תכנון שבועי!

McBlack

New member
מממ

שטויות, הבהדה, מבחנים, מסע, פסח, אולי אחיין? שבוע מקסים בנות

P i x i e s

New member
nmnmnm

ראשון - נראה לי שאני מבריזה. אני בחרא מצברוח אז לא בא לי לראות אף אחד. מה גם שאין מי שיגיד לי לא- ההורים בחו"ל! אז ביום ראשון אני אתעסק בעיקר בכתיבה לקראת יום שני, אולי לאסוף את הטי שירט שהזמנתי. שני- התוכנית החודשית ברדיו, וויצ' מינס- כל היום בירושלים. שלישי- המבחן בתנ"ך. אלוהייים יודע מה אני אעשה. בא לי פשוט להסתפק ב75 ולוותר. רביעי- חופשת מגן (? כאילו אמורה להיות זה החוק) באנגלית! יםםם! חמישי- מגן באנגלית. שלושתם ביחד. :| שישי- אין לי מושג... החיילצ'יק סוגר

Svetik In Love

New member
אצלי...

אין שום דבר מיוחד... בעיקרון עובדת עובדת ומחכה שהחיילצ'יק יחזור בשישי הביתה =)

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo219.gif../images/Emo192.gif

ראשון - זימון לקורס אית''ן.. נראה על מה הם מדברים שם לעזאזל. שני - מבחן במתמטיקה (אחרון שאני אעשה בתיכון). שלישי - לא יודעת.. הגדתי 4 משמרות (משני עד חמישי אז בטח יש עבודה או משהו) רביעי - אותו הדבר חמישי - אותו הדבר שישי - חופש פסח אז כנראה שנוסעת לרמת גן שבת - חוזרת הביתה

OgaliO

New member
../images/Emo41.gif

בעקרון כל השבוע בבית, יום שלישי יום מרוכז בב"ס, אולי באחד הימים ניסע ליום כייף איתו.. אה ואולי צימר חח הכל פתוח!
שיהיה חג שמח

מורוש60

New member
השבוע שלי...

טוב אחרי סופ"ש מהנה ומדהים
אם החיילצ'יק....הוא שוב סוגר ...והפעם אי אפשר לדבר איתו שובעים!! אני מתחרפנת מהמחשבה הזאת!!!
..... ראשון-היום אין משהו מיוחד.... שני-יש לי הלכין עוגה לחברה טובה שלי יש לה יש לה יומהולדת יום שלישי. שלישי-מבחן בלשון,יומהולדת לחברה שלי,חזרות לטקס יום הזכרון לחמ"י(חללי מערכות ישראל) רביעי-אין משהו מתוכנן...בטח אני ידע בהמשך... חמישי- לצאת אם הח'ברה.... שישי-לעשות משהו אם הח'ברה. שבוע טוב לכלוםם!!!

שבוע קשה. ושאלה חשובה!

היום תיזזתי מפה לשם מאז הבוקר בשביל להשלים פרטים אחרונים למחנה פסח שאני מדריכה בנאות קדומים ביום שלישי, וגם בשביל לעזור עם הקייטנה של הקטנים שהתחילה היום בבוקר. מחר יום שני יהיה בערך אותו דבר רק שאני אהיה יותר לחוצה על ההכנות לקבוצה שלי ביחד עם לטם (שמדריכה איתי את הקבוצה) ימים שלישי רביעי וחמישי - אני אשן לי בשמורה עם ילדים.
ולשאלה החשובה:
מה עדיף? להדריך כיתות ד-ה, או ו-ז? בכל מקרה. נישן ביחד באוהל בדואי גדול ונעשה ביחד כיף כיף כיף במשך כל השלושה ימים הממש צוננים וקרירים האלה.
בעע... מה שמעודד זה שאחרי חודש שלם שחזרתי הביתה בימי שישי, סוף סוף הגיע החמשוש המיוחל ובעזרת השם אחזור הביתה בשמחה רבה ובזרוע נטויה. או משהו.

מורוש60

New member
אני חושבת ...

שד'-ה הם יותר קשובים....כי ו'-ז' חושבים שהעולם שלהם!! והם יודעים הכל..הם יצפצפו בעיקר!! אבל אם את רוצה להיות עזרה והשפעה על החניכים אז לכי על ו'-ז' ....כי ד'-ה הם לא יבואו וידברו איתך על דברים שתוכלי להשפיעה עליהם! אני אומרת את זה מניסיון....אני מדריכה גם.... ואני מרגישה שהתפספסתי...כי אני מדריכה כיתות א'-ב' ...ואם הייתי מדריכה יותר גדולים...הייתי יכולה לעזור ולהשפיעה. תשאלי את עצמך מה המטרות שלך מההדרכה??

שבוע חדשש.

ראשון - הייתה לי בגרות בע"פ בערבית והייתי לחוצה רצחחחחחח. בסוף קיבלתי 100
, אה ואחה"צ הייתי עם הבחורצ'יק. שני - הייתי עם הבחורצ'יק עד איזה 5 שהקפצתי אותו לבסיס, ועכשיו אני צריכה ללמוד למתכונת בע"פ באנגלית. שלישי - מתכונת בע"פ באנגלית + כלוםםםם גדולגדול. רביעי - כלום ענקי! ווהו! איך חיכיתי ליום כזה. חמישי - מבחן באנגלית. שישי - משמרת בוקר שבת - משמרת בוקר, אח"כ אולי לבקר אותו, ובערב ליל הסדר.

לילי123456

New member
מי היה הבוחן שלך בבגרות בערבית?

גם לי הייתה בגרות לפני שבועיים בערך... והבוחן היה ממש חמודדדדד כולם התלהבו ממנו.. הייתי ממש בלחץ וקצת נתקעתי בשאלות שהוא שאל אותי..אבל הוא הביא לי בסוף 100

BaTeL37

New member
שבוע חדש דנדש

ראשון-הייתי עם בובי...היה כיףף
שני-בבוקר עם בובי,רופא,לימודים. שלישי-לימודים,נוסעת לידיד שלי. רביעי-לימודים. חמישי-לימודים,אולי ישנה אצל חברה. שישי-לא ידוע. שבת-ערב פסח

למעלה