תכנון שבועי D:D:

נסטי XD

New member
תכנון שבועי D:D:

הסבר למתחיל! חחח סתם זה לא מסובך, סתם לרשום מה מעשייך בכל יום
ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- שבוע מרנין לכולם

../images/Emo105.gif

ראשון- להתכונן לביולוגיה שני-התרמות שלישי-להתכונן לביולוגיה+לקנות גיטרה
רביעי-מבחן בביולוגיה+רופאה חמישי-רופא שיניים ~.~ שישי-מבחן בתנ"כ >>" שבת- לישון לישון לישוןןןןן אני רוצה כבר חורףףףףףף. החום הזה לא עושה לי טוב.... שבוע טוב

../images/Emo105.gifקלאסית, אקוסטית

איך שהיא נקראת... חחXD אני רק מתחילה לנגן אז מתחילים בפשוט

נסטי XD

New member
אההה קלאסית

זאת הגיטרה שפשוט לא מחברים לשום מגבר...כן? ומזל טוב! גיטרה זה שליטע! XD

Johnni456

New member
גיטרה זה אחלה כלי../images/Emo13.gif

אבל אם את רוצה לעשות עם זה משהו בעתיד.. נגיד בתחום המוזיקה או משהו כזה, לא כדאי לך לנגן על גיטרה... כי גיטריסטים יש כמו חול... ובכל מקרה זה ממש אחלה כלי וכיף לנגן עליו
בהצלחה

xXx Lilo xXx

New member
יאללה../images/Emo29.gif

ראשון- עבודה והרבה הרבה כלים || מלאאאאאאא אנשים התגייסו/והלכו לעתודה. שני- בבית שלישי- בבית רביעי- עבודה חמישי- עבודה שישי- אנשים חוזרים הביתה שבת- והוו..

DarkDevil1

New member
אלללללה

ראשון- חלמתי שאני פוגש את פראמור אישית וזה העסיק אותי כל היום חחחחחחח נשבע לכם שני- כנראה לצאת עוד שעה ולהיפגש עם חברים שלישי וכל שאר השבוע חחח- אין תיכנונים, מה שיבוא יבוא, ויבוא ;)

נסטי XD

New member
להלהלהלהלהבומהבה!להלהלהבומבה!

חפירה לפניך XD ראשון- ארגגג....לא זוכרת XDDD שני- כנ"ל שלישי-חזרות לטקס רבין, דפקתי ספרינט לאוטו של המנהלת, לפתוח אותו שהאזעקה תשתוק ולהביא לה את הפלאפונים שלה והכל היא תיזמנה לי, לכתוב אסמסים בשם המורים - ממש סונג'רתי היום....שלא נדבר על זה שחצי מהשיעורים הייתי בחוץ והסנפתי לורדים - השחור שולט רביעי- בטח עוד חזרות, פיתוח קול, יש מקצועות משעממים ונשארים עד 6 ממש יום מרנין
אחותי חוזרת מהצבא רבעו"ש! הידד!
חמישי- ביצפר עד 5, חזרות לטקס, ארר...סופ"ש? שישי- לנוח!!! השבוע הזה ארוך מדי XDDD שבת- ש.ב ושטויות
שבוע מרנין לכולם!! XDDD

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

ראשון- מבחן באזרחות. שני- טיול לצפון "יום בעקבות לוחמים" שלישי- מבחן באנגלית. רביעי- לא יודעת.. חמישי- המשך מבחן באנגלית. אהובי חוזר מהבסיס אחרי שסגר 21! שישי- מבחן בתנ"ך. הופעה של גוט נו שיים. מסיבה במוסד בלילה P: שבת- המוווון עם הבייבי שלי. יש מצב לסרט או מוזס בלילה.

yael0000

New member
../images/Emo211.gif

ראשון- בסיס שני- יוצאים הבייתה שלישי-בית רביעי-בית חמישי-בית שישי-בית שבת-בית

Miss Insanity

New member
So are we ready? ../images/Emo210.gif

ראשון - בצפר,אין מגמה. חתונה לבתדודה שלי D:D: היה מדהים.
שני - מבחן במתמטיקה (שאגב,נכשלתי בו). בבית ב10. לישון+סטודיו. שלישי - יום קטיף,שיעור פסנתר,מאוד מקווה שלא מגמה. רביעי - בצפר,הרכבים עד הערב. חמישי - טקס רבין בבצפר , מגמה + מקהלה שישי - ממממ שומדבר מיוחד, לומדים לתנ"ך. שבת - שבת מנוחההההה. + לומדים לתנ"ך

למעלה