תכנון מפגשים:

טאש

New member
תכנון מפגשים:

טוב, אז ראיתי שהפסדנו בגדול שלא באנו היום. התירוץ עלוב, אך אמיתי (הייתי צריכה לדאוג לספק חסה לניסויים שלי) אני רוצה בבקשה שתרשמו פה איזה מפגשים נוספים מתוכננים בעתיד הקרוב וגם סופסוף הגעתי לפואנטה של ההודעה הזו: אני רוצה שנארגן לנו מפגש ב-20 ליוני (נירית - תגידי לי אם מתאים לך כי רועיקי יהיה אורח הכבוד). אני מציעה את המדשאות של מכון ויצמן. מה אתם אומרים? יש לי רעיון מופרע פתאום, אבל אני צריכה לברר עם הסניף המשפחתי ברעננה...

להזכירך מתוכנן סופ"ש

אבל לא סתם סופ"ש אלא משו ע נ ק בצפון שבוע לפני זה ב-13.6 בצפון בניהולה של סיגל החתולה ....

נכון, אבל

גם - נירית (נישה) מגיעה לארץ אחרי המפגש הצפוני וגם - אנחנו לא נהיה במפגש הצפוני, כי אנחנו נהיה בכנרת בדיוק שבוע קודם. אבל נירית תהיה בארץ גם בסופ"ש של ה-27, אז אפשר להפגש גם אז....

עכשיו אחרי שהתחלנו

עם המפגש הראשון שלנו - אנחנו רוצים עוד! מכון ויצמן זה מקום ממש יפה, וגם לנו יש סניף ברעננה, אז
לשני המקומות

n i s h a

New member
איז כיף!!!!

מתאים לאללה
טאשי - רועי ואמא שלו מוסרים
ות

n i s h a

New member
לגבי סוף השבוע של ה- 27/6 ../images/Emo31.gif

יש לנו מפגש משפחתי גדול....

טאש

New member
טוב. אז קבענו ל- 20 ביוני

עכשיו רק נשאר לסגור על מקום

אוף! אנחנו שוב לא יכולים לבוא!

בהנחה שנתגבר על מחסום הרכב, אנחנו רק נוחתים בחזרה בארץ ב-19.6 וודים ישר הולך לעבודה לכל הלילה. אולי בכל זאת יום אחר?

n i s h a

New member
מבחינתי - שום בעיה../images/Emo70.gif

אפשר גם באמצע שבוע, ואפשר גם בסופ"ש של 4/7. כרגע כולם עסוקים ב-"מגה-מפגש" (ובצדק
), אז אולי כדאי לעשות את כל התאומים מאוחר יותר.

שוגי13

New member
ומה עם מפגש באמסטרדם? ../images/Emo34.gif

יעלי ואני וכמובן אלה ואיה נשמח לארגן מפגש כאן, בהולנד
יש כאן המון מדשאות ופארקים וברווזים בכל מקום. אז מה, להתחיל לארגן את הבית שלי? יש שני חדרים פנויים...

n i s h a

New member
הלוואי ויכולנו... הכל כל כך צפוף...

ובהזדמנות חגיגית זו, ומתוך התפעלות על כך שידעת שכאן בוקר, אני מצרפת באדיבותה של טוטי30 קישור לאתר שמראה את השעה בכל העולם (ועוד כמה דברים...) http://www.worldtimeserver.com/

yaelli10

New member
../images/Emo45.gif מוזמנים מוזמנים

יש לנו (אמנם בסלון) ספה נפתחת ולול שלא בשמוש של אלה ועוד עריסה מיותמת. ובכלל כל כך כיף כאן שוגי סיפרה.

למעלה