תכנון מראש...

blackwedding

New member
תכנון מראש...

קיביניאט החום הזה... הלחות של תל אביב; מה אני עושה כאן, שואל את עצמי בקול; קומה שנייה, אמרת... לא?! נעמד מול הדלת ומזהה את השם שלך על השלט, מסדר את הנשימה, חםםםםםםםם, כלכך חם כאן... עומדת מול המראה, אמרת שבשמונה תגיע. עכשיו חמישה ל.. ואני עוד שניה משתגעת מהציפיה . את הכל כבר אירגנתי: שלחתי את השותף שלי לישון במקום אחר, מצידי שישן בצפרדע הירוקה רק לא בבית, הדלקתי נרות בחדר שינה ,החשכתי את כל הבית, החלקתי רגליים ולבשתי את השימלה הכי סקסית שלי.. עוד שלוש דקות שמוונה, מורח את הזמן... מדמיין אותך, מי את בכלל ואיזו הפתעה את מכינה לי?! האור בחדר המדרגות נדלק ורואה "גברת" צעירה יורדת בתנועות ספק מגרות, ספק משהו תקוע לה בתחת... לשניייה, אני חושב שאולי זו את?! אולי שלישייה?! אולי בעצם הכל סתם פנטזייה טיפשית להעביר את השעמום... מקווה שלא לחינם כל הדם שלי זורם אל בין הרגליים... השעה שמונה והדלת נפתחת מעצמה, בדיוק כמו שקבענו, אתה נכנס לתוך החושך מגשש את הדרך פנימה. עיני צופות בצללית גופך הנעה פנימה. אני מריחה אותך..רוצה להתקרב אליך אך לא מעזה לזוז ממקומי, שנינו לא אומרים מילה אתה מתקרב ,מנחש את מקומי, אולי גם אתה כבר מצליח להריח את גופי.. אני מתקרבת אליך שולחת את ידי ללטף את פניך.. מצמידה אותך לקיר הקרוב ומנשקת אותך.. לשנייה, קופא על מקומי, מרגיש את הראש נחבט בקיר, מרגיש את הריח שלך נדבק אליי; בעצם זו הלשון שלך שלא ממש נותנת לי סיכוי... הידיים שלי נצמדות לתחת שלך, מצמידות אותך אליי... גלי חום מציפים את גופי שאני מגלה שויתרת על התחתונים, באמת מיותר; מרים את השמלה, מחליק יד על הירך, מגיע לאיזור הזה, מרגיש, חלק.... יפה, איך ידעת שאני אוהב אותן חלקות?! מרגישה אותך מתקשה בשניה שגילית שאני בלי תחתונים, חיוך קטן מתפשט לי על הפנים, אני קוראת אותך יודעת שתשלח יד פנימה, ידי נשלחת אל מכנסיך מתחילה לפרום את הכפתורים, ידך נשלחת אל הכוס שלי אתה מרגיש אותי חלקה ורטובה ומתחיל לנוע בהתרגשות, היד שלי שולפת את האיבר הקשה, מחזיקה אותך קצר ואתה נאנח, לא עוברת שניה ואני מוצצת אותך, מלקקת את המיצים הראשונים שיוצאים ממך..מממממממ כל כך חיכית לזה מותח את הראש לאחור, נותן לך את התענוג לעשות בי כרצונך, להתענג על הזין שלי, מתענג מהלשון שלך. הפה שלך נפתח לרווחה, בולעת את הזין שלי, מכניסה אותו עד הגרון ומוציאה אותו ,ידך נשלחת קדימה אוחזת אותו,לשונך חוגגת על הכיפה ממשיכה משם לטיול ארוך לאורכו של הזין שלי ובהפתעה שולחת אצבע אל פי הטבעת שלי... פולט גניחה, צליל לא ברור, שלא נפסק... את נלהבת מהתגובה שלי ונכנסת לקצב... יונקתתתתתתתתתתתתתתתתת... לא מפריע לך להתענג, לענג אותי... מרגישה שאני מכירה את הגוף שלך, מנחשת את התגובות שלך וממשיכה בשלי. הריח שלך מטריף אותי, אתה לא אומר מילה אך אני יודעת מה יהיה הצעד הבא שלך, ידים נשלחות מלטפות את ראשי ומושכות אותי אליך אנחנו מתנשקים בלהט אתה מעבירר את ידך על החזה השופע שלי, חופן את השד: מרגישה איך החיוך מתפשט לך על הפנים, אוחז בירכיי מרים אותי, מצמיד אותי לקיר שמנגד מרגישה אותך בפתח גופי, עובר על הדגדגן שלי מגרה אותי.. כל כך רוצה אותך בתוכי מרגיש שעד שנייה אני גומר, אבל לא נראה שמגיע לך לטעום אותי, לא עכשיו, מוקדם מדי... שולף א תהזין שלי מהפה שלך, משאיר אותך עם טעם של עוד; השמלה עוד עליך, לא מיותר?! שולף אותה ממך, חופן ביד אחת את השד השמאלי, מרים אותך ומטייל אל הדגדגן הנפוח שלך... הרטיבות שלך מטריפה אותי, אולי הגיע הזמן שאטעם אותך?! אבל בעצם, מרגיש שאת רוצה משהו אחר בתוכך; מחליט להמשיך ולהטריף אותך, לא לתת לך את התענוג שאת כל כך רוצה... מעביר את הידיים שלי עליך, חוקר את גופך תוך כדי כריעה... יודע שכבר נגעתי בך בעבר, לפחות מרגיש כך, החרמנות גדולה עליי אתה מותח את הרגע שאני חפצה לו הרבה מעל היכולת שלי הראש שלי מסוחרר, מפסק את רגליי תופס את הישבנים שלי מצמיד את פניך לרטיבות שלי ובקצה הלשון נוגע בנקודה הזאת שמרטיטה לי את הגוף זרמים מציפים אותי, רגלי כושלות, אתה מחזיק אותי ומתנשק עם השפתיים התחתונות שלי מתענג על הטעם שלך, נהנה לשמוע אותך מייללת מאושר, מתפללת שאתן לך לגמור; מרגיש אותך, יודע שסף החרמנות שלך יתעצם עם הגמירה הראשונה. מכניס את הלשון שלי עמוק ככל שניתן, מצרף אצבע שממוללת את הדגדגן שלך, סוחט ממך גניחה אחר גניחה... מחזיקה אותי צמוד אליך, לא נותנת לי להפסיק; נראה לך שאני רוצה?! אני משחררת צעקה כשאני גומרת, רוצה עוד!, יודעת שאתה יכול לספק אותי כמו שרק גבר אחד הצליח לספק אותי בכל חיי, אתה מרגיש אותי יודע שעכשיו אני חייתית יותר מתמיד, אתה חודר אלי בעוצמה, סוף סוף אתה בתוכי.., אני לוכדת אותך בגופי לא נותנת לך לצאת מתוכי, אתה משחרר קול אנחה חסר רסן.. יודעת שאני שולטת בך. את גומרת, ממשיכה לרעוד, מרים אותך, חושב שהגיע הזמן שהזין שלי יהיה בתוכך; הגיע הרגע המיוחל, הרגע אליו חיכית וזכית ביושר; חודר בכל העוצמה. מריגש את הביצים שלי נדפקות בך; הביצים שמלאות בשפיך חם וטרי... את הופכת אותי, מטפסת עליי, עכשיו ואני נתון לשליטתך; את רוכבת עליי, מכווצת את שפתיי הכוס שלך, מצמידה אותן לזין הקשה שלי, לא נותנת לי לברוח, לא נותנת לי לגמור. שולח אצבע לדגדגן, שדורש תשומת לב מיוחדת; הרגע בו את מאבדת שליטה, מגיע, את דוהרת, משתוללת.. מרגיש את הרגע שממנו אין חזור מתקרב ומגיע... את שולחת את גופך לאחור ולוקחת אותי איתך; הזין שלי מתקפל בתוכך, חודר עמק יותר, מניע אותך עליו, מגדיר את הקצב מחדש מגבירה את סיבוב האגן , מהדקת שפתים עליך, לוחצת, עולה-יורדת,מכווצת, מרגישה אותך מתפתל האגן שלך דופק בי,אני על סף פורקן וגם אתה. גלי תשוקה חמים מציפים את גופי וקול גניחה עצומה ממלא את חלל הסלון . הזרע החם והסמיך שלך, ממלא אותי ואני גומרת שניה אחריך.נשכבת עליך - אתה עדיין קשה בתוכי, יודעת שיש המשך מתוק לעוצמה שבין רגליך. אני משתחררת ממךנשכבת על הריצפה לצידך ונושמת. ידי מגששת את ידך בחשיכה, אוחזים ידים , מובילה אותך לחדר השינה, מתה מציפיה לראות מי האיש שהבעיר בי את הלהבה. את מתרוממת ואני אחריך, נהנה מצללית גופך, מצפה לדעת אותך שוב, לחבר פנים לחום גוף שפרק ממני תשוקה עצורה. מתקרבים לחדר השינה, פולשים לאור הנירות, את מסתובבת במטרה ברורה להשכיב אותי ולראות את פניי... מרימים מבט מהרצפה והמילים הראשונות שנזרקות לחלל... "זה לא יכל להיות גבר אחד מלבדך..." נכתב בשיתוף עם "לא יודעת שובע", אלמונית וגבר אחד חרמן שלא יודע מה לעשות עם עצמו... שבוע טוב לכווולם

p i a n i s t

New member
נ פ ל א !!!

ומחרמן !!

למעלה