תכלה שנה

m i c h a l i

New member
תכלה שנה ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

כבר הגיע סוף השבוע... עבר לי כל כך מהר השבוע הזה לפנינו שבוע אחרון שלך השנה הנוכחית וזה הזמן לסיכומים להחלטות חדשות לשנה חדשה חשבתי שכדאי לסכם את השנה החולפת איזה דברים טובים קרו לכם השנה? האם חל שינוי משמעותי בחייכם בשנה שנגמרה לה? סיכום שכזה כדי שנוכל לברך על ההישגים והדברים הטובים שקרו לנו השנה ( האם יש מישהו שרוצה להרים את הכפפה ולעשות לנו גם סיכום שנתי לפורום?) קדימה לא להתעצל, לפני הקניות והניקיונות וכל השיגעון של החגים

../images/Emo56.gif

במענה להודעתך הכתובה מהיום שעה....
ובהמשך להודעתך שכאן, הריני מתכבדת להודיעך כי אני עוברת למצב של.... דום שתיקה חחחחחח מואהההה (עוד מעט, בהפסקה)

סיוולה

New member
יש זמר שאני מאוד מאוד אוהבת ועכשיו

חידשו את השיר שלו - שנקרא - אלוקים נתן לך במתנה.... ואני חושבת שהמילים אומרות הכל... ויש עוד זמר שאני אוהבת (מה לעשות תימניה "אסלית") - שיש לו שיש שנקרא - תודה - ושוב המילים אומרות הכל.... למרות כל הקשיים שעברתי למרות המציאות הבלתי אפשרית תודה רבה אלוקים על כל מה שהיה ועל שעברתי את זה בשלום בשלווה ושמרתי על בריאותי הנפשית והפיזית תודה רבה אלוקים על שהענקת לי את היכולת להרות, ללדת, ולגדל ילדים תודה רבה אלוקים על שהענקת לי שתי בנות, מקסימות ומתוקות תודה רבה אלוקים על השיעורים שאני עוברת בחיים על האנשים שאני פוגשת בחיים תודה רבה אלוקים על כל שעה ושעה שאני מחייכת, שאני מסוגלת להתעורר בבוקר נושמת, ולהודות. או כמו שאיתן מסורי אומר - אלוקים נתן לך במתנה - דבר גדול דבר נפלא אלוקים נתן לך במתנה - את החיים על פני האדמה. ומעכשיו, תעשה עם זה ככל יכולתך אבל זכור, אתה עושה את הטוב ביותר שאתה יכול בזמן נתון זה. לשנה טובה מאושרת = ו מ ע ו ש ר ת

יפיופי

New member
שנה טובה לכולם../images/Emo74.gif../images/Emo55.gif

שתהיה שנת שלום שנת ברכה שפע, אושר אור ואהבה הצלחה מרובה, התגשמות והגשמה, רוגע וצמיחה. ים של אהבה לכולם וותיקים וחדשים ממני

P o l V

New member
בזכות מישהי ששלחה לי איחולים

וגם אני בנפרד עם קטין אאחל לכולכם שנה טובה ואוסיף כאשר אנחנו רואים את השמש והירח ,את השמים ואת הכוכבים ,את ההרים ואת הנהרות , את הימים ואת היערות, את הציפורים ואת החיות, ואת כל פלאי הטבע, הבא נזכור שיחד אתם, הגענו גם אנו מהיקום האינסופי, הבא נהיה אסירי תודה לסביבתינועל פני האדמהונחייה בהרמוניה עם כל הסובב אותנו נהיה אסירי תודה שנולדנו על כוכב זה, עם תובנה וחוכמה ונישבע כולנו לממש ללא ליאות את חלומנו הנצחי לעולם מאוחד ושליו דרך הבריאות, החירות , האהבה והצדק שנה טובה לכולכם מי אני לא מגלה

m i c h a l i

New member
לפחות אני לא היחידה

שטעיתי...
זו היא ולא הוא לילה טוב עוגי מואה

למעלה