עזריאלי, אמצע המדינה בכל מקום יש רכבת :)
ע עוקפת מלמעלה New member 4/6/06 #22 אני בעד רק לא על בגרות או על הופעה חשובה [זאתאומרת זיגי או משהו ] ואני מסכימה עם ההצעה של קרן
I ita89 New member 4/6/06 #24 ../images/Emo45.gif אני בעד בגני יהושע בתל אביב, ימבה כדורגל וכוסיות. רק לא על התאריכים של הבגרויות+הופעות גדולות כמו זיגי או רוג'ר ווטרס.
../images/Emo45.gif אני בעד בגני יהושע בתל אביב, ימבה כדורגל וכוסיות. רק לא על התאריכים של הבגרויות+הופעות גדולות כמו זיגי או רוג'ר ווטרס.
‡ ‡ Levo ‡ New member 4/6/06 #26 ../images/Emo153.gif היייי אנא מכם (עידו) תנסו לארגן מפגש בתאריך 27.7 שזה היום של ההופעה של זיגי מארלי . כי זה קשה ליסוע כל פעם מבאר שבע
../images/Emo153.gif היייי אנא מכם (עידו) תנסו לארגן מפגש בתאריך 27.7 שזה היום של ההופעה של זיגי מארלי . כי זה קשה ליסוע כל פעם מבאר שבע
F Funky Giraffe New member 4/6/06 #29 אבל יש פה שני מתנגדים על התאריך של זיגי... 2-1 :\ מצטער אחי. קח רכבת או משהו, אל תתקמצן!
I idanri New member 5/6/06 #31 לי יום שלישי יש מתכונת בהיסטוריה../images/Emo10.gif וב15.6 בגרות בהיסטוריה
א אסי סרחנה בנשמה New member 5/6/06 #32 חפיףףףףף אתה תעבור את זה!../images/Emo194.gif אהההההה מגישים אותי על 80^^ קיבלתי 70 במגן מחר יש לי בגרות בתנ"ך
חפיףףףףף אתה תעבור את זה!../images/Emo194.gif אהההההה מגישים אותי על 80^^ קיבלתי 70 במגן מחר יש לי בגרות בתנ"ך
C chen2408 New member 6/6/06 #36 שיהיה ביום חמישי, הכי נוח לחיילים ש ביננו. ולדעתי צריך לעשות את זה איפהשהו במרכז. או אצלי בבית. הכניסה לבני 25+
שיהיה ביום חמישי, הכי נוח לחיילים ש ביננו. ולדעתי צריך לעשות את זה איפהשהו במרכז. או אצלי בבית. הכניסה לבני 25+