תכלו לעזור לי בבקשה?!?!

Kite Cat

New member
תכלו לעזור לי בבקשה?!?!

יש לכם רעיונות להתחפשות בזוגות? בן ובת (חברים)??? אשמח לקבל כל רעיון פרוע. תודה מראש.

E l i a n

New member
הממ..כנסי..

1. כמו זאתי למטה..חח..ברבי וקן. 2. מלחייה ופלפלת. 3. נסיך ונסיכה (כמה מקורי) 4. שטן ומלאכית, או להפך. 5. קלי ונלי, מהשיר "dilema"..תסתכלי בקליפ שלהם. 6. נזירה ורבי. 7. הפכים- נגיד,את עם חולצה שחורה,מכנסיים לבנות,גרביים שחורים,נעליים לבנות,והוא להפך. או הפוך. לא חייב להיות דווקא שחור ולבן, אבל אם אתם בוחרים בזה,תנסו לשלב גם שרשראות עם "שחקני" שחמט,ואז זה כאילו התחפשתם יחד לשחמט. 8. את פרח והוא גנן. 9. כמה "מקורי"..פרד ו-ווילמה מהפלינטונס. 10 ואחרון. בובה וחייל. חשוב לציין: אני לא ניסיתי אף אחד מהרעיונות הנ"ל,כי אף פעם לא היה לי חבר בפורים
אבל,הו וול..העיקר שאתם תהנו!! שיהיה רק בכיף! ממני, אליאן.

תחפושות זוג מנסה לעזור

1.פיטר פן וטינקרבל-את מתחפשת לפיטר פן זאת אומרת בגדים ירוקים מכנס וחולצה בצבע ירוק אם בא לך אז תלבשי גרביון ירוק אם לא אז גרביון בצבע גוף נעליים חומות לא חובה אבל נחמד על הראש תשימי כובע ירוק עם נוצה תקני לך מפוחית פה או חרב קטנה וזהו. טינקרבל-פאה בלונדינית בגדים של אישה כנפיים ושרביט של פיה.לא התחפשתי לזה אבל בבסיס ששרתתי זוג התחפש לזה וזכה מקום ראשון. 2.מיקי ומיני-לא מקורי ואולי טפשי אבל נחמד. 3.תחפושת יפיפיה לטעמי זוג חלוצים.כל אחד מכם לובש מכנסים קצרים בצבע חקי את יכולה ללבוש חולצה לבנה רקומה נעלי עבודה לא חייבים נעל עבודה אבל משהו בסגנון אם יש לך שער ארוך תעשי צמות החבר שלך צריך ללבוש גופיה בלי שרוולים ומעליה חולצה עם כפתורים פתוחים אתם יכולים להחזיק איזשהו כלי עבודה של צעצוע. לצערי לא ניסיתי את התחפושות אבל ראיתי אנשים שהתחפשו לזה וזכו למחמאות ובמקומות ראשונים בתחרות תחפושות.

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gifרעיון לתחפושת

של בן ובת
אדם וחווה
אני מכירה אנשים שכבר התחפשו לזה, עם בגדי גוף ועלי תאנה ויצא ממש מדליק

HoNeYyYy

New member
רעיון שווה לדעתי:

בוני וקלייד זה הכי פצצתי שיש לזוג

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gifתלוי..

אני ניסיתי את זה עם ידיד שלי שנה שעברה, וזה לא הלך.. עד שמצאנו תמונה איך שהם נראים, בקושי מצאנו את הבגדים, וגם לא קל לזהות את התחפושת אם לא עושים את זה כמו שצריך...

אנשובי

New member
תתחפשו אחד לשני ../images/Emo13.gif

עשיתי את זה עם מישי וזה היה ממש כיף

למעלה