תכלס אנחנו לבד

בן כפר

New member
תכלס אנחנו לבד

אחרי הכל.

הפורום באמת מהווה מקום חשוב בחיים. יש מקום להוציא קיטור, לשתף, לחבק וירטואלית.

אבל בסופו של יום, כשקשה לנו באמת, אנחנו לבד. פשוט לבד.

עוברת עלי תקופה מאוד לא קלה, לא פשוטה. היא קולטת שאני לא שקוף, שאני שותק יותר מדי. היא לא מפגרת, בחורה חכמה ויודעת לא לומר הכל וגם כשכן אומרת, בוחרת את הזמן. ואז מגיעה הנחתה שאני לא מבין מאיפה היא באה. פצצה על הראש.

אני לא רוצה להיכנס לתוכן הדברים, זה הרי רק משל.

כי תכלס, בסופו של יום כשקשה לנו לראות את עצמנו מול המראה, כשקשה לנו עם השקרים לעצמנו ולאחרים. כשאנחנו חנוקים באמת ואין לנו לאן לברוח, אנחנו לבד.

יום לא אופטימי במיוחד, מצטער.

מה שאני חושבת

המדד הוא כמה טוב יש בחייך וכמה רע
אם הרע עולה על הטוב בצורה משמעותית
לפי דעתי יש מקום לשינוי כלשהו
אם הטוב גובר על הרע
אז ההגיון אומר שהמצב בסדר

ובסופו של יום במיוחד כזה
תזכיר לעצמך שתמיד קיימת האופציה לשינוי

מזדהה עם כל מילה שלך!

הי בן כפר יקר

נכון זה קשה וזה עצוב..........לשקר ולקבל חבטות והטחות על הפנים........אבל בכל זאת יש כאן אנשים שמוכנים להקשיב ויותר מכל אחד אחר בעולם יכול להבין אותך......... כשאני הייתי שם לא היה לי את הפורום ועש שהעזתי לדבר ולספר........אכלתי את הלב שלי ואת הנשמה וחשבתי על הדברים הגרועים ביותר..........ואם רק היה מישהו שיכול היה להגיד לי שאני לא היחידה בעולם ושאני לא יהיה לבד אם אני יחתוך זה היה משנה את התמונה לגמרי.........אני בכל מקרה מציעה לך להתייעץ לגבי המקרה שלך.......... יש מקרים מסובכים מאוד שהיציאה מהם היא מסובכת מאוד אבל אחרי תקופה קשה פתאום יש אור גדול ומבינים שעשינו החלטה נכונה......... בכל מקרה מה שלא תחליט ואיפה שלא תישאר אנחנו נהיה איתך כאן גם כדי להזדהות איתך וזהו........ וכדי להגיד לך שאתה אף פעם לא לבד...........

פרפרזה.

ואחרי ככלות הכל,
לבד לבד וזה נורא,
והוא היה,
ובהוה,
בתפקידו לתפאורה.

ואיש אחד,
בלי אף שני,
והיא רואה ומכבירה -
כי יש ראשית,
והתכלית,
תורה לשמה (והמשרה).

בידה מופקד רוחי,
בעת אישן ואעירה,
מרגיש רוחי - גוויתי,
זה מה יש ואין ברירה.

(סליחה, הייתי חייב.)

חי שארף

New member
ואו ! כמה שאני מזדהה עם השירבוט שלך

תכל'ס אנחנו לבד! כמה נכון ככה עצוב.

הן קולטות חופשי,
ואנחנו לבד בבית, לבד ברחוב , לבד בבית הכנסת, לבד אצל ההורים.

לבד!

freeonly

New member
נחמה פורתא

ראה זאת כך: בניגוד לרבים אחרים, התמזל מזלך לחוות שני עולמות שונים בתכלית, ולהכיר את שניהם היטב.

לא הרבה אנשים יכולים לומר זאת.

אין לי מילים

גם אני נמצא בתוך הבועה שלי,
אמנם, עלי עוד לא נפלה שום פצצה.
אבל אני מתאר לעצמי מה עובר עליך.
מאחל לך בהצלחה בכל דרך שתלך.

זאבי110

New member
וואלה - בן כפר ממש כך....

אולי באמת תרים את הכפפה ותיזום מפגשים??? אני יודע שסנדר וגבעות חושבים שזה מסוכן, אבל יש רגעים קשים במיוחד שחייבים להכיר פנים אל פנים בכיף בירות וצחוקים, כדי להמשיך לשרוד....

sceptic1

New member
שאלתי כי בהודעה המדוברת,

לא הוזכר שיש למאן דהו בעיה שאנשים יארגנו מפגשים, אדרבה, מילטון הציע שבמקום לנסות להתחבר לישנים החדשים יארגנו בעצמם, ואף אחד לא התנגד לכך.

נראה לי קצת קיצוני למחוק הודעות על ארגון מפגשים בין אנשים שמעוניינים בכך, מדובר באנשים מבוגרים.

זה המדיניות שלנו מאז ומעולם

אתה מספיק ותיק עדי לדעת את זה.
ככל שבחנו את הדברים מכל זוית אנחנו סבורים שההחלטה הזו נכונה.

בן כפר

New member
למען הסר ספק

אני חושב שההתנגדות של מנהלי הפורום לארגון מפגשים, מוצדקת מאין כמותה.

וודאי שלהכיר אנוסים נוספים זה נותן המון כוח, אבל לארגן את זה ע"ג הפורום נותן המון תחמושת בידי טיפוסים שונים. החל משבבניקים ועד עסקני זבל שבוחשים בג'ורה של השכנים ומגיעים לסיפוק מזה.

למעלה