תכלס אני אומר לכם...

asaf293

New member
תכלס אני אומר לכם...

הייתי בחול עכשיו 4 שנים, באמת שבשנה הראשונה שלי לא עשיתי הרבה כסף כמו שעשיתי ב3 באחרות.. וזה לא בגלל הניסיון... זה בגלל האנגלית שהייתה לי בהתחלה... תעשו לי טובה ולכו לקורס של דיאלוג....(שמעתי עליהם מלא המלצות) רק הישראלים החכמים באים כבר עם אנגלית מעולה שלמדו בארץ... ילמדו אותכם שם איך לדבר עם אנשים.. תהיו חכמים ותמלאו פרטים לפני שיהיה מאוחר מדי ותתחרטו

eladts

New member
עצוב שגוף מכובד

כמו האוניברסיטה הפתוחה לא בוחל בפרסום סמוי, עלאק. רוצים לפרסם בצורה מכובדת? קנו באנר.

stagefather

New member
כל הגופים המכובדים נעזרים בפרסום סמוי

כשאתה רואה בסרט שהשחקן שותה קפה של סטרבאקס, המכונית חולפת כשברקע שלט של קוקה קולה ומגיעה לבית חולים יוקרתי, זה לא מקרי. האינטרנט זו פשוט מדיה חדשה שבו כולם מנצלים את כולם. גם תפוז מנצל אותך ואותי.

eladts

New member
הבעיה היא שבמקרה הזה

המפרסם "הסמוי" מזלזל באינטיליגנציה של קהל היעד שלו. אם כבר לפרסם, לפחות לעשות את זה בסטייל. דרך אגב, בכמה מדינות בארה"ב יש חוקים שמחייבים גילוי נאות של בלוגרים שמקבלים תשלום מחברות עבור פרסום.

שי קון

New member
אז על הדרך שאלה

האם לדעתכם לאמריקאים יש פחות סבלנות לאנשים עם אנגלית עילגת או כמעט בלי. 3 דוגמאות שקשורות ל-3 בנקים שונים. קרוב משפחה היה בביקור והציא מהכספומט של הבנק 800 דולר, על הכסף יצא בשטרות של 20. נכנסנו לבנק וביקשנו יפה, אם אפשר לתת לנו שטרות של 100, הראנו את הקבלה ובכל זאת אמרו לנו, לא. יותר נכון נשאלתי יש לו חשבון כאן, אמרתי שלא כי הוא תייר, אז אמרה אי אפשר. הדוד המשיך להתעקש בעברית תגיד לה תגיד לה. בקיצור נתקע עם הכסף. האנגלית שלי ביינונית ביותר. כמה ימים אחרי, אותו דוד הלך עם בעלי לבנק אחר וגם שם יצאו שטרות של 20, נכנסו, ובלי בעיה נתנו להם מה שביקשו. בעלי ישראלי אבל עם אנגלית שוטפת. (כמובן שהואשמתי ע"י הדוד שאני לא ביקשתי ממנה נכון ולא התעקשתי...) ואחרון מניו ויורק. שלחתי את ההורים שבביקור לטיול לבד במנהטן. כשהגיעו גילו ששכחו כסף. הלך אבא שלי לכספומט. בתוך הבנק (בנק אוף אמריקה - הבנק לנו!). והתחיל להסתבך, לא הבין את כל הכתוב באנגלית והיה ממש חסר אונים. כמה מינים הוא ניסה לבקש מהפקיד שיעזור לו וכלום, התחנן, עוד מעט יצא לו וריד והא כלום. אסור לו לגעת. אין בעיה עם לגעת אבל תתן עיצה, תגיד לו איפה ללחוץ. בסוף בטלפונים עם הבעל ואחרי חצי שעה של תפיסת הכספומט. הצליח להוציא. לדעתכם, זה קשור לאנגלית או סתם נפלנו על מגעילים.

למעלה