תכנון עתידכם

kleo patra

New member
תכנון עתידכם

היתה לי כעת שיחה מרתקת עם המנכלית שלי על כל ההתייקרות הגלובלית בעולם.. אפילו היא במעמדה הרם- וזו שיושבת נורא טוב, דואגת. המצב הולך ומשפיע כל כולנו.. במיוחד אנחנו, שאמורים לדאוג לעצמנו .. בכלל, מפחיד אותי לחשוב, שעוד מעט נצטרך לעשות שיקול כלכלי אם לנסוע עם הרכב או לא.. איך אתם רואים את עצמכם בעוד כמה שנים? כיצד אתם מתכננים את העתיד שלכם? האם אתם חיים מהיום למחר ? או שיש לכם תכניות ארוכות טווח שבמידה והמצב יחמיר?

איך אפשר לתכנן משהו ?../images/Emo12.gif

כל יום הדלק עולה,
אחמד אנג'א מאיים להשמיד אותנו,
חסן נסראללה מתכן לחטוף את אולמרט,
אסד מתכן לתקוף אותנו עם אב"כ,
אבל אבל אבל גם אחמד יאסין איים עלינו, מעניין אם יש לו 70 בתולות או שעבדו עליו !

Rtitan

New member
אם כבר העלית את הנקודה הזו...

מה הקטע של ה-70בתולות??? לא עדיפה אחת, אבל שיודעת מה לעשות??? זה לא כזה להיט להתקע עם 70 בתולות... "אני לא יודעת, אני רוצה לשמור עד החתונה..." "אני מפחדת..." "איי!! כואב..." "אמא אמרה לי רק לשכב על הגב ולחשוב על בריטניה..."

אני לא מאמין שאפשר לתכנן את העתיד

לפחות לא את העתיד הרחוק - אפשר שיהיו שאיפות, אבל העתיד הוא לא מדע מדויק ומושפע מהרבה גורמים שלא תלויים בנו. בעוד כמה שנים אני רואה את עצמי במצב כלכלי טוב יותר - זו השאיפה. באיזה מצב בדיוק אהיה אי אפשר לדעת, אבל התכנון העתידי בהחלט מושפע מכך. למרות המצב הלא הכי קל עכשיו אני משתדל לחסוך - נכון, כל פעם קצת אבל...יותר טוב מכלום. זה לא כל כך בשביל תכניות ארוכות טווח, אלא לחיים מהיום למחר..או מהיום לתקופה הקרובה. והמצב יחמיר?
מקסימום נחזור ל-

Rtitan

New member
יש שיר מגניב - Sunscreen:

נכון - שיר של משפטי מפתח בגרוש - אבל יש כמה פנינים שם: "לדאוג יותר מדי בקשר לעתיד משול לניסיון לפתור משוואות מתמטיות על ידי לעיסת מסטיק..." כל אחד צריך לתכנן את העתיד שלו - אבל להבין שהעתיד טרם נקבע, ומאחר וכך - זה גמיש כמו מרשמלו על להבה פתוחה. אני דואג לתכנן, להמשיך בכיוון שקבעתי לעצמי ולהגיב מדי פעם להתקלויות שאני נתקל בהן: לכן, איך אהיה בעוד כמה שנים? שאלה טובה... אין לי שמץ של מושג.

למעלה