת לסרט כלשהו .. אני רוצה של משפחת סימפסון ..

נגמרה הקייצת!!! ;;

יום ראשון- בריכה, סידור חדר יום שני- עבודה בפיזיקה יום שלישי- ספרים לשנה הבאה, עבודה בפיזיקה, בלילה משהו של הבוגרת בקן יום רביעי- רופא שיניים, עבודה בפיזיקה יום חמישי- יש לחברה שלי יומולדת, עבודה בפיזיקה יום שישי- עבודה בפיזיקה יום שבת- טיול מים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האהאהא! טיול מים~ טיול מים~ טיול מים~ טיול מים~ טיול מים~ טיול מים~ טיול מים~ טיול מים~ טיול מים~ טיול מים~ טיול מים~

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif

תכננו את השבוע D: יום ראשון-היום אמ..שומדבר יום שני-עבודה עם גולדי יום שלישי-בטח יוצאים לאנשהו,מתחילה עבודה במת' יום רביעי-חייבת לראות את הסימפסונים!! יום חמישי-מתחילה העונה של עדי אשכנזי אאל"ט לא יוצאים מהבית!!#$#@@# או שמזמינים אנשים הביתה
יום שישי-יוצאים,משתעממים,חוזרים יום שבת-בריכה בע"ה!!

למעלה