תכנה לעיצוב

usafun

Member
תכנה לעיצוב

אני עומד לייבא מוצר והייתי רוצה ליצור פרוספקט כשהמוצר יופיע בו עם לוגו החברה הספציפית שאני מעוניין להציע לה את המוצר. אז מוצר יש - אפשר לצלם אותו ללא בעיה. לוגו יש - אין בעייה למצא את הלוגו בפירסומים השונים של החברה/חברות שמהוות את קהל היעד. השאלה: באיזו תכנה מומלץ להשתמש כדי שהעבודה תהייה מקצועית ככל האפשר (כדי שהתמונה תראה עד כמה שיותר אותנטית - כאילו המוצר יוצר כשהלוגו הספציפי מוטבע עליו במקור)? רצוי תכנה ידידותית (אין לי כל נסיון בעיצוב שכזה) ורצוי שתהיה "שותפה".

LeonardoDV

New member
בו נראה אם הבנתי נכון

1- אין לך מושג בעיצוב 2- גם לא ניסיון 3- ואתה מעוניין ליצור פרוספקט מקצועי אין שום בעיה בכל תוכנת עיצוב וגרפיקה ניתן ליצור פרוספקט מקצועי על-ידי לחיצה על צירוף המקשים, שים לב ותרשום: Control+Hokus-Pokus זה סוד שלומדים בסוף שנה ד' בעיצוב בהצלחה!

usafun

Member
אהה, הבנתי!

זה אתה, ליאונרדו דאווינצי' (מלשון דאווין אם לא הבנת) שעונה לי בכבודו ובעצמו. איזה כבוד. להערותיך: אנגלית אני יודע. להפעיל מחשב אני יודע (לפחות יודע איפה להדליק אותו) וגם יש לי נסיון להתקין איזו תכנה אחת או אלף... לקרא הסבר על תוכנות אני יודע. זה יעזור שאני אספר שגם גמרתי גן בהצטיינות - כי מלבד אנגלית, גם הבן שלי שעלה לכתה א' יודע לעשות את הנ"ל כמעט כמוני. אז לא הבנתי מה הבעייה: ללמוד להפעיל תכנת עיצוב גרפי כדי ליצור פרוספקט ביתי (אפילו לא מקצועי) צריך ללמוד קודם בבי"ס לטיסה של חיל האוויר?. אתה, תן את השם של התכנה, ואנחנו כבר נסתדר, תאמין לי. אנחנו הרי ישראלים, לא? אנחנו יודעים להסתדר. מקסימום, נסיר את התכנה ונלך למישהו מקצועי. אז יש לך שם של תכנה לפי הפרמטרים שהוגדרו?

LeonardoDV

New member
אין שום בעיה!

נהפוך הוא. ככל, שאתה בור יותר כך טוב יותר והתוצאות, שתגיע עליהן ידהימו את המתבונן. אבל הנה: Paint Shop Pro אל תשכח את הטיפ שנתתי לך ואולי כשתסיים תוכל להראות לנו את התוצאות כדי, שנוכל לשטוף קצת את העיניים.

סטארקי

New member
סוף-כל-סוף קצת דינאמיקה של פורום!

ברכותיי, מי ייתן וירבו ויפרצו וימלאו את הפורום.

shafan8r

New member
why not go all the way

and try with photoshop thats a real good program i would like to see some results also and like starky mentioned this forum is sleeping

photoshop היא התוכנה הכי מקצועית

וידידותית.כדאי שתשקיע ותעשה משהו מיקצועי,כי זו החזית של המוצר שלך. אם זה יהיה חרטה,אנשים ירגישו. תשקיע כמה לירות,לך לכל סטודנט לעיצוב או מעצב בתחילת דרכו,ש לא יקוח הרבה כסף,ותעשה משהו שגם אתה תרגיש שלם למכור אותו... כמובן שמעצב ותיק ומיקצועי רק יעזור לך, לגרום לקהל היעד שלך,לרצות יותר את המוצר שלך..כמו שאתה יודע,בפרומו, יש לך 3 שניות להעביר את המסר. כמו בבליינדייט.. בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

usafun

Member
ומה עם תכנה של מיקרוסופט

הנקראת FRONT PAGE? האם היא "מקצועית" מספיק לצרכים שתארתי כאן?

shafan8r

New member
sory but front page if for internet

mybe u should get some profesional help so your catalog wont look like a "chaltura" no offense

למעלה